Forum despre Polisano SRL


Bogdan Luni, 11 August 2014
Bianca,

Vorbim despre cerere si oferta ! Totul depinde de tine, cat de bine te prezinti si cum dovedwsti ca esti bun . Pretentii salariale poti avea dupa 1 an de lucru in cadrul firmei .
bianca Marti, 12 August 2014
Ok Bogdan.
PRETENTIILE SALARIILE AR TREBUI SA LE AI DACA STII CE VREI . EU NU TRAIESC PE NASTURI SI NU CER DE POMANA.
In momentul in care vorbesti de cifra de afaceri a firmei in care lucrezi si te lauzi cu lucrul acesta, probabil esti multumit si de partea financiara. Nu trebuie sa astepti cel putin 1 an ca sa dovedesti ce stii dupa care sa "vedem" daca se ofera marire de salariu. Unii mai au si copii de crescut, rate la banci, etc. Marirea de salariu in cadrul unei firme vine in general fara a fi ceruta pe baza aportului fiecarui angajat, a rezultatelor si implicarii acestora .
Cred ca interviul de angajare tine de norocul fiecaruia, dovedesti ca esti bun in ceea ce faci doar dand un test din domeniul in care te-ai pregatit. Consider ca toata lumea se prezinta bine la un interviu.
IMPORTANT: NU POTI SPUNE UNUI ECONOMIST CA INTRA IN CONTACT CU DOCTORII SI TREBUIE SA STIE SA VORBESCA!!!!! NU ESTE RETARDAT!!! DOAR UN CONTABIL CARE ISI DORESTE UN JOB MAI BUN.
Succes in alegerea candidatilor potriviti si profesionisti ( sau mai putin) corespunzatori firmei d-voastra.
octavian Luni, 18 August 2014

Se pare ca patronii reali/viitori si-au adus om.
Bafta

Gigel Duminica, 7 Septembrie 2014
@bianca

Draga Bianca, salariile dintr-o firma NU se pot acorda dupa nevoile personalului...vorbim de piata muncii, care, ca orice piata, are cerere si oferta. in plus, nivelul salariilor dintr-o firma depinde si de conjunctura de pe piata la momentul analizei (cati clienti nu ne platesc la timp, ce sume avem de recuperat de la Onor Statul Roman, care e nivelul fiscalitatii si cum ne afecteaza acest lucru taxele pe care le avem de plata, etc)...chiar daca pare putin cinic, nicio piata dintr-o economie capitalista nu va tine vreodata cont de cati copii avem noi acasa sau cat ne costa chiria sau cat ne costa rata la banca...pentru ca nu au legatura.

Faptul ca cei care ne conduc tara nu sunt in stare sa ia vreo masura (spune-mi una singura in ultimii 10-15 ani...) in sensul cresterii economice reale, asta e o alta poveste...
Bogdan Duminica, 7 Septembrie 2014
Bianca,

Fiecare firma are un plafon minim si maxim salarial , in general se ofera um salariu decent , tie daca iti convine , ii bine, daca nu asta e tu pierzi, nu firma si vine altu !

Din experienta mea - din 1998 pana in 2010 , perioada in care am tot schimbat firme probleme sunt la Dep de HR, acolo cineva nu isi face bine treaba - ei aleg cine lucreaza si nu in firma, ei stabilesc intervalul de varsta al celor care vin la interviu, nivelul salarial, cati vin la interviu etc .

Daca punem problema cum spui tu, fiecare firma are de platit chirie, furnizori, taxe si impizite la stat - care nu sunt mici, au de recuperat bani din piata , au bani blocati in piata pe care nu ii vor recupera niciodata - multi clienti intra in insolventa si faliment si pierderile le suporta firma, nu angajatii !
Alex Duminica, 7 Septembrie 2014
Nu sunt/fost in Polisano....dar este valabil pt toti angajatori...(praful in ochii)
Ce il intereseaza pe angajat combinatiile/strategiile/politicile fiscale ale unei socetati, este treaba ei , obligatiile sunt obligatii, munca nu se face peste 3 sapt, cand se aliniaza stelele in horoscop sau conjunctura apare favorabila.....este simplu ca ori ce contract ....
am muncit trebuie sa primesc bani, asta este ca ori ce alt contract....este chiar mai grav....in contractele de munca nu sunt trecute cauze acceptate , care exonereaza beneficiarul de plata obligatie de plata la timp...ne respectarea lor = nerspectarea obligatiilor= nerespectarea contractului...
Daca aceptam ca obligatiile se pot face cand vrem noi, atunci trebuie sa acceptam ca nu avem o piata... si fiecare face ce il taie capu sub diverse pretexte...adica ambi semnatari ai contractului!
oleg Duminica, 7 Septembrie 2014
"E o oarecare rumoare in jurul grupului de firme, sunt foarte multe intoxicari care vin in principal de la competitorii nostri directi, si aici, as putea spune, de la Farmexpert, o spun public, pentru ca eu stiu ce fac ei si tocmai de aceea le dau un avertisment public: ar fi cazul sa inceteze, pentru ca sunt in sfera unor practici anticoncurentiale sau chiar de concurenta neloiala, iar in zona asta e bine sa existe fair play"
+
www.sursazilei.ro/unul-dintre-cei-mai-puternici-furnizori-de-medicamente-va-intra-in-insolventa-vezi-cine-si-motivele/
robi Joi, 16 Octombrie 2014
s-a mai linistit atmosfera? noua conducere e de treaba?
mitica Miercuri, 29 Octombrie 2014
Ce se mai stie de disponibilizari !!!!!! S-ar parea ca I-au depozitele la rand !!!!
Gigel Miercuri, 5 Noiembrie 2014
Cand vorbiti de disponibilizari, in ce arie faceti referire?
fbi Duminica, 16 Noiembrie 2014
Santa Klaus Luni, 17 Noiembrie 2014
Felicitari Sibiului!
http://m.zf.ro/companii/sibiul-judetul-care-a-livrat-singura-companie-integrata-din-sanatate-13579037.
Cu putina rabdare si noroc va scapa Santa Klaus de mitici si pseudo-prieteni sa va vedeti de treaba linistiti.
Actual angajat Joi, 27 Noiembrie 2014

Baieti si fete , am citit mai toate postarile anterioare, in acest moment s-au facut disponibilizari din posturi unde chiar nu erau necesare , va pot spune ca a ramas in continuare firma de unde la 1 min dupa terminarea programului poti sa rupi usa , iar problema firmei actuala este in principal de latura de logistica , marfa , discounturi etc dar nu ce tine de munca , la acest aspect este pensiune . In ceea ce priveste salariul poate oscila si am avut pe fluturas intre 4700 ron cel mai mult si 1500 ron minimul in decurs de 2 ani pe o zona nu tocmai de top si am intrat fara "pile " saracul ejobs ma adus si nu sunt in nici un caz pe un post de conducere. .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?