Forum despre Petra Trans SRL


ADMIN - undelucram.ro Marti, 12 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Petra Trans SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Petra Trans.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

noname Vineri, 12 Septembrie 2014
Avem impresia ca PETRA TRANS este un mic pui al fostului BJT si NKO. Aveti grija cu cine lucrati!!!
Alexandra Vineri, 12 Septembrie 2014

Sub nici o forma nu va angajati aici Nuuuuuu
Eu am luat teapa cu inca 20 de fete , chipurile va fac training la inceput si nu se plateste aceasta perioada , apoi fac niste contracte care nu stiu cat de valide sunt, si apoi munca , stres, nervi, tipete , urlete si iar munca program de 10 ore pe zi . Mananci la birou cu mana pe mouse, nu exista pauza cu toate ca stai 10 ore in fata calc . Toti sunt neamuri, frati, nepoti, cumnate.
Am lucrat 2luni unele fete chiar 3 luni fara sa luam nici leu , pe motiv ca firma e la inceput si mai dureaza pana se pune pe picioare etc .
NU VA ANGAJATI AICI .

transportator tepuit Marti, 30 Septembrie 2014
Se pare ca Petra Trans = NKO , si vor sa schimbe din nou firma.......... ATENTIE Mare........
Adrian Marti, 7 Octombrie 2014

Sunt un angajat al firmei Petra Trans.Firma nu mai functioneaza intrunit inregistreaza datorii atit la proprietarul imobilului din str.parintele galeriu, nr.6c ,sector 2, Bucuresti CIT si la proprii angajati.citeva zeci de transportatori nu si-au primit banii si o cauta pe administratora.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?