Forum despre Pathwwway


eusitu Luni, 11 Iulie 2016
Nu va recomand sa lucrati la nici o firma cu pfa. Pt mine a fost prima data cand am acceptat sa lucrez cu pfa si am inteles de ce nu e bine.

La interviu te ademenesc ca platesc orele suplimentare si ca in firma se vb doar in engleza deci e ca afara. In realitate nu platesc deloc orele suplimentare din timpul saptamanii, ca se lucreaza si in weekend mai mereu, si nu e deloc ca afara. In afara de 2-3 insi majoritatea sunt reci si f greu comunici.

Organizarea e zero si ca sa afli o informatie habar nu ai pe cine sa intrebi. In ultimul timp au plecat cei mai vechi si firma a pierdut multe proiecte ca nu avea oameni buni. Pierd bani foarte usor pentru ca lucreaza cu putini oameni cate 12-14 ore pe zi si nu reusesc sa livreze proiectele la timp.

Banii ii platesc la timp dar in afara de asta totul e varza. Interviurile sunt ok si daca le iei, dupa test, iti aduc tot felul de floricele in ca managementului ii pasa de tine si chiar si ce hobby ai. Saracele fete de la HR spun si ele asta ca sa nu isi piarda munca dar stiu ca nu e asa.

De obicei va cauta printr-o firma de recrutare Vision sau pun anunturi pe ejobs si bestjobs confidential. Nu ai voie sa pui pe cv-ul tau cand lucrezi la ei numele firmei si nici pe linkedin nu ai voie sa spui ca ai lucrat pt ei sau lucrezi pt ei. Daca treci proiecte de la ei ai voie doar sa treci fima confidential. Sper ca intelegeti de ce.
Vladazard Luni, 3 Aprilie 2017

Cea mai slaba firma la care am lucrat vreodata...

Patronii sunt niste habarnisti care vorbesc engleza ca un copil de clasa 1 gen : "I want that, you romanian stupid"

Patronii se incred in unii project manageri (la fel e habarnisti) doar pt ca au vechime acolo. Project managerii care inca sunt vechi si lasa de dorit.

Daca nu vii pe o pozitie clara gen (secretara, femeie se servici, sofer etc...) - project managerii si implicit patronii habar nu au de fapt in ce consta job-ul tau...

Nu esti considerat un angajat, nici colaborator, ci sclav....

Nu esti angajat cu contract de munca ci cu PFA.

Intentionat ei aleg sa ai PFA sa aibe control total, si asupra banilor pe care ii primesti, si asupra deciziilor pe care le iei si a drepturilor pe care le ai.

- te poti trezi cu acte aditionale la contractul de PFA.... (din care reiese ca poti fi dator vandut firmei in caz ca shit happens)

- te poti trezi dat afara fara sa fii anuntat si sa nu mai poti intra in cladire (ca nu-ti mai merge amprenta). HR-ul vine si discuta cu tine in fata cladirii si nu te mai lasa sa discuti cu ceilalti colegi sau sa vii la calculator sa-ti stergi parolele etc...

Recomand doar daca ai nevoie de bani pentru o operatie sau esti pe moarte de foame in sant....

Din punctul meu de vedere aceasta firma ar trebui desfintata... si recomand ANAF-ul sa-i faca mai multe vizite poate chiar si SRI-ul...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?