Forum despre Petruzalek Com SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 9 Ianuarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Petruzalek Com SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Petruzalek.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

dop Joi, 9 Ianuarie 2014
Firma activeaza in domeniul tehnologiilor de ambalare. Sediul acestei companii se afla in zona Carrefour Militari. Mai exact, in prelungirea hypermarketului, dupa Mobexpert si Bricostore, pe prima strada la stanga (in spatele magazinului Bricostore). Aici se afla complexul Mega Center, iar Petruzalek functioneaza in incinta acestui complex. Pentru postul de Assistant manager, salariul este 1500 lei net (se vireaza pe card: BRD), fara bonuri de masa si alte benificii salariale. Programul de lucru este 08:00 - 17:00, de luni pana vineri. Nu a existat nici o testare ci doar s-a vb despre mine si cv-ul meu, plus detaliile legate de companie si sarcinile pe care le-as fi avut. Din pacate nu au mers mai departe cu mine. Nu stiu cum este mediul de lucru sau daca exista sanse de promovare. Strict parerea mea: in cazul meu, acest interviu a fost unul dintre extrem de putinele interviuri, din multele la care am participat, care a reusit sa atinga in mare parte nota de profesionalism.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?