Forum despre OMV Petrom - Global Solutions


Tomas Miercuri, 19 Noiembrie 2014
a fost cineva la o testare tehnica la petrom? ce intrebari sunt sau din ce domeniu?
multumesc
ingineru Vineri, 21 Noiembrie 2014
@Tomas,
Raspunsul la intrebarea ta il gasesti pe pagina precedenta.
alamicu Luni, 24 Noiembrie 2014

@Inginer Geolog, specifica te rog ce inseamna "angajat de baza"? "Sarcini complicate si dificile" , ma faci sa rid. O fi vreo chirurgie petroliera si nu stie nimeni afara de tine. In PDS tot asa inregistrezi obiectivele? Pe criterii de complicat/necomplicat si dificil/facil? Citi ani vechime ai in Petrom? Eu lucrez la Petrom de ani buni si nu am auzit pina acum ca angajatii sint de doua feluri: de baza si de nebaza.

marian Joi, 27 Noiembrie 2014
@@Souneti-mi va rog,daca esti chemat la un interviu,la petrom,cand ti se da fisa postului?Stiu ca pare o prostie,dar,am auzit printre candidati ca unii o aveau deja..
Inginer Geolog Luni, 8 Decembrie 2014

Pentru alamicu,

Esti arogant si nesimtit, probabil unu care abia a terminat facultatea si se crede mare inginer!

Ca sa-ti explic, un "angajat de baza" rezolva cele mai grele si mai importante sarcini de servici din cadrul biroului! Nu toti au aceleasi sarcini in cadrul aceluiasi departament!

"Sarcinile complicate si dificile" sunt acele sarcini de servici care trebuiesc justificate temeinic si argumentate, nu in fata sefului direct, care probabil nu stie prea multe, ci in fata altor ingineri specialisti mai buni ca tine sau in fata managerilor, pe care trebuie sa-i convingi ca lucrarea ta este corecta din toate punctele de vedere si ca ai dat dovada de profesionalism in intocmirea ei. Burta sau fanteziile pe care le practica altii in cadrul companiei nu tin la drum! Putini sunt cei care aplica teoria invatata din facultate la realizarea unei lucrari!

Chestia cu PDS-ul este o vrajeala, asa cum esti si tu, ala cu "multi ani in Petrom"! Nu va reiesi din rahatul ala de PDS care lucrare este mai importanta, insa seful direct stie, pentru ca vine cu mine la diverse sedinte, in care trebuie sa conving o gramada de persoane (Petrom, ANRM) ca lucrarea facuta de mine a fost executata in mod responsabil si ireprosabil.

Am destui ani in Petrom, mult mai multi decat ai tu, fi linistit! Un inginer ajunge sa fie "de baza", dupa multi ani de activitate, nu dupa 1-2 ani!...

Tu n-ai auzit inca ca inginerii sunt de doua feluri, pentru ca lucrezi probabil la Personal sau la HSSQ!... In toate birourile, exista cel putin 1-2 ingineri de baza, care fac lucrarile mai grele, iar ceilalti se ocupa de munca mai usoara, care si ea este la fel de importanta (si aceste sarcini de servici trebuiesc facute de cineva). Numai ca acestia au o existenta linistita, fara sedinte si alte frecusuri, fara verificari, justificari si alte chestii de genul asta si fara lucrat acasa, peste program, in timpul sau liber, fara sa fie remunerat in vreun fel!

Un alt dezavantaj personal este ca nu-mi pot lua concediu de odihna cand vreau eu, atata timp cat am de realizat una din acele lucrari importante, deoarece nu are cine sa ma inlocuiasca, pe cand ceilalti colegi de birou isi pot lua concediu cand vor muschii lor!

Iris Miercuri, 10 Decembrie 2014
@@@Buna ,puteti sa-mi spuneti si mie cum este cu garantiile la statiile peco.Adica sunt obligatorii sau sunt in functie de dealer.
Dealerul nostru a oprit garantii la angajati acum cativa ani,apoi a facut excursii sau diverse ...chestii cica spre binele angajatului si la unii sau dus.acum vrea sa opreasca iar.La ce bun sa-mi opreasca iar daca peste cateva luni le papam tot la ordinul lui.
florin Vineri, 19 Decembrie 2014
am o intrebare: ce se intampla cu utilizatorul unei masin petrom ce o da spre folosinta unuia ce nu este la petrom si are un eveniment cu ea
dragos Joi, 8 Ianuarie 2015
Pentru Florin

Nu se intampla probabil ''nimic''.Angajatul petrom de are in folosinta o masina petrom si isi permite s-o dea la plimbare altuia...are el spate,stai tu linistit!!!Peste cateva saptamani tot cu masina il vezi...
alexa Sambata, 10 Ianuarie 2015
Buna seara,

Printre atatea polemici, indraznesc sa cer si eu o parere. Incerc de 2 ani sa ma angajez la Petrom, in zona de Marketing. Mi s-a spus ca sediul este in Bucuresti. Ok. Am depus CV, dar intrebarea este: si in ramura aceasta este acelasi sistem de angajare, la care oamenii din exterior au acces foarte greu ?
Tatal meu lucreaza in Petrom, dar nu imi doresc sa intru ''pe pile'', ci pe propriile puteri.

Solicit o parere, un sfat, pentru ca vad ca Petrom sustine tinerii doar in reclame, ca in realitate...
cojanumihaela Joi, 1 Decembrie 2016
Stie careva care sunt beneficiile si salariul unui Team Lider pentru Ploiesti?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?