Forum despre Passing Through LTD


Izabela Luni, 27 Octombrie 2014
Marius ai o adresa de mail ceva? Cred ca ar trebui sa vorbim , am cate cv sa-ti spun :)
dana Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Ioana comentariul tau este din august. Ce ai facut pana la urma? Ai plecat? Cum este?
dana Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Izabela sunt in situatia lui Marius si m-a ajuta mult cu un sfat
tessa Sambata, 15 Noiembrie 2014
HEY,deci Marius,ai acceptat sa pleci cu ei?
Florentina Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Ce atata panica si indoiala?ce aveti de pierdut?vreti mai multi bani?iesiti din zona de confort!!Passing Through jobs mi au oferit mai mult decat suficient!oportunitatea de a lucra intr un mediu profesionist,fara sa le platesti comision,minim de castig garantat in primele 3 luni de zile,perioada de acomodare si training,chirie gratuita prima luna oportunitatea de a face de o mie de ori mai multi bani decat in Romania.suma garantata am depasit o deja din primele doua saptamani !!! Produsele sunt extraordinare ,o atmosfera placuta !!!Cine vrea sa faca bani face !!!
Maria Vineri, 21 Noiembrie 2014
Eu am plecat in Germania prin Passing Through Jobs si am fost foarte multumita. Acum sunt in concediu in tara, dar din martie o sa merg iar. EU faceam cam 1800-2000 Euro/luna, dar din martie vreau peste 2500 Euro. Echipa de la passing sunt foarte faini, m-au ajutat mult si dupa ce am inceput sa lucrez cu sfaturi si idei noi de abordare a clientilor.
Nota 10 pt Passing through!!!
Monica Sambata, 22 Noiembrie 2014
Passing Through jobs este cea mai serioasa companie !aveam nevoie urgenta de un job in Austria ,prietenul meu fusese transferat acolo cu jobul,ei au fost singurii care nu au perceput comision si totul a decurs rapid.avantajele sunt intocmai,bani se fac,oamenii sunt f receptivi,produsele de calitate superioara,din partea echipei si a managerului am parte de tot suportul,ma simt ca intr o familie!multumesc Passingthroughjobs pentru sprijin si oportunitate.
Raluca Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Buna , eu am aplicat pentru acest job si am luat toate cele 3 interviuri Passing Thru Jobs este o companie serioasa de recrutare la fel si cei care m-au intervievat sunt foarte ok si profi , au explicat toate conditiile si cum va fi in momentul cand voi ajunge, eu lucrez acum in Sheffield si este foarte ok, atat managerul cat si colegii de munca. Daca iti place aceasta meserie poti sa faci bani frumosi produsele sunt foarte bune si clientii receptivi, Va recomand cu mare caldura acest job si va asigur ca nu veti regreta.
Ioanaaa Vineri, 28 August 2015
Buna! am aplicat si eu pentru passing throught si mercuri am interviu. imi poate lasa cineva care lucreaza acolo sau care a lucrat un cont de facebook pentru mai multe informatii? Multumesc anticipat
Roberta Vineri, 4 Septembrie 2015
Buna Ioana! Pentru ce tara ai optat? Si eu am dat toate cele 3 interviuri, iar acum astept raspunsul.
Samuel Miercuri, 7 Octombrie 2015
Buna ziua ,vreau sa fiu sigur ca este de incredere ,vineri am al doilea interviu si vreau sa stiu daca totul este de incredere. Puteti sa imi spuneti si pe fb datcu samuel.
atty2005 Luni, 18 Ianuarie 2016
Din cate vedeti, toti cei care sunt multumiti de joburile acestei firme sunt femei. Si intre noi fie vorba sa vinzi parfum nu e treaba de barbat.
razvan_bogdan Miercuri, 17 Februarie 2016
Bai Ioana, cum sa le zici celor de pe forum ca " nu puneti botul" daca mie deja mi-au cumparat bilet de avion, si deja trebuie sa plec sa lucrez pentru ei . Deci tu vorbesti aiurea numai negativisme, am fost acceptat sa lucrez pentru ei, este o oportunitate care ti se ofera si trebuie sa profiti de ea, asa ca nu va uitati ce spune Ioana !!!!
aprogysan Miercuri, 24 Februarie 2016
Razvan, esti sigur ca nu ti-ai cumparat singur biletul? Voi sustine curand al doilea interviu si am fost informat sa imi cumpar singur biletul si ca se storneaza dupa 3 luni.
Radu91 Miercuri, 2 Martie 2016
Tocmai am sustinut al doilea interviu cu ei si mi s-a comunicat ca am fost acceptat pentru interviul cu angajatorul. Ar urma sa fiu trimis in Amsterdam. In teorie, toate bune si frumoase, dar nu am inteles partea in care ei ma sustin pe mine sa imi deschid propria afacere cu produsele lor. A fost careva in Amsterdam cu ei?
bookish88 Luni, 29 August 2016

Buna ziua,
Am fost acceptata si eu astazi dupa cele 3 interviuri dar mi s-a spus ca trebuie sa ma inregistrez ca self employed si sunt singura responsabila de intocmirea documentelor si declararea taxelor.practic trebuie sa le facturez in fiecare luna.legea acolo e ca daca ai salar sub 11000 lire atunci platesti doar 9 la suta national insurance dar daca ai mai mult atuncu 29 la suta (9 la suta national insurance si 20 la suta income tax).salarul de baza oferit e de 800-1000 lore timp de 6 luni, iar 3 saptamani chirie e gratis apoi 400 lire/luna. Dupa 6 luni trai esti din comision (20-27 la suta din vanzari). Ar putea sa ma sfatuiasca cineva care a fost daca sunt de increderea si daca chiar ramai cu ceva dupa plata chirieI si taxelor?? Bilete de avion il cumpar eu iar trebuie sa ma descurc sigura de la aeroport....nu stiu ce sa cred...

AndreiArdei Vineri, 16 Septembrie 2016

bookish88, și eu am interviu cu ei astăzi.
Dacă mai ești interesată de detalii anunță-mă, te voi ține la curent.

roxxxx Joi, 8 Decembrie 2016
Buna. bookish88 sau AndreiArdei ce ati facut pana la urma? Eu am avut astazi al doilea interviu si m-ar interesa sa stiu daca cum se procedeaza exact cu comisonul si daca se merita acest job.
Jessica Miercuri, 15 Februarie 2017
A plecat cineva cu ei? Este cineva angajat la firma asta? Este serioasa? O sa plec curand in Londra si mi.e sa nu.mi iau vreo teapa...multumesc!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?