Forum despre Piraeus Bank Romania


me Marti, 18 Martie 2014
nu stiu... poate... cum a fost la interviu? ti-au spus ce salariu vei avea?
dadu Marti, 18 Martie 2014
4 tipuri de teste, timp: 2 ore, teste de logica, calcul matematic, si inca 2 in care trebuia sa stabilesti pe baza unor texte care afirmatii sunt adevarate/false. Nu sunt grele, trebuie sa fii destul de atenta insa. Nimic despre salariu, timp de asteptare inca doua saptamani :((
me Miercuri, 19 Martie 2014
mult mult succes!
dadu Miercuri, 19 Martie 2014
Ms, sa fie! Si tie, sa iti gasesti si tu, ca stiu cum e.
me Miercuri, 19 Martie 2014
ms muuult. m-au sunat azi de la bcr sa ma duc la un interviu pt consilier contact center... poate aici am mai mult noroc :)
dadu Joi, 27 Martie 2014
Intr-un final am si eu un raspuns, ambiguu ce-i drept, cum ca nu au inca aprobari pentru a continua procesul de recrutare. Deci nu se stie ce va urma. Desi mi s-a spus ca voi fi sunata doar in cazul unui feedback pozitiv, m-au sunat totusi sa imi spuna care e situatia, ceea ce mi se pare destul de civilizat.
A mai trecut cineva printr-o situatie similara?
pi5cot Vineri, 28 Martie 2014
dadu, iti pot spune eu ce inseamna"aprobari pt continuarea procesului de recrutare"..inseamna ca nu te mai cheama sau cel putin asta a insemnat la mine. Dupa 4 interviuri, dupa ce viitoarea sefa directa mi-a spus in cadrul interviului ca sunt angajata si imi vor trimite oferta pe mail, dupa ce m-a chemat cu 2-3 zile inainte sa se elibereze postul ca sa preiau totul de la persoana care pleaca, m-au sunat cei de la resurse umane sa-mi spuna ca feedback-ul este pozitiv, "continua procesul de recrutare" si asteapta aprobarile din Grecia....astazi surpriza...ne pare rau dar nu se mai fac angajari pe postul respectiv. Adica serios scoti postul la concurs si dupa iti dai seama ca nu poti recruta??!!?!..In fine poate tu ai mai mult noroc bafta!!!
dadu Vineri, 28 Martie 2014
Ms pentru informatii. Eu inca nnu am ajuns sa fiu informata de o posibila oferta, salariu habar nu cat era pentru postul respectiv, data entry officer, eu doar am trecut de la un interviu la altul, si ultima discutie a fost ieri, ceea ce am spus si mai sus. Dar sunt sigura ca nu vor mai suna. Bafta in continuare!
Bi Vineri, 28 Martie 2014
@pi5cot : pentru ce post ai aplicat?
pi5cot Vineri, 28 Martie 2014
Am aplicat pt postul de data entry intai dar nu am fost recrutata, apoi m.au sunat de la hr ca s.a eliberat un post la network unde am mai avut inca doua interviuri. Pt acesta din urma spunand in final ca nu mai angajeaza.
Yeti Sambata, 5 Aprilie 2014
As vrea va rog sa stiu si eu cum este la Piraeus pe partea de ofiter bancar retail...cat de mare este presiunea , cum este targetul etc.Multumesc
Credit Risk Joi, 10 Aprilie 2014
Am vazut un post pe Credit Risk Officer (junior).Am vazut ca postul respectiv a mai fost postat si in 2010 . Stie cineva de ce a plecat persoana respectiva. Mai multe detalii pls!
Nimeni in poteca Luni, 14 Aprilie 2014
Nu a fost nimeni sunat?
Mary Marti, 15 Aprilie 2014
Am aplicat si eu dar nu am fost sunata momentan.
Maia Vineri, 30 Mai 2014
Buna! Ce imi puteti spune despre Direct Services (Call Center) ? Am nevoie de un sfat - daca merita, mai ales ca salariul nu cred ca va fi f mare, si este multa munca si stres. Daca ati lucrat/lucrati acolo, cum v-ati descurcat cu turele? Multumesc!
angajat PBR Miercuri, 11 Iunie 2014
salutari la toata lumea, sunt angajat piraeus (prin cunostinte) de 1 an si 6 luni...situatia este neagra, foarte neagra si doresc sa plec cat mai repede.
astept intrebari pt a va lamuri.
NinjA Vineri, 4 Iulie 2014
Stie cineva la aceasta banca se fac angajarile pe pile cumva?
banker Luni, 7 Iulie 2014
Buna! Am interviu la Pirb, consilier vanzari, aveti idee ce salarii ofera?
eu Marti, 9 Septembrie 2014
Am fost sunat astazi pentru pozitia de junior system analyst. Ce parere aveti legata de acest post? Salarii, care e atmosfera acolo? Cat mai multe detalii sunt bine-venite.
candidat noiembrie Joi, 6 Noiembrie 2014
Dragi participanti la interviuri, voi ati rezolvat testul matematic de la Piraeus ? Am ajuns pana in etapa testelor si eu una ce putin nu le-am rezolvat pe cele matematice. Mi s-au parut grele, nivel contabil nu pentru postul la care candidam eu, recuperare credite call center. Am incercat sa le rezolv dar mi s-au parut si variantele de raspuns gresite, poate ma insel eu, dar mi se pare ceva ciudat cu acel test matematic. L-a rezolvat cineva dintre voi ?
Iar timpul afectat rezolvarii a trei teste fiecare a cate 40 de intrebari sa fie doar 2:30 h ?! atat de putin ? Ceva e very strange !!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?