Forum despre Pet Product SRL (Animax)


consilierul Joi, 6 Martie 2014
Mediul de lucru este ok daca ai pe tura persoanele potrivite cu care sa lucrezi in armonie fara certuri, insa nu e cum s-ar crede din exterior ... ca te joci cu animalutele toata ziua... trebuie sa le si hranesti , sa le faci curat => praf si mizerie, bacterii si microbi cat cuprinde. Multi angajati am plecat dupa ce s-au trezit cu diverse alergii...
Atmosfera de lucru presupune sa inghiti clienti nerusinati care te vad ca pe un sclav (care vor sa le cari produsele pana la masina), care trebuie sa intrebe inca vreo 2-3 consilieri daca vor un sfat (pentru ca pe tine nu te cred din prima) ... si culmea toti cei intrebati vor raspunde acelasi lucru pentru ca suntem niste consilieri care stiu meserie, care cunosc produsele si care dau teste lunar din fiecare categorie de animale.
Sansele de promovare sunt 0 desi la interviu ti se promite o avansare rapida. Totusi exista 2-3 care vor fi promovati , aceea care sunt sclavii perfecti si nu in ultimul rand cei mai buni pupincuristi, adica toti fraierii. Cei care gandesc si se pricep cu adevarat, ba chiar le si place jobul, sunt fortati sa plece pentru ca in animax nu se apreciaza valorile, aici trebuie sa taci si sa executi ce zice seful chiar daca greseste total.
Pentru munca depusa salarul este mic: saptamanal cate 3 tone de marfa descarcate din tir apoi luate inca o data la mana pentru receptie, zilnic saci de 15 kg manevrati prin magazin, decontaminarea spatiilor cu animale facuta cu produse toxice pentru om, lunar cautarea expiratelor si realizarea stocurilor partiale dand totul jos de pe rafturi, actele de contabilitate primara le facem tot noi, comenzile catre furnizori le realizeaza si cei care nu au asta trecut in fisa postului (sunt obligati mai exact).
Uneori animalele sunt tratate de diferite afectiuni de catre angajatii, desi acestia nu au specializarea necesara.
Inca o faza naspa este mentalitatea de bazar a celor din management care vor sa agasezi clientii, niciun vizitator nu trebuie sa plece cu mana goala chiar daca nu are un animal de companie=> clientii nu se mai intorc, deci vanzarile scad, iar cei care revin te trateaza cu sictir.
cineva Vineri, 15 August 2014
Buna!
Am fost chemata la interviu pentru magazinul din Rm. Valcea, as dori sa stiu cat este salariul. Se plateste la timp, se platesc contributiile, se da concediu de odihna corect?

Am cumparat de cateva ori mancare pentru caini de la ei si au fost foarte amabili, nimeni nu m-a obligat sa cumpar ceva de acolo, doar ca sa nu plec cu mana goala... am cumparat pentru ca am avut nevoie.
oana Joi, 23 Octombrie 2014
salariu 675+bonuri de masa pt 3 luni de zile , dupa 3 luni 675+bonuri de masa+comision (in anumite circumstante "sa iti fci treaba...bla bla")
program in functie de magazin (6h in 2 ture) miercurea se face curatenie in tot magaziunul dupa program ( ora suplimentarra platita cu 14lei )
Dragos Sambata, 6 Decembrie 2014
Care sunt bonusurile mai exact si in ce conditii?
Din ce ati zis pana acum, mai bine te faci paznic...
angajatulperfect Luni, 9 Februarie 2015
Am fost la cei din bucuresti. Pentru munca a trei oameni (Graphic Designer / DTP / Specialist Marketing) mi s-au oferit 1700 lei si trebuie sa dai un test de 30min (realizarea unui flyer, care va ajunge la director).
Ombun Joi, 3 Septembrie 2015
Cititi cu atentie ceea ce a scris CONSILIERUL - 6 martie 2014. Tot ceea ce a scris pot sustine. Eu am fost director la unul din magazinele Animax. Salariile in 2015 pt lucratori ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?