Forum despre Porsche Romania


Oana Tanase Sambata, 28 Ianuarie 2012
buna seara. se mai fac stagii de practica la porsche bucuresti nord? aveti o adresa de mail directa unde se poate intreba la porsche?
Marius Vineri, 15 Iunie 2012
si pe mine m-ar interesa sa stiu ce se mai angajeaza pe la Porsche Romania. daca stie cineva ce mai e p-acolo, much apreciated !
Alex Luni, 29 Octombrie 2012
chiar ca nimic nou sub soare pe la Porsche....... ce vremuri....
turist de ocazie Luni, 29 Octombrie 2012
au vandut sediul din Aviatiei catre Raiffeisen
Alex Luni, 29 Octombrie 2012
whaaaat? serios? pai si unde sunt acum?????
the mother of invoices Vineri, 8 Februarie 2013
sunt la PBN- in Pipera
alexa Sambata, 23 Martie 2013
Si pentru stagiul de practica ai nevoie de pile:))
Tt Marti, 7 Mai 2013

Intai de toate- sa facem diferenta. Porsche Romania e importatorul-condus de Valmar si inca un expat de decor de regula, iar Porsche Inter auto Romania e divizia comerciala, firma separata 100%, condusa de doamna de fier a industriei auto- Cortina si in vremurile bune de talentatul Tapalaga.

Diferentele sunt de la Cer la pamant!!!! La importator inca poti face cariera-se intra insa mai greu ca in alta parte, iar in dealerii proprii iti ingropi de regula viata, nervii si te frustrezi.
Inainte era o atmosfera geniala. Acum au ramas pe alocuri oameni faini.

Sa stabilim ceva de la inceput- PIA nu are HR! De cativa ani se angajeaza doar prin firme terte-adica lucrezi acolo, dar esti angajat pe perioada determinata si fara beneficii. Ti se spune ca iei bonusuri, doar ca ai un target imposibil de atins.


La Pbn e cat de cat ok. Munca multa-bine pe service.

La Pba-acum inchis-se muta la Pbn- director mare ok, oameni ok.

La Pbv1 mult stress, bani putini si multa munca.

La Pbv2 e mic, stresant si munca.

La Timisoara relaxare.


In general, e frumos ca prim job-inveti multe, te formeaza frumos, dar nu e de stat mai mult de 2 ani. In service daca vrei sa lucrezi curat la standarde inalte e bine. E o companie buna, insa pregateste-te pentru stress, putini bani, mariri zero, promovari zero si frustrari cat carul. Daca ai experienta si vrei cariera si performanta poti sa faci doar daca faci munca multa. Daca nu, castigi cat un operator in callcenter, dar macar da bine in cv.

Succes!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?