Forum despre Paper Plus


ii Sambata, 2 Februarie 2013
eu am crezut in promisiuni pt ca am fost genul naiv,dar la un moment dat am realizat ca nefacand nimic imi execut condamnarea lalocul de munca. Oribil.... ,stie cineva ce inseamna sa-ti fie sila sa mergi la job,stie cineva ce inseamna sa ti se faca greata cand te apropii de locul de munca, stie cineva ce inseamna sa te apese o durere amestecata cu suferinta cand te trezesti dimineata si trebuie sa mergi ocolo unde ai intrat in joc? In speranta ca pot ajuta pe cineva am riscat sa retraiesc pt cateva momente cosmarul prin care am trecut,
al Sambata, 2 Februarie 2013
Daca vreti sa va angajati aici ,mai lasati,mai la primavara ca nu sunt cauciucuri de iarna, dar la primavara sa va luati si abonament pt ca vineri plecati de la firma cu tranvaiul,cu metroul.....ha ha ha ha
A Marti, 26 Februarie 2013
Tot ceea ce s-a scris mai sus este perfect adevarat.Ma surprinde totusi ca angajatii vechi nu au scris inca. Targetul se schimba chiar si la mijlocul lunii. Sunt asa de multe de spus.............Multe amintiri de groaza.O sa revin in masura timpului.
ha ha ha Marti, 12 Martie 2013
Va puteti da seama ce fel de firma este...
scooby Luni, 18 Martie 2013
Sa nu uitam un amanunt:acum tre sa faci clienti noi de min 35oo/luna ron si clientul nou sa aiba minim de comanda 500 ron altfel faci turism prin Bucuresti.Sa ma ierte lumea dar cati clienti noi mai sunt oare de facut...asa la infinit?????....veti lucra numai pe clienti noi si nu pe clienti vechi asta asa ca sa va dati seama cam cati bani va veti lua.Pare putin 3500??????duceti-va si veti vedea ce inseamna.pe pariu ca max 6 luni rezistati cu ingaduinta.SFAT!nu veniti cu relatiile voastre, sa va dea baza de clienti ca are.
gabi Marti, 15 Octombrie 2013
Eu trebuie sa ma duc maine la un interviu la aceasta firma pentru postul de operator facturare dar dupa ce am citit parca nu mai am curaj...
Cristina Vineri, 1 Noiembrie 2013
Buna tuturor,
Am fost la un interviu pentru postul de operator facturare, a fost tinut de un domn tanar, care nu prea le avea cu intervievatul, mi s-a parut suspect ca nu stia (sau se "fofila") sa-mi zica ce presupune munca pe postul respectiv, in afara de facturare, si pe deasupra de cateva ori a mai bagat-o si pe asta "pentru inceput veti face asta" , "la inceput doar atat". Cum adica ma angajez ca si operator facturare si dupa aceea ma trezesc ca ajung si contabila si secretara sau orice au ei nevoie?
Eu Vineri, 1 Noiembrie 2013
Prudenta pentru binele vostru.
Smecheria este la mare rang...baza de fapt ptr .smecherie.
dezamagire Marti, 11 Februarie 2014

Te angajeaza cu program de 4 ore pe trei luni, te mint ca dupa o luna te trec la prog normal, apoi dupa trei luni iti spun adio. te pun sa suni la client pt comenzi insa nu au produse pe stoc> intodeauna sunt produse lipsa pe stoc, dupa ce anunti clientul ca nu ai un produs sau doua, te anunta contabilitatea ca nu mai il ai nici pe al treilea si tot asa. din pacate nu clientul este important pt ei, desi asta iti repeat. anunti clientul ca primeste Marfa a doua zi(aia pe care o poti livra) dar soferul considera ca nu este o urgenta si nu o livreaza, dar nici nu anunta......
Intr-un cuvant este o firma cu doi oameni, ca mai multi nu stau vor sa faca treaba.....

x Vineri, 14 Martie 2014
Niste oameni de nimic, te cheama la interviu, sunt impresionati de Cv-ul tau, iti spune sa confirmi ca te duci si cand trebuie sa te duci uita sa te sune....
bobo Joi, 15 Mai 2014
salut! io inca lucrez in paper plus si lucrurile nu sunt chiar atat de naspa pe cat am vazut ca se scrie aici. e adevarat e stres, munca, doar suntem la job, nu?:)))) nu sa intamplat sa am divergente sau greseli care sami fie fatale :))) acum cat o tine o tine. un lucru pozitiv pe care vi-l pot spune e ca primim de 2 ori/sapt fructe din partea firmei.
P.P. Joi, 12 Iunie 2014
Eu am lucrat la aceasta firma o perioada buna de timp. Atata timp cat iti faci treaba, nimeni n-are ce sa-ti spuna, doar esti la munca ;)......daca ai probleme de rezolvat, te inteleg si te sustin. Salariul se da la timp, n-au existat intarzieri, cum se intampla din ce in ce mai des la alte firme....asa ca toate cele bune si succes!
Ionut Miercuri, 25 Iunie 2014
Un mediu de lucru foarte placut. Ce-i drept, au proceduri stricte si sunt foarte pretentiosi sa iasa lucrurile bine, dar nu toti angajatorii vor asta? Nu se lucreaza in doru' lenii si toata lumea este implicata. Imi place colectivul, am invatat foarte multe de la ei si mi-am facut prieteni.
alina Marti, 15 Iulie 2014
Ultimele 3 msj sunt date de o singura pers si cred ca sunt ironice, nu cred sigur sunt ironice.
Alex Joi, 17 Iulie 2014
In firma exista multi colegi care lucreaza aici aproape de la infiintarea firmei, de 10-13 ani. Ai de la cine invata, sunt multi dispusi sa ajute si se investeste mult in dezvoltarea noastra, a angajatilor. Oameni faini, e si munca e si fun.
jean Sambata, 23 August 2014
3 oameni sunt vechi.atat. in permanenta se angajeaza oameni care apoi pleaca rapid.
Robert Joi, 18 Septembrie 2014
Programul de lucru destul de ok, se angajeaza si oameni fara experienta, unde ei pot invata. Salariile sunt platite la timp.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?