Forum despre Pastel


ADMIN - undelucram.ro Luni, 27 August 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Pastel, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Pastel.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
@@@ Joi, 5 Decembrie 2013
pai si.... nimic inca? vad ca baietii posteaza joburi la greu.
candidat Miercuri, 22 Ianuarie 2014
am fost pentru un interviu la ei...in timp ce asteptam sa fiu chemata surpriza! o doamna, domnita isi certa subalterna de fata cu mine! o necunoscuta, asezata pe o canaprea ce astepta sa participe la un interviu....cat despre interviu....din dorinta de a parea prietenosi o dau in penibil. Se vede lipsa unui om de resurse umane acolo...
Lia Joi, 27 Februarie 2014
Baietii sunt de fapt fetele :) Echipa e interesanta, dar pentru juniori/studenti, cei care vor sa isi formeze experienta in agentie. Altfel, e destul de neprofesionist si "dupa ureche" ce se intampla acolo.
ana Joi, 27 Februarie 2014
am fost la ei la un interviu pt postul de office manager. in anunt erau trecute anumite taskuri la fata locului mi s-a supus cu totul altceva, motiv pentru care am fost intrebata de 4 ori: "de ce am aplicat eu la ei???"....daca ma potriveam postului? de ce sa nu apilic? daca tu pui anunt fals eu am o problema? in fine....asta se intamopla la inceputul lui ianuarie...acum aceiasi pastelati au renuntat la site urile de joburi (costa sa postezi un anunt) si s-au dat pe tocmai.ro unde anunturile sunt gratuite. si aici ghici ce: este job descripionul real, a ceea ce vor ei de fapt+ salariul de 1500 de lei. pai nu puteati pastelatilor sa puneti din ianuarie anuntul corect? de ce sa pui anunt in care cauti secretara cu atribuitinui de office manager cand tu de fapt ai nevoie de receptionera, secretara, administrator si contabil toate in acelasi post?
Florina Vineri, 28 Martie 2014
E destul de naspa la ei. Sefii isi cearta angajatii, nu ii respecta deloc, stai peste program, dar o ora, ci 3. Daca pleci la 9 esti norocos, in conditiile in care programul este ...
mirela Vineri, 29 August 2014
mie imi place de ei. sunt foarte profi.
vali Vineri, 29 August 2014
e cineva care lucreaza acum la ei, sa ne spuna din interior, nu doar de la interviu?
Nemesis Marti, 7 Aprilie 2015
Puncte bune: salariile se dau la timp, sunt corecti cu cartile de munca si tot ce tine de darile la stat. Se invata mult, intr-un ritm incredibil de alert. Daca ai lucrat cateva ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?