Forum despre Plafar Retail


mary Joi, 6 Decembrie 2012
Ce parere aveti despre Plafar Retail ?
mary Joi, 6 Decembrie 2012

Ma gandeam sa impartasim din experienta noastra (fosti sau actuali angajati) referitoare la aceasta firma.
Fiecare dintre noi a avut experiente neplacute in orice companie si va voi povesti si eu ce am patit. Pentru inceput vreau sa vad reactiile voastre si ulterior va spun eu adevarul gol-golut. Nu voi povesti numai despre experienta mea ci voi veni cu detalii si despre experienta colegilor mei.

andreea Joi, 6 Decembrie 2012
sincer si eu as dori sa stiu ceva despre aceasta firma. stiu ca nu mai este fostul Plafar, au fost cumparati cumva si dupa s-au reorientat.

@mary: imi poti (sau ne poti) da tu ceva detalii? inteleg ca lucrezi acolo.
mary Vineri, 7 Decembrie 2012
Plafar Retail a cumparat brandul plafar, nu este aceeasi firma cu SN Plafar SA, orice firma care foloseste brandul "plafar" nu inseamna ca este Plafar Retail .
Plafar Retail si farmacia Centrofarm au aceeasi directori ( as putea spune ca este "copilul" lui Centrofarm).
Plafar Retail are magazine in Auchan Titan, Auchan Militari, Grand Arena, Afi Cotroceni, Plazza, Liberty, etc si multe alte magazine in tara. Poate fi recunoscut ca fiind un magazin modern, sigla "plafar" si un mar verde. Este o companie ok dpdv al organizarii, o comanie mare si influenta pe piata produselor de acest gen. Nu va pot influenta negativ doar daca privesc din perspectiva mea, relatia mea cu Plafar Retail a fost ok pana cand am inceput sa-mi spun punctul de vedere referitor la un anumit comportament. Daca va fi necesar voi reveni cu amanunte dar deocamdata nu este cazul.
Din cate am inteles exista posibilitatea sa cumpere Sensi Blue Plafar retail sau Centrofarm ( sau amandoua). Este un zvon si cum zvonurile circula pe la agenti, fosti angajati, actuali angajati...sa ne limitam ca este doar un zvon si vom vedea. Ceea stiu sigur este ca au plecat multe persoane din companie ( director general, hr, it, lucratori comerciali, femeie de serviciu, directori de magazine). Au plecat sau au fost dati afara...si asta este sigur.
david Luni, 19 August 2013
ce salarii are un consilier vanzari la plafar?
interviu Vineri, 28 Februarie 2014
cam care sunt salariile in financiar? vad ca au un post scos la concurs pe best jobs
je Vineri, 27 Iunie 2014
As dori mai multe detalii despre mediul de lucru, program, salarizare va rog urmeaza sa ma angajez la ei si nu stiu ce sa fac
doar eu Sambata, 6 Septembrie 2014
buna, imi poate spune cineva cam care este salariul pentru director magazin?multumesc
nobody Marti, 2 Decembrie 2014
Salariul unui reprezentant vanzari este de 970 ron, iar un "sef de magazin" undeva la 1350. Nu exista sanse de evolutie, ti se impune un target pe care cu greu il poti ...
adi Luni, 8 Decembrie 2014
Salut! Stie care va daca Plafar are probleme cu banii sau daca exista intarzieri la plata?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?