Forum despre Philip Morris Romania


emil Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stie careva, se mai faca angajari in productie?
Multumesc!
ioana Joi, 25 Aprilie 2013
Au anunt pe un site de joburi cu un internship in finante-contabilitate. Stie cineva mai multe detalii despre atmosfera in aceasta companie?
tky Marti, 5 Noiembrie 2013
cateva detalii de mediul de lucru si grila de salarii..posibila angajare pe pozitia group leader maintenance !!
Alex Miercuri, 13 Noiembrie 2013

Tky, depinde ce-ti doresti. Salariile sunt ok, oamenii fac diferenta. Daca intri poti sa verifici si sa decizi daca iti place au ba.

tky Duminica, 17 Noiembrie 2013
@alex mi sa zis la interviu 12h prg, se lucreaza si in week end, o echipa dinamica de la care se cere mult.nu stiu cat de complexe sunt liniile si cate prb sunt.exista training'uri la care am acces si alte cateva facilitati.ramane de vazut daca sunt chemat in otopeni pt urmatorul interviu si apoi oferta .... daca mai poti veni cu orice detalii ar fi binevenite. 10x!
Eric30 Luni, 23 Decembrie 2013
Salut Tky,
Cum a ramas cu posibila angajare pe pozitia de group leader maintenance? Te-au mai contactat?
tky Joi, 2 Ianuarie 2014
@eric30
Inca nu am nici un fel de raspuns de la ei..interviul a avut loc la inceputul lui noiembrie si mi s-a zis ca dureaza cam o luna si ceva perioada de recrutare..deja am o alta oferta si acum sunt f curios daca mai dau vreun semn...poate a fost ceva la misto si sunt la fel de seriosi ca cei de la honeywell...altii care nu au mai avut internet si minute pt a da un semn
ema6 Joi, 6 Februarie 2014
Buna,

Are cineva idee cum arata un test pentru pozitia de general accountant?
Nico Joi, 20 Februarie 2014
Salut,

Are cineva idee cum arata un test pentru pozitia de general accountant?Si cam care ar fii salariu
tky Joi, 27 Februarie 2014
de curiozitate , poate cineva sa imi povesteasca cum decurg angajarile sau cum a fost angajat ?? am avut un inerviu pe la inceputul lunii noiembrie 2013 si nu am nici o veste..nu vreau sa cred ca nu au mai avut minute in retea sau net .
mospmo Vineri, 28 Februarie 2014
Se da un test de conta care este in engleza, nu e foarte greu daca ai mai lucrat.
Nici eu nu am primit raspuns de la ei, dar am cautat-o pe dna de la hr ca sa-mi zica raspunsul ca altfel sigur nu imi dadea nici un raspuns.
Nu mi-a placut deloc cum a decurs interviul, nu am vorbit nimic doar mi-a dat testul si pa...nu am schimbat nicio vorba in plus.
nu stiu de ce tot au posturi pe financiar, oare e naspa si pleaca lumea pe capete???
tky Sambata, 1 Martie 2014
eu am fost la interviu pt un post in mentenanta, da sa nu dea un semn de viata dupa interviu .. si pe langa asta mai si insisti sa fi anuntat, deja e de kkt... nu vad la ce sa te agiti.oricum incep sa cred ca peste tot e la fel, diferanta o fac banii, nu oamenii :(
ads Marti, 4 Martie 2014
Poate cineva sa dea detalii referitoare la Procurement Executive, range salarial, conditii, program, locatie etc?

Multumesc
dlclau Miercuri, 18 Iunie 2014
buna! stie cineva unde pot depune un CV pentru Philip Morris. m-am uitat pe site, dar nu am gasit nimic...
Cosmin Duminica, 31 August 2014
Acord un feedback pozitiv firmei Philip Morris, am trecut prin procesul de recrutare, acestia au fost foarte seriosi, am fost evaluat conform cunostintelor si aptitudinilor mele. Comunicarea in cadrul companiei este foarte buna atat intre colegi cat si cu supervisoul si seful direct. Ambientul este unul placut, conditiile oferite sunt excelente. Recomand aceasta firma multor tineri care sunt la inceput de drum dupa terminarea unei facultati tehnice, este o firma care te formeaza foarte bine iar mentorii sunt niste oameni exceptionali.
Myhay Joi, 2 Octombrie 2014

Domnilor,
In primul rand va salut ! In cele ce urmeaza o sa dau cateva detalii despre acesta companie. Eu lucrez pentru PMTdin 2008 ( la inceput am fost angajat prin agentie ....dupa aceea , datorita perfomantei avute .....am intrat in PM cu drepturi depline )
Mediul de lucru este unul bun , sunt multe lucruri noi pe care le faci dar de care esti mandru la final

Philip Morris este cunoscut ca fiind unul din cei mai buni formatori de personal din Romania. Avem sesiuni de 3x3 coaching (pt cine stie ce inseamna) , cursuri de defensive drive , vanzari, negociere, trainguri de produs , proiecte la care participam activ cu idei noi ....etc !!!


Si se fac in mod constant si cu toata implicarea trainerilor .......care sunt minunati !!!! Am invatat vanzari , management si marketing in compania asta cat n-am invatat eu in toti anii de facultate.....Oamenii din management s-au schimbat intradevar in ultimul timp........in BINE ! Sunt mult mai apropiati de noi , si ne sustin ideile , modul de lucru si aportul adus in companie !


Bineinteles , daca la evaluarile de la jumatatea anului si cele de final de an esti "Improve" atunci ti se construieste un plan de dezvoltare ,adica oamenii vor sa te ajute sa-ti depasesti limitele , insa daca o dai pe tanjeala ......e normal sa-ti spuna PA!
Si eu am avut momente la inceput cand imi venea sa dau cu laptopul in pereti .....pt ca nu intelegeam de ce trebuie sa fac asa si nu cum eram eu obisnuit .....adica mai easy :-) , insa pe parcurs am invatat cum se face un business la nivel mondial si cum construiesti o afacere sanatoasa !!!


A, si inca ceva :daca nu dai dovada de acel Engagement (implicare) ......nu cauta sa vii in Philip Morris , pt ca vii degeaba !

Anonim Vineri, 17 Octombrie 2014

Per total, PM-ul este o experienta utila. Eu unul recomand!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?