Forum despre Pamimai Distribution


tot fost angajat Luni, 14 Octombrie 2013
Horror!!!
Salariul pe CIM este minim si altul decat in mana. Plata este intarziata chiar si cu 2 saptamani. La plecare astepti mult si bine sa-ti iei ultimii bani, ii primesti ori foarte tarziu...ori deloc...ori partial. Nu primesti libere de sarbatori, desi firma lucreaza in program normal L-V, 9-17. Se asteapta sa stai dupa program sau sa lucrezi de acasa... la ei asta este implicare. Nu este usor sa-ti iei concediu, ai nevoie de aprobari speciale. Toti angajatii isi cauta alt job, insa raman rudele :) Tot managementul este format din rude.. si da.. toti sunt din "provincie"... si nativi si din punct de vedere al comportamentului... se pupa in fund...MUUUULT... asadar raman DOAR cei incapabil sa-si gaseasca un alt job, pe asta se mizeaza....Firma este de distributie, tigari si incarcare telefonica. Nu au marfa. Nu au ce sa vanda, Clientii renunta la ei. Agentii pleaca la concurenta. Sunt multi care fura...angajatii de la firma si firma de la angajati... Stres mult! Se tipa si se vorbeste urat....HR nu e HR, se ocupa doar de salarii, managementul nu e management, sunt paznici, agentii de vanzari din teren nu sunt agenti, sunt curieri care plimba marfa si harti si specialistii din sediul de la Bucuresti sunt sictiriti si nu fac altceva decat sa astepte sa mai treaca o luna si inca o luna, etc... Va duceti degeaba la ei...fac restructurari si au toate conturile blocate de stat si banci.. deci ii paste falimentul. Daca va cheama la interviu, sfatul meu este sa INCHIDETI TELEFONUL.
invisible Sambata, 30 Noiembrie 2013
Buna,

As vrea sa va impartasesc si eu din experienta urata pe care am avut-o cu cei de la Pamimai. In februarie am fost la un interviu pentru un post de Team Leader . Interviul s-a desfasurat in 2 etape: prima etapa interviul psihologic si a doua etapa test de cunostinte manageriale. Personal mi s-a parut un interviu serios: prima etapa a durat 1h 30 min si a doua etapa 3 ore. Urma sa primesc raspunsul dupa o saptamana si l-am primit dupa o luna insa desi raspunsul a fost unul afirmativ si am fost acceptata mi s-a spus ca proiectul nu incepe imediat, ca va incepe in Mai si ca ma vor contacta cand sa merg sa semnez oferta. Tin sa va anunt ca nici pana astazi nu m-au mai chemat iar cand am sunat eu sa vad ce se intampla pe la finalul lunii aprilie nu mi s-a raspuns la telefon ( am sunat pe nr persoanei de la HR), deci sunt neseriosi si lipsiti de profesionalism.
@ Vineri, 10 Ianuarie 2014
@ invisible
Nu ai pierdut nimic. Daca te-ai fi angajat ai fi ajuns sa suni tot la HR sa-ti ceri salariul datorat si tot acelasi tratament l-ai fi primit...NO ANSWER...jalnici. Nu te-au mai chemat pentru ca angajasera deja pe cineva, probabil...
balaur Luni, 28 Aprilie 2014

Pamimai este in faliment.
O firma care nu respecta angajatii zile libere NUUUU salariu la timp NUUUU intarzieri de 1-2 saptamani.
Nu recomand la nimeni aceasta firma.
Din cate stiu eu mai au o firma GNG.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?