Forum despre Otto Broker de Asigurare


deyu Miercuri, 30 Aprilie 2014
da frate jobul asta e bun doar daca te plictisesti acasa pana gasesti altul mai bun sau pleci din tara. ca multe alte joburi disponibile in tara asta de altfel.
ca bani iei 800 lei si bonuri. in functie de luna mai prinz vreo suta doua comision dar asta daca faci targetul si erau destui colegi care nu reuseau . si o luna o muncesti cam gratis pentru ca trebuia sa platesti cursul si examenul ala, bine e in rate lunare dar ca idee tot cam asa e.
oricum in banii astia, adica cel mai mic salariu, gasesti joburi la care dormi in post tot programul si nu stii de morala, targeturi, grija banilor, sunat clienti, facut rapoarte si alte nebunii, facut oferte doar doar prinzi unul, clienti diliii scandalagii, respectat un regulament lung cat ziua de post, cerut neaparat tel si adrese de mail corecte de la clienti pentru ca altfel primesti penalizari , mers la banca in zilele libere daca n-ai banca in magazinul ala, mai zic?
n-au bani dar s-au mutat in sediu mai mare, au luat smartfoane si laptopuri noi, masini.
chiar daca n-ai clienti vreo 10min, tot e ceva de care trebuie sa te ocupi, se aduna si mai apar chestii noi. e pacat de voi tineri sa fiti bataia de joc a lor si clientilor. ce naiba faceti cu banii aia? merita? sclavi cu costum. e pacat de voi
angajatii tot pleaca daca treceti din cand in cand pe la ei o sa vedeti ca apar alti brokeri. stati linistiti
Raluca Luni, 3 Noiembrie 2014
a fost cineva la interviu la lion broker?
andrei Marti, 11 Noiembrie 2014
aici e pentru otto. vezi butonul sugereaza firma si posteaza acolo dupa ce adauga ei firma
Ingrid009 Duminica, 14 August 2016
Ceva noutati la Otto Broker? Vad ca au doua pozitii de Internship.

Multumesc

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?