Forum despre Persopolis Travel SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Martie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Persopolis Travel SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Persopolis Travel.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Alexandra Joi, 29 Mai 2014
Eu am facut practica si pot spune ca din partea mea are nota 10. Seriozitatea a fost maxima, am invatat sa lucrez in bazele de date specifice agentiilor dar cel mai important am invatat sa lucrez cu oamenii.
Garantez ca este o optiune buna atat ca loc de practica cat si ca loc de munca si o recomand cu cu seriozitate.
Monica Ionescu Miercuri, 2 Iulie 2014
Ma numesc Monica si sunt absolventa a Facultatii de Turism din cadrul ASE si am facut si un curse de IATA , dar am considerat ca nu a fost suficient pentru cunostintele mele.

M-am hotatrat sa fac practica in continuare la agentia Persopolis Travel incepand cu luna decembrie 2013, pana la sfasitul lunii iunie 2014,pentru a acumula cunostinte si experienta in turism , pentru a putea obtine un loc de munca . In aceasta firma am invatat pachetul complet despre turism, rezervari bilete avion, inchirieri auto, diverse lucruri care m-au ajutat sa ma dezvolt profesional. Aceasta practica m-a ajuta in CV-ul meu. La 1 iulie am avut sansa, datorita practicii acumulate la Persopolis Travel, sa obtin un bun loc de munca.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?