Forum despre Penny Market - Rewe Romania


bula Marti, 26 Iunie 2012

Nu am o parere foarte buna despre ceea ce se intampla in magazinele Penny. Toate oalele se sparg in capul angajatilor si sunt buni de plata. Nu se analizeaza cauza greselilor pentru a putea fi remediata (angajati insuficienti, ore lucrate peste program), politica de resurse umane se face in functie de vanzari si nu de volumul de munca. Sefii de magazin si inspectorii zonali acopera toate acestea pentru a avea cheltuieli de personal mici si a putea incasa prime consistente pe spatele angajatilor care duc greul.

xxx Marti, 18 Decembrie 2012

cel mai indicat ar fi sa se propuna ca in fiecare filiala sa se primeasca un bonus lunar de 150 sau 200 ron pt.angajatul lunii,adica acela care munceste si merita.

relu Joi, 10 Ianuarie 2013
monika Joi, 31 Ianuarie 2013
Aceasta "nebunie" este generala, adica in toate magazinele ? Sau doar in unele zone?? Stie cineva cum stau treburile in Cluj -Napoca?
gica Miercuri, 20 Martie 2013
Aveti idee prin judetul Constanta cum se lucreaza? Sunt chemat la un interviu si fata de alte supermarketuri aici am inteles ca e mai bine. Dati-va cu parerea.
anonim Sambata, 23 Martie 2013
Si la Cisnadie (jud. Sibiu) situatia este foarte proasta, personal insuficient, ore fara numar peste progam, munca nu este deloc apreciata, seful de magazin avand o atitudine flegmatica fata de angajati fiind vesnic nemultumit. ca sa nu mai vorbim de salar care este sub orice critica raportat la volumul de munca prestat. Pacat de colectivul (a se citi angajatii, nu sefii) de acolo care este unul foarte de treaba
asa Sambata, 30 Martie 2013

asa este si in galati, prostii muncesc si sefii si adjunctii iau prime.

Galina Joi, 4 Iulie 2013
Eu lucrez la Brasov si ceea ce se intampla mi se pare destul de greu de suportat. Suntem putini si avem mult de lucru . Iar acum cand se iau si concedii abia ne descurcam. Salarul nu ajunge nici pe juma'de luna. Nu ma pot plange de sefa de magazin A. C. cu care lucrez caci e alaturi de noi cat poate caci are o stare fizica deosebita.
Am auzit insa ca in alt magazin unde e o sefa care nu tine cu oamenii atmosfera e mult mai nasoala si unii chiar s-au imbolnavit
Contact Marti, 6 August 2013
Buna,

aveti cumva un nume si un contact telefonic/email al responsabilului cu securitatea in Penny?

Multumesc frumos!
calin Luni, 9 Septembrie 2013
la mine in oras se va deschide in curand un magazin sub sigla Penny , si va rog sa imi dati cat mai multe detalii daca se poate , despre cum se lucreaza in Penny , de genul ce salar aveti , cam ce pretentii sunt , ce se intampla cu expiratele , cum se face orarul , promotiile si de astea .
va multumesc.
cosmin Miercuri, 23 Octombrie 2013
salutare!
stie cineva cam ce ar insemna ca si atributii si salarizare postul de inspector de zona, sunt chemat la un interviu si doresc sa stiu la ce sa ma asyept. multumesc
Despre salarii?? Marti, 19 Noiembrie 2013
ceva opinii despre salarii in zona Bucuresti?
justme Joi, 5 Decembrie 2013
am fost la un interviu ...ce imi puteti spune?
ok Vineri, 3 Ianuarie 2014
buna ziua;
si eu as dori sa va rog cei care puteti sa ne spuneti ce salarii sunt: pt casier, casier sef, lucrator commercial, adj.sef de mag, sef de mag...tot ce stiti despre fiecare;
va multumesc anticipat
lietome Joi, 6 Martie 2014
Din cate stiam un lucrator comercial are pe la 800 RON NET + bonuri de masa.
Un adj. sef de magazin cred ca pe la 1500 RON + bonuri de masa
Iar un sef de magazin 2500 RON NET + bonuri de masa
De criticat nu avem ce sa criticam, e de munca cam peste tot depinde de numarul de clienti pe care magazinul il are, acum cred ca depinde si de fiecare ce stie sa faca si ce vrea sa faca, daca va doriti ceva cu adevarat si faceti tot ce se poate din pct de vedere legal si moral nu are cum sa nu va iasa la un moment dat. Daca nu va convine un job si e prea putin pt voi mergeti acolo unde e nevoie de voi, nu va mai complaceti in situatii de nemultumire. Fiecare e raspunzator pt ce face. Salarile in centrala sunt negociabile apropo, cat ceri atat iti dau, daca vor :) .
Alin Luni, 7 Aprilie 2014
Stie cineva ce salarii sunt in centrala de achizitii? Multumesc.
anonim Luni, 9 Iunie 2014
de 2 luni sunt angajata intr-un penny market la program de sase ore pentru inceput si iau un salariu de nimic(intre 500-550 lei+bonuri),nu ajung nici sa platesti utilitatile dar sa mai si traiesti. vreau sa spun ca in 2 luni nu imi aduc aminte o zi in care sa fi stat doar 6 ore,pauza de masa numai pauza nu e... si muncesti foarte mult... esti tot timpul cu greu in mana,daca nu sunt baxuri (suc,apa, faina etc) sunt altele... sunt total dezamagita pt ca am avut o cu totul alta impresie.
angajatrewe Luni, 24 Noiembrie 2014
eu pot spune ca sunt multumit/a atat de salar cat si de programul de lucru....pauzele se respecta. sefa de magazin lucreaza in rand cu angajatii, nu isi bate joc de noi!mie imi place penny. pana in prezent nu am nimic de spus.(sighisoara)
pennyRoman Miercuri, 26 Noiembrie 2014

La Penny Market Roman... am fost pt o scolarizare acolo. Legat de program nu exista pauza, am lucrat 12 ore incontinuu, abia am ajuns o data la baie. Trebuie sa distribui marfa in tot magazinul, sa o asezi la raft, sa stai la casa, sa faci curat, sa primesti marfa la receptie, sa asezi paletii intr-un depozit foarte stramt.
Ma bucur nespus ca am renuntat la ei.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?