Forum despre Performia Finance SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 31 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Performia Finance SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Performia Finance SRL.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Un smecher, dupa spusele lor Joi, 31 Ianuarie 2013
Salut,

Pe site-ul cu locuri de munca, care incepe cu ”e” si se termina cu ”jobs” am dat peste firma Performia.

Pagina de prezentare cuprinde si un scurt interviu, format din 2 intrebari:

1. Spune-ne cea mai mare si cea mai mica medie de absolvire a facultatii/masterului/licentei.
2. Ce ti-a placut cel mai mult in facultate?

Postul este pentru contabil debutant, asa ca raspunsul la cea de a doua intrebare este evident. In schimb, in cazul primei intrebari am raspuns ca intrebarea trebuie reformulata.
Iata ce mesaj primesc de la PERFORMIA FINANCE SRL. Nu stiu cu cine am vorbit. Putea fi directorul, cineva care se ocupa de resurse umane sau poate chiar portarul.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Performia: Si cam cum ai reformula intrebarea? Toata lumea a inteles-o!
Cred ca ai avut medii de absolvire diferite in ceea ce priveste cei 4 ani de facultate, examenul de licenta si masterul. Pe vremea noastra, cel putin, asa era!
Multumesc!

Eu: Si pe vremea mea, adica in zilele noastre, e la fel. Numai ca acum se fac 3 ani licenta si 2 ani master.
Daca spuneai punctual media de absolvire si nota de la licenta era altceva. Dar daca spui cea mai mare si cea mai mica medie de absolvire a facultatii nu are logica. Nu am mai multe medii de absolvire a facultatii, care sa fie cuprinse intr-un interval. Am o singura medie de absolvire, care poate fi caracterizata ca fiind mare sau mica.
Cat despre cei care au inteles-o, nu pun mare pret pe asta. Pe internet fiecare spune ce vrea. Nimeni nu-i verifica foaia matricola ci doar diploma de absolvire (in caz de angajare), pe care apare doar o nota, care poate fi mai mare sau mai mica.

Performia: "...a facultatii/masterului/licentei". Crede-ma ca nu te avantajeaza continuarea discutiei. Faptul ca esti "curajos" in felul asta, nu e neaparat o calitate.

Bafta! Eu am incheiat discutia!


Eu: Nu uita si de ”cea mai mare si cea mai mica medie de absolvire...”.

Te pupa mosu!


Performia: Desteptaciunea ta ma uimeste. Mai ca-mi pare rau ca nu te-am selectat. Dar, afla ca smecheria nu suplineste cunostintele de limba romana.

Imi pare rau pentru tine!
--------------------------------------------------------------------

Si toate astea de la o firma, care cel putin pe siteul lor enumera cuvinte mari ca excelenta,
valori, comunitate, performanta, stare de bine etc.

Dezamagitor. Mi-ar fi placut sa stiu cu cine am onoarea de a dialoga la un nivel atat de profund, dar dupa ultima lor replica m-au banat si nu am mai putut scrie nimic.

O firma care pune accentul pe tineri, colectiv, dezvoltare. Asta daca nu cumva iti inchid usa in nas atunci cand vor ei si cand le convine.

Daca intrebarea era atat de clara refuz sa cred ca intr-un oras precum Clujul la un astfel de anunt aplica doar 70 de absolventi in 2 zile.
Bogdan Ciurea Luni, 11 Februarie 2013
Smecherul n-are nume? Ti-e teama ca vor vedea si alti angajatori calitatile tale conversationale?
A, anuntul era pe bestjobs, nici asta nu stii!

Ai conversat cu mine, directorul si proprietarul acestei firme. Si-ti spun inca o data: smecherii si nesimtitii nu-si vor gasi niciodata loc in Performia. Si cu asta, punct: n-am nici timpul, nici cheful sa combat toti "interesantii".

Bogdan Ciurea - proprietar, hr, portar, filtru de smecheri
Un smecher, dupa spusele lor Miercuri, 13 Februarie 2013
Numele meu este Marius Ratiu. Nu e un secret, nu a fost nici in timpul discutiei. Stiai in orice moment cine eram, tu te ascundeai.

Nu am nicio dorinta sa lucrez pentru tine. Nu te agita ca-ti cauzeaza.
Nu mi-e teama ca "alti angajatori vor vedea calitatile mele conversationale". De aceea le-am si facut publice si acum mi-am dat si numele. Sau credeai ca mi-e frica?

Cat despre partea in care sugerezi din nou ca as fi smecher, nesimtit, "interesant" dai dovada ca esti neprofesionist si frustrat. Spor la sugerat. Cand termini iti mai servesc.
Bogdan Ciurea Sambata, 23 Februarie 2013
Esti o cauza pierduta! Nu e de nasul tau sa lucrezi cu noi. Chiar imi pare rau pentru tine.

Si acum .... start! Hai cu injuraturile si jignirile! Limbajul te recomanda!
mihai Sambata, 23 Februarie 2013
baieti piticul are dreptate ce mai asteptam nu lasa pe 2 martie ce poti face pe 1. iar cel care spune liniste so spuna copiilor lui cand cer de mancare vorba lui piticu are leafa ...
Un smecher, dupa spusele lor Luni, 25 Februarie 2013
Sper ca realizezi cat de penibil si complexat esti pentru ca unu nu a vrut sa ... pentru 800 lei.
Un smecher, dupa spusele lor Sambata, 2 Martie 2013
Am inteles ca mi s-a dedicat un postt pe pagina de facebook a firmei. Sunt onorat.Dati un like. https://www.facebook.com/performia.ro?ref=stream
marina Joi, 28 August 2014
Buna, as dori sa stiu la ce nivel al salariului se poate ajunge dupa primele 3 luni in cadrul companiei. Un interval orientativ. Multumesc!
medic Luni, 1 Septembrie 2014
marina ,dan cate am auzit salariul ii de 800 net in mana , dupa 3 luni daca rezisti si nu angajeaza pe altcineva salariul va ceste la 1000 net.luna !Dupa cate vad posturile sunt ...
medic Miercuri, 3 Septembrie 2014
Evolutia acestei firme este dubioasa ,la fel si activitatea- ei spun ca ofera servicii de contabilitate, salarizare, expertize contabile dar la Reg.Com. sunt inregistrati avand ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?