Forum despre Plusauto SRL


ADMIN - undelucram.ro Luni, 14 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Plusauto SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Plusauto.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Un angajat model Luni, 12 Mai 2014
De unde as putea sa incep?
Salariu 800 ron +10 bonuri (restul 10 au fost taiate pentru ca patronul a deschis o noua afacere care nu merge cf asteptarilor)
Comisioane - aici avem 2 tipuri :
1. cele pe care ti le spune la interviu si pe care crezi ca le primesti pana la primul salariu: 25 euro la masini ieftine si 45 de euro la masini mai scumpe
2. cele reale - aici practic nu pot spune ceva exact, sunt la alegerea managerul de vanzari, si daca cumva nu are chef sa-ti dea niciun comision atunci primesti 0 euro la o masina vanduta,
deci ar trebui sa fii foarte atent sa nu cumva, cu toate ca ai vandut masini, in loc sa primesti comisionul cuvenit , sa auzi citez " ti-am mai pus ceva de la mine" de parca grila de comisioane ar fi inexistenta si plata s-ar face dupa cum are el chef.
Training nu exista trebuie sa inveti tu singur sau daca esti norocos de la colegi.
Management : Cel mai bine ar fi descris prin "inexistent", sau in loc de manager am putea folosii "paznic" din toate punctele de vedere - educatie aprox. egala, comportament similar, deci nu va asteptati sa primiti sfaturi bune pentru a va ajuta in vanzari, sau daca totusi incearca sa va ajute, cereti si alta parere si TOT TIMPUL corectati mailuri, oferte nu dati forward daca bineinteles doriti ca persoanele cu care comunicati sa vada ca ati absolvit macar cele 4 clase elementare.
Poluare fonica ridicata - daca iti place sa se tipe la tine cu sau fara motiv Plusauto SRL is the place to be!
Masini pe care nu le poti folosi in interes personal, vor sa stai cat mai mult pe cat mai putini bani sambata, duminica si oricand este nevoie de tine, bineinteles gratis.
Ceva probleme si in zona zilelor de concediu - trebuie explicatii in prealabil ( unde, de ce, cu cine - din pacate curiozitatea exagerata a managerului de vanzari nu este prevazuta in contract) si intotdeauna nu le poti lua pe toate, cateva trebuie sa ramana ca semn al loialitatii catre firma, normal, neplatite.
In concluzie una dintre multe firme din Romania care din pacate crede ca sinonimul cuvantului angajat este SCLAV.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?