Forum despre Pestos SRL (IL Passo)


Claudia Marti, 21 Mai 2013
Pot impartasi experienta pe care am avut-o in cadrul interviului de angajare pentru postul de consiliera vanzari...Pentru mine a fost o adevarata dezamagire. Cu toate ca vroiam sa-mi pun in valoare punctele forte si vroiam sa-mi motivez alegerea mea pentru acest post, sefa magazinului (Il Passo Constanta) mi-a prezentat numai latura negativa si dezavantajele...In plus, de la bun inceput, a avut indrazneala sa-mi "ofere" un alt job total opus celui pentru care am aplicat. M-am simtit foarte inconfortabil...Voi ramane doar o clienta a brand-ului si atat...
black Joi, 23 Ianuarie 2014
Nu ne mai spune nimeni nimic despre Il PASSO? Ce salariu are un sef de magazin?
fy Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Chiar e asa de grozava compania asta incat nu spune nimeni nimic despre ea??
Ana Miercuri, 26 Martie 2014

Compania plateste foarte prost... 850 salariul brut. Ai target individual de 25000/32000 de lei pe luna, iar bonusul rezultat se impoziteaza. Ai si bonuri de masa. Nu se trece de 900 de lei decat cu greu, desi la interviu ti se spune total diferit. Il passo (pestos) si afiliat cu tamaris (scarpe diem) si staccato ( tot scarpe).
Pe langa procesul de vanzare mai esti insarcinat si cu multe, multe altele. Actele trebuie sa le faci tu, defectele trb sa le duci tot tu la reparat, actele tot angajatul trb sa le duca la birou.
Ai de facut curatenie in fiecare dimineata, ai de aranjat depozitul, magazinul, de carat de scos de adus. Si cel mai mult ai de stat in picioare. Numai in picioare.
Nu ai voie absolut nimic. Nu ai voie sa te sprijini de absolut niciun obiect de mobilier "ca te vede pe camera", nu ai voie cu telefon, nu ai voie sa faci absolut nimic la calculator, desi nu este nimeni in magazin ( sunt ore intregi in care nu e niciun client) tu trebuie sa stai ca prostul sa zambesti la pereti.

Colectivul lasa de dorit...de la conducere pana la angajati. barfa multa, prostie si mai multa.
Daca te descurci mai bine si muncesti mai mult iar pt asta esti platit asa cum ar trebui, atunci apar discutiile si nimeni nu te vede cu ochi buni.
Nu recomand. Companie foarte slaba care-si bate joc de angajati.

ely87 Miercuri, 27 August 2014

este adevarat!conducerea te trateaza cu superioritate si aroganta pt un salariu mizer de 700 lei mai nou...si promisiuni de comisioane care oricum sunt fc ca sa nu le realizezi...pacat am crezut ca este o companie de succes...degeaba daca nu-si rspecta angajatii!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?