Forum despre Piscine Laghetto East


ADMIN - undelucram.ro Marti, 24 Iunie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Piscine Laghetto East, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Piscine Laghetto.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Vulpoiul Sambata, 13 Septembrie 2014

Firma unde angajatii nu sunt respectati si le sunt taiate ore suplimentare / bani din salariu.
Nu se face un referat asa cum scrie in codul muncii, daca Directoarea vrea sa taie bani si ore, o face fara rusine si ilegal pentru ca nu a gasit pe unul sa-i faca o reclamatie la ITM.
ATENTIE ..... nu va mai urcati in masinile firmei, riscati sa munciti degeaba daca aveti accident in trafic si in interes de servici. Sunt colegi, fosti colegi care au ramas fara salarii, zeci de mii lei ..... ultima victima a Laghetto este fostul Inginer coordonator echipe tehnice care nu a primit pe card ultimul salariu de cateva mii lei ......
Indiferent ca esti Inginer / Tehnician / Muncitor, Laghetto nu da 2 bani pe tine, te foloseste si atat.
Baietii de pe santier fac glume proaste de santieristi prosti pentru ca le lipseste scoala, educatia si cultura.
Mancatorie si falsitate intre colegi.
NU RECOMAND ....... fugiti departe de Laghetto si cautati locuri de munca civilizate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?