Forum despre PCM Grup


ADMIN - undelucram.ro Marti, 12 Iunie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma PCM Grup, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de PCM Grup.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Remy Joi, 22 Noiembrie 2012

salut , tocmai am participat la 2 interviuri cu firma pcm, am trecut acele interviuri si acum am primit fisa postului pe mail. ce masini conduceati voi la pcm la ce salarii ati ajuns?

Lex Vineri, 23 Noiembrie 2012

Salut Remy ! Mare parte a celor din PCM conduc matiz . :) cei care mai sunt. Si cu salariu sunt de parere ca trebuie sa ai mare grija cum negociezi si mai ales sa fii atent sa intrebi de datele la care se iau salariile . Intreaba daca se iau la timp si ai grija sa spui ca vrei sa ti-l iei pe data respectiva. Per ansamblu daca ai vanzari cat casa e normal sa iei bani pe masura ...:) incearca , nu ai nimic de pierdut . Acum mai depinde si pe ce post ai aplicat . O seara placuta !

Andrei Sambata, 22 Decembrie 2012

Am lucrat la ei 2 luni, incetand activitatea pe 13.11.2012, o data cu terminarea perioadei de proba (aspect care nu a fost mentionat la interviul 3). desi am divulgat informatii privind salariul pe care il obtineam la firma la care lucram inainte sa fac pasul de a ma angaja la PCM, mi s-au dat sperante ca in scurt timp voi castiga in firma dumnealui la fel sau daca ma voi stradui, chiar mai bine. ca si ideea, eu castigam o medie undeva la 2000 pe luna, conduceam un golf 5, dar da, stresul si problemele in acea firma s-au dovedit a fi mai mari decat la pcm.
incerc sa fiu concis, dar cei care veti citi dati dovada de rabdare, incercati sa va interesati cand vreti sa schimbati un job. 
consider ca am depus toate eforturile pentru buna desfasurare a vanzarii:
- am reusit sa incasez unele solduri restante si sa deblochez vanzarea pentru unele farmacii;
- am reusit sa castig 2 clienti noi (mai eram in curs de finalizare a negocierii cu inca 3 farmacii, dar am renuntat la scurt timp cand am luat decizia sa demisionez)
- la 7:15 dimineata in fiecare zi trebuia sa fiu la curierat sa ridic coletele reprezentand comenzile din ziua anterioara (in mod normal nu ai voie sa livrezi coletele alea decat in anumite conditii, practic eu nu aveam voie sa fac asta cu masina aia). la interviu s-a specificat ca livrarea nu e asigurata pe anumite zone unde nu este piata bine pusa la punct, dar am avut surpriza ca si la comenzi de 6800 si 7200 de exemplu sa fiu nevoit sa ma duc la curierat si sa burdusesc frumusetea de matiz cu colete. livrarea era asigurata doar o zi din 6 (se lucra si sambata desi la interviu mi s-a spus ca pleaca pe teren cine vrea, tentati fiind de faptul ca existau anumite oferte de week end).

cel mai important aspect, si cu asta inchei: primele 2 luni, indiferent de realizari salariul promis era de 1350. dupa o luna jumatate de munca incasasem suma de 1280 ron. dupa demisia si incetarea CIM in data de 13.11 am primit o diferenta de bani de 650 ron in data de 21.12. facat calculul am castigat 1930 in 2 luni, adica cu 770 ron mai putin decat era normal. asta e cel mai urat lucru si faptul ca au intarziat atat a fost neplacut. nu am sunat sa fiu informat de ce am fost remunerat doar cu atat pentru ca pentru mine nu mai conteaza. a fost o experienta neplacuta, dar o lectie de viata.

Dragos Joi, 10 Ianuarie 2013
Buna,
Am fost chemat la un interviu pe Moldova, puteti sa-mi spuneti cum se comporta oamenii prin zona.
BILY Joi, 10 Ianuarie 2013
EU SUNT DIN OLTENIA CUM ESTE PRIN ZONA
Unuldepeaici Joi, 30 Mai 2013
Va salut! Am fost chemat la un interviu maine. Loc de munca am....deocamdata....spun deocamdata deoarece la noi la firma nimic nu este sigur....adica in luna cand iti merge bine e ...
creatza Joi, 30 Mai 2013
io zic sa te duci la interviu, e o experienta, n-ai ce pierde.apropo unde lucrezi acum? scrie si acolo ceva poate ajuta pe cineva pe viitor :)
Unuldepeaici Joi, 30 Mai 2013
Am fost astazi la interviu, si urmeaza sa ma sune sa ma cheme la un al doilea interviu care va dura cel putin 3 ore. Interviu interactiv. Nu inteleg cum poate fi un interviu ...
cristian86 Miercuri, 23 Aprilie 2014
Am fost si eu la interviul 2 de curand si am fost acceptat...Omul acela cu cioc si parul lung pare de treaba si foarte deschis, chiar mi sa parut un angajator super destept.
andrei Marti, 1 Iulie 2014
Ce se mai aude la PCM?
daiana Marti, 8 Iulie 2014
Buna, Azi am fost la primul interviu iar maine voi merge la cel de al 2.lea.Sunt si eu curioasa ce iti prezinta in 3 ore? Eu sunt din craiova
Andrei Luni, 14 Iulie 2014
Va incerca sa va faca sa vorbiti despre anumite subiecte, pentru a va putea studia. Cauta oameni muncitori, supusi, dispusi sa faca sacrificii.
eu Vineri, 24 Octombrie 2014
Nu erau in insolventa parca?
joke Luni, 1 Decembrie 2014
asa se aude,ca sunt in insolventa.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?