Forum despre Point Logistix


Matrix Joi, 18 Iulie 2013
E cineva care a fost la interviu la aceasta firma? M-ar ajuta sa stiu care-i atmosfera de lucru, ce pretentii au, ce se ofera in mod real...
Pit Marti, 15 Iulie 2014
Am fost eu la un interviu cu mai mult de un an in urma. Parea o firma mica. Am vorbit direct cu patronii. Nu mai tin minte cum a decurs discutia dar cred ca aveau asteptari mult prea mari de la un consultant. Aceleasi asteptari vad ca le au si acum in conditiile in care vor sa angajeze juniori.
Snakero Luni, 21 Septembrie 2015
Buna ziua,

Am fost la un interviu Vineri 18-Sep-2015. Am fost chemat la interviu la ora 16:30. Cand am am fost anuntat ca nu a ajuns persoana care tine interviul si ca vine in 5 minute.
Am asteptat 40 de minute si tot nu am intrat in interviu asa ca am plecat.
Consider ca trebuiau sa ma sune in prealabil si sa imi spuna ca exista o problema si ca nu se poate tine interviul la ora stabilita.

In Romania, nu se intelege inca procesul de recrutare. O angajare presupune acceptarea angajatului de catre angajator dar si acceptarea angajatorului de catre angajat.

Concluzie: Firma mica (de apartament) cu o lipsa totala de respect fata de posibili viitori angajati.
it_anonim Vineri, 5 August 2016
Salut,

Am lucrat la aceasta firma si nu recomand nimanui.
Pe scurt, se lucreaza pe principiul "nu conteaza cum faci dar sa mearga" ceea ce a facut ca aplicatiile lor sa arate ca si cum au fost scrise de liceeni care incearca sa faca experimente cu if-uri si for-uri.

Pentru cei ce sunt la inceput si vor sa invete este un loc bun, o sa interactionezi cu foarte multe persoane din diverse firme ce sunt clientii PointLogistix si poti face experimente in cod, pentru ca oricum nimeni nu verifica(nu exista testare, dezvoltarile tale ajung dinrect la client - tu raspunzi daca nu merge ceva)
Pe partea salariala, depinde foarte mult cat de bine te pricepi sa "satisfaci" conducerea, nu ii intereseaza nivelul de educatie sau nivelul de cunostinte ce le poti folosi intr-un mod productiv in firma, tot ce ii intereseaza este sa ai vrajeala necesara sa aduci bani de la clienti in firma.

Pentru mine a fost o experienta ok la inceput, pana am inteles cate lucruri se fac pe ascuns si atunci am hotarat ca nu merita. Desi am venit cu idei de imbunatatire a comunicarii intre firma si clienti, nu m-a ascultat nimeni si tot ce am primit au fost niste promisiuni.

In concluzie, o firma ce nu merita deranjul nimanui, un mod de lucru oribil(chiar si in week-end sau noaptea). Firma merge bine doar in ochii conducerii, in rest, lasa de dorit.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?