Forum despre Patria Credit


Va invitam sa continuam discutiile pe pagina dedicata companiei Patria Bank.

Fost angajat D, Cluj Marti, 3 Septembrie 2013
Un loc de munca extraordinar, te simti ca intr-o familie. Salariile sunt destul de mici dar au bonusuri pe masura. Isi respecta termenele de plata.
Eu Sambata, 25 Ianuarie 2014
La cat ajunge salariul de baza la un reprezentant vanzari regional? si bonusarea la ce nivel se ridica?
Gabriel Filimon Marti, 25 Februarie 2014
CONSILIER VANZARI DIRECTE - cat castiga un angajat pe acest post? E un salariu fix sau doar bonusuri din vanzari?
Multumesc mult.
diana Miercuri, 6 August 2014
As vrea sa stiu si eu daca a mai fost cineva la ei pt postul de asistent manager si ce salariu ofera ?
V as ramane recunoscatoare daca mi ati putea zice!
Va multumesc.
irina Miercuri, 1 Octombrie 2014
Gabriel Filimon, ca si CONSILIER VANZARI DIRECTE nu ai salar fix. Ai bonus pentru fiecare dosar de credit care se aproba, iar daca dai minim 10000 euro intr o luna, mai iei 400 de lei pe langa commission. Dupa primele luni de munca, perioada in care ai sanse sa nu faci bani deloc, incepi sa castigi. Eu sunt consilier de 4 ani si am o medie a veniturilor de 4000 de lei pe luna Muncesc maxim 5 ore pe zi.
realitateaverde Joi, 7 Aprilie 2016
Am fost la interviu la ei, nu mai conteaza pe ce job si etc. am asteptat 15 min am vazut ca nu vine nimeni, pana si doamna de la receptie disparuse, asa ca am decis sa plec, desi venisem cu taxiul sa nu intarzii, mi se pare neprofesional sa intarzie atat si nici macar sa nu anunte.
Andreyrlz Vineri, 11 Noiembrie 2016

Mai nou se numeste Patria Bank. M-au chemat la interviu pt o pozitie de Consilier Vanzari Directe la Patria Bank (sucursala Baia Mare), dupa ce au insistat prealabil ca mi au vazut cv-ul si ca eu sunt tot ce au ei nevoie, etc. Cand ajung acolo trebuie sa ii suport timp de 1h (dupa ceas), spunandu-mi ca pe baza cv-ului meu eu sunt persoana ideala, ca vom face o echipa grozava, vom castiga multi bani si vom ramane impreuna. La sfarsit ma grabesc sa plec dupa o ora in care am ramas fara aer, si cica sa-i contactez luni (eu sa ii contactez). Ii contactez si luni si marti degeaba, joi primesc mesaj ca nu corespund criteriilor lor. Hahaha. Halal profesionalism pt o banca.

Va invitam sa continuam discutiile pe pagina dedicata companiei Patria Bank.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?