Forum despre Petrofac


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 11 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Petrofac, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Petrofac.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Angajat Pacalit Joi, 15 Noiembrie 2012
Salutari!
Pentru toti care vor sa lucreze la Petrofac: asigurati-va ca aveti o oferta si un contract beton inainte sa va dati demisia de la fostul loc de munca! Nu va incredeti in promisiuni si vorbele lui B., te minte pe fata si nu roseste.
Bafta!
GP Joi, 15 Noiembrie 2012
Comentariu moderat, va rugam cititi regulile forumului
AGI Duminica, 16 Decembrie 2012
Salut,
Inainte de Sarbatori AI a dat 2 fete afara din departamentul Procurement, desi ambele fete isi faceau sarguincios datoria si nu exista nici o plangere la adresa lor. Trebuia insa sa dea afara oameni si nu putea sa-l dea afara pe protejatul ei, V. cu car se stie de pe cand amandoi lucrau la Lukoil.
Asa ca daca nu aveti pile puternice, nu aplicati doar ca sa fiti carne de tun.
Multa bafta la aplicarea la alte firme
AL Duminica, 5 Mai 2013
as dori sa aflu mai multe despre firma Petrofac
mihai Miercuri, 7 August 2013
Salut,Mai stie cineva ceva de aceasta companie? Am primit oferta si as vrea sa stiu daca merita.Merci
Garafton Joi, 24 Octombrie 2013
Buna ziua, dupa cum se stie in firma petrofac sunt multe probleme, am vazut ca cineva a scris mai sus cu initiale numele celora care fac ce vor intr-o firma asa de mare. Marea ...
Garafton Joi, 24 Octombrie 2013
>Petru cei care vor sa stie cate ceva despre aceasta firma:Managerul general de acum 1 an si-a adus o echipa care dupa plecarea lui au plecat cam toti , se zvoneste ca ar fi stiut ...
Mihaela Luni, 9 Decembrie 2013
Buna, am vrut sa apilc la Petrofac.. dar cu comentariul de mai sus... se poate mai multe detalii?multam fain

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?