Forum despre Pentalog Romania


Interviu Miercuri, 10 Septembrie 2014
A dat cineva 5 teste ( de logica, engleza, Java, OOP, SQL ) de la People Centric
pentru Pentalog ??

In viata mea nu am mai vazut asemenea stil pentru interviu.
@interviu Vineri, 26 Septembrie 2014

Eu am dat si mi-am pierdut vremea ...
Nici dupa 2 luni nu am primit raspuns ...
Cica iti da teste online marca People Centric cand de fapt tu testezi aplicatiile lor

Q875 Vineri, 26 Septembrie 2014
Testele People Centric nu sunt un input pentru interviul tehnic, cel putin nu la cele pe care le sustin eu. Rezultatele lor sunt folosite de People Centric pentru calibrare si alte scopuri complementare. Nu stiu daca la unele agentii ele sunt prezentate ca obligatorii, dar eu vad sustinerea lor ca un gest de curtoazie.

@Interviu
Cele 5 teste par intr-adevar excesive. Daca am avut ocazia sa ne intalnim, sper ca am ramas cel putin cu o discutie tehnica placuta.

@@Interviu
Good catch. Platforma e in (re)dezvoltare si apreciem efortul celor care sustin testele. Problema s-ar putea sa fie in modul in care sunt directionati candidatii catre ea.
Doua luni fara un raspuns e cam mult. As recomanda sa ceri un update persoanei de contact din agentia respectiva.
Pentalog Iasi Luni, 29 Decembrie 2014
se inchide? stiti ceva? Tocmai am trimis un CV si n-as vrea sa iau vreo teapa... Mie mi-a spus un timp care m-a anunat cu ceva timp inainte si de premium dar acum mi-e ca vorbeste ca sa se afle in treaba...multumesc.
user Luni, 29 Decembrie 2014

@Pentalog Iasi

Iti confirm eu din surse sigure ca nu se inchide :)

user Luni, 29 Decembrie 2014

eu am fost la prezentarea lor pentru stagii si se pare ca din contra, sunt pe val, cresc, de altfel ca si celalalte companii serioase de prin Iasi.

And Miercuri, 25 Februarie 2015
Salut,

Am lucrat la Pentalog vreo 4 ani, pentru mine a fost local de munca unde am avut cele mai faine experiente. Nu o sa uit prea curand cat de mult am invatat aici, de la sefii mei, de la colegii mei si de la prietenii pe care I-am cunoscut in firma. Ce-I drept, nu am lucrat ca si programator insa munca mea presupunea interactiune aproape zilnica cu ei. Pot sa spun ca programatorii din firma erau destul de bine tratati iar scopul managementului era unul binevoitor si nu de sabotare, dupa cum multi afirma mai sus. Mai stiu ca uneori lucrul cu ei era stresant pentru ca din nu stiu ce motive, multi programatori aveau tendinta de a fi vesnic nemultumiti oricat de bine erau tratati sau oricat de frumos li se vorbea.
Mi se pare urat sa arunci cu noroi intr-o experienta din propriul trecut, pe care ai ales-o singur, e ca si cum te-ai uita in oglinda si ai arunca cu noroi in tine.

Succes!
Joanna Vineri, 6 Noiembrie 2015
Experienta mea Pentalog:

Am lucrat vreo 2 ani aici ceea ce pot confirma este un colectiv extrem de fain, oameni prietenosi, saritori de la care ai ce invata indiferent de varsta/experienta/pozitie.
Restul aspectelor in schimb sunt triste:
- Management care nu isi respecta angajamentele: mariri de salarizare stabilite si batut palma pe ele dar amanate cu 1-2 luni
- Salarii pentru angajati vechi mici comparativ cu cei noi veniti pe proiecte unde era urgenta ocuparea locurilor de munca
- Plata primelor deja calculate si informate catre angajat anulate daca se paraseste firma
- Ore suplimentare neplatite si nerecompensate cu timp liber
- Proiecte instabile: flux mare de oameni ulteriori realocati sau lasati interproiect si lasati sa plece
- Un du-te vino de oameni care pleaca si revin de nenumarate ori in firma
- Daca managementul considera ca esti platit prea mult pt postul ocupat o sa incerce scoaterea ta pe interproiect si ulterior concedierea pe motiv ca nu au in acest moment nevoie de oameni
- Chemarea de oameni la interviu doar ca sa sondeze piata fara sa aiba efectiv posturi
- Delegatii efectuate cu autobuze insalubre in loc de tren pentru ca sunt mai ieftine
- Drumul in delegatii parcurs pe timpul liber fara sa fie recompensat in vreun fel. (calatoriile nu se fac in timpul programului de munca si pe timpul liber al angajatului si daca ajungi la 5 dimineata in locatia unde esti in delegatie la 9 te prezinti la birou si lucrez cele 8 ore plus o ora de pauza de pranz)
- Aparatura IT (laptop/calculator/mouse/monitoare externe etc) calitative doar daca plateste clientul pt ele altfel o sa lucrezi in visual studio 2012 pe un dual core cu 4 GB RAM si poate cu chiu cu vai mai primesti dupa 6 luni inca 4 GB de RAM
- Nescolarizarea oamenilor, se doresc oameni competenti care sa creasca in permanenta prin KS-uri interne, nici un fel de conferinte/cursuri platite de firma. Chiar daca angajatul intreaba raspunsul este nu sunt fonduri
- Timp limitat de 3 zile pe pluralsight este singurul lucru care ajuta la formarea angajatului pe banii firmei
- Promisiuni facute in van fata de pozitii viitoare/salarii/prime/cursuri/sanatate privata nerespectate
- Management care se ascunde in propriu birou cand anumite proiecte de anvergura capata probleme, oamenii sunt lasati sa isi faqca 1000 de ganduri pana cand se primeste un raspuns oficial de la conducerea firmei.

Din pacate este genul de firma care doreste prin gramada de video-uri/poze si alte anunturi puse pe retelele de socializare sa induca idea de mediu de lucru profesional, unde angajatul poate creste si unde este sustinut de conducere lucruri complet neadevarate.
O sa ma repet din nou si o sa zic din pacate am ajuns sa ii compar cu clasa politica din Romania: multe vorbe, nici o fapta.

Pentru cei care doresc sa se angajeze in aceasta firme le sugerez sa caute alte optiuni care va asigur ca o sa fie mult mai bune.
cotolestar Miercuri, 11 Noiembrie 2015
Urmeaza sa am un interviu pentru Tag Manager.

Am citit opiniile pro si contra din acest post si nu stiu ce sa fac. Nu vreau sa dau 5 interviuri (lucrez in prezent) si apoi sa nu ne intelegem financiar sau sa nu ma contacteze.

Stie cineva ceva despre aceasta pozitie?
Ce salariu se ofera? (daca stie cineva)
Este adevarat ca nu ai absolut deloc "intimitate" la locul de munca?

Multumesc.
maximusprimus Luni, 8 August 2016
Informatii mai actuale despre firma Pentalog are cineva?

Multumesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?