Forum despre Pfizer Romania SRL


ce_sa_zic Joi, 21 Noiembrie 2013

Salut. Va spun si eu despre Pfizer, am lucrat la ei mult timp. Este o companie multinationala in adevaratul sens al cuvantului. N-am plecat fericit/a dar nu sunt suparat/a pentru ca am lucrat acolo asa mult timp. Intalnesti oameni deosebiti in Head-Office; cu cei din vanzari nu am asa de multa experienta. Daca vrei sa cresti, cresti. Daca vrei sa vii la birou si sa-ti iei banii, asta e, asa se intampla. Insa, daca esti bun/a cineva te va vedea. Sunt si lucruri mai putin placute insa mult mai putine decat cele bune. Salariu mediu pe companie este undeva peste 5000 ron (in 2011) iar beneficiile sunt si ele unele serioase. Bonusuri frumusele, foarte multe masini de companie (chiar si pentru cei din head-office - peste 80% au), asigurari de viata si sanatate si oportunitatea de a invata foarte multe lucruri.

Pfizer are, in general, oameni cu foarte multe relatii in piata, oameni care stiu ce vor si fara de care companiei i-ar fi foarte greu. Sper sa fii facut un comentariu constructiv. Va urez succes.

rusinoasa Marti, 11 Martie 2014
Imi doresc sa lucrez la una din companiile mari, insa vad ca e cam cu circuit inchis. Cum se poate proceda pentru a ajunge intruna din aceste companii, intr-un mod firesc. Trebuie neaparat sa cunosti pe cineva?
Mentionez ca am experienta in domeniul pharma.
CEhia Marti, 13 Mai 2014
O adresa e-mail de la HR se poate?
cerasela Miercuri, 27 August 2014
Salut,
Stie cineva ceva de jobul Marketing Project Manager trainee? A fost jobul valabil pe bestjobs pana in urma cu 2 sapt, am aplicat si ...nimic, in ciuda faptului ca ma potriveam cu cerintele 95%.
Daca are cineva detalii despre postul acesta, v-as ruga sa scrieti aici impresii. :)
AnnA91 Luni, 27 Iunie 2016
Buna
Cum se poate intra in acesta companie ca reprezentant medical?
Trebuie experienta?
Se poate msi multe detalii?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?