Forum despre Performa


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 23 Mai 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Performa, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Performa.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Aeiou Sambata, 24 Mai 2014
Interviul a fost dubios. Discutia a decurs ca o manipulare pentru a ajunge la concluzia ca salariul trebuie sa fie cat se poate de mic, in contradictie cu impresia lui finala la angajare, ca portofoliul meu ii place foarte mult si ca vrea sa ma angajeze. Pare o persoana prietenoasa, insa atmosfera de lucru era total cladita pe nimic. Sanse de evolutie zero. Firma este extrem de mica, gen managerul si poate vreun angajat si din cate stiu exista de 15 ani. Daca o firma cu vechime de 15 ani se afla in stadiul acesta de dezvoltare, sansele de evolutie cred ca sunt mai mult decat evidente :D Ca sa nu mai zic de minciunile cu contractul de munca, scuze cum ca economista nu e la birou, in alta zi ca a uitat, in alta zi ca face, dar ca face maine, etc. Si asa au trecut 2 saptamani de lucrat fara contract. Contractul l-am obtinut dupa insistente zilnice fiind pe punctul de a nu mai lucra. Oricum mi-am dat demisia dupa o luna pentru ca era o pierdere de vreme.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?