Forum despre Post Master


ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Septembrie 2012

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Post Master, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Post Master.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Nicolina2 Vineri, 2 Noiembrie 2012

SC POSTMASTER SRL IASI: 15 lei la 1000 de pliante distribuite in posta din care 2 lei impozabili, week-end-ul se lucreaza optional.

Mihai Joi, 26 Septembrie 2013
Salut.Stie cineva detalii din departamentul de vanzari?
dan70 Joi, 3 Octombrie 2013
Depinde de pozitie. Un KAM ia cam 4.000 lei pe luna, bonuri, telefon, laptop, masina.
Gina Vineri, 18 Octombrie 2013
Buna ziua,
As dori sa stiu si eu un post de coordonator distributie este ok? se sta peste program? cum se desfasoara activitatea?
ALEX Sambata, 11 Ianuarie 2014

eu lucrez postmaster drobeta si pot zice ca legat de program e bun Luni dim al 8 venim si ni se spune ce am de dus si ni se da un termen 2 3 zile depinde. nu ii intereseaza cum si cand duci dar sa termini si sa nu ai probleme. Legat de partea de salarii, lasa de dorit.

Paul Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Despre postul de coordonator vanzari ce stiti? Ce atributii sunt si cat se castiga? Va multumesc!
Sebastian Vineri, 7 Februarie 2014

Sunt Sebaian lucrez la S.C PostMaster S.R.L
Eu lucrez de 4 ani la aceas firma si a mers traba foarte bine pana anul trecut in luna lui septembrie 2013 atunci luam salariul intre 1500 ron si bonuri si 2000 ron si bonuri.
Incepand cu luna septembrie 2013 cand sau unit departamentele pliante cu plicuri a inceput sa mearga foarte prost, acum lucrez in sectorul 1 si nu ma i pot sa ating 1000 ron pe luna.

ben ten Vineri, 11 Aprilie 2014

imi puteti da si mie noua grila de tarifare???la D.A. si D.M?vreau sa ma conving de anumite treburi sa vad daca e acelasi tarif peste tot.

R- Marti, 15 Aprilie 2014

Nu inteleg care-i treaba cu CNAS-ul pentru colaboratori. Poate ma lamureste cineva cu problema asta, multumesc!

DAMIAN Vineri, 23 Mai 2014
Fiecare isi exprima punctul de vedere despre aceasta activitate in functie de conditia fizica, disponibilitate si comoditate si altele. Eu personal cred ca e destul de ok.
Plusuri:
-salariul la timp fara discutii
-colectiv ok, care te ajuta sa rezolvi problemele intampinate
-nu te bate sefu' sau sefa (cum zicea unu' pe aici)
-iti faci singur programul in functie de cat de mult vrei sa muncesti si de cati bani vrei sa iei
-carte de munca ok - fara probleme cu platile la zi
-termen rezonabil de distributie 3 zile
-posibilitate de castig in functie de munca (iti faci singur slariul)
-suport si instructaj SSM si PSI

Minusuri:
-CIM la 4 ore pe zi
-transportul pe banii nostri (dar am inteles ca asta se schimba si se va deconta)
-greutatea de carat pentru distributiile neadresate

Ca o concluzie daca esti baiat destept, te remarci putin si nu faci probleme ai toate sansele ca in orice filiala din tara sa poti obtine un salariu cel putin decent.

Succes in continuare!
sam Sambata, 21 Iunie 2014
Stiu ca o parte din operatori au fost trecuti pe o alta firma care se numeste FULL DISTRIBUTION SERVICES SRL din Covasna. Aveti contract semnat cu noua firma?
white hawk Duminica, 22 Iunie 2014
Ne streseaza lunar cu acel contract cu Full Distribution,cei care lucreaza mai mult mai ia bani si de acolo in afara de ce primesc de la Postmaster.Oricum e multa munca pentru te miri ce.Singurul avantaj e programul,cel putin la noi ,nu ne obliga nimeni sa venim sau sa plecam la o ora anume.Banii au intrat mereu la timp de cand lucrez eu si daca s a intarziat o zi am fost anuntati.
sam Luni, 23 Iunie 2014
white hauk: cum adica va streseaza? Esti angajat la Post Master sau la Full Distribution? Ca pe mine m-o trecut numai la Full Distribution. Acuma lucrez mai mult si iau bani mai putini. Banii is la fel chiar daca impart mai multe pliante.
white hawk Luni, 23 Iunie 2014
Am contract cu ambele,Postmaster si Full Distribution numai ca pe cel cu Full Distribution il semnez lunar.Postmaster ne vireaza in conturi o anumita suma de bani,daca muncim mai mult si depasim,restul e platit de Full distribution,care este o subfirma a lor din cate am inteles.Trebuie sa te interesezi cat esti platit pentru pliante si ar fi indicat sa ti notezi zilnic cate materiale duci si pe ce zone,noile tarife sunt calculate in functie de zone,ai grija la sefii locali sa nu te traga in piept,sa cari tu si sa fie pontat altul spre exemplu.
white hawk Luni, 23 Iunie 2014
Din ce am citit din comentariile tale ,Sam,la voi sunt probleme,noi nu ne confruntam cu asa ceva,coordonatorul nostru e baiat de treaba,ne ajuta foarte mult,nu lucram sambata si personal nu am stat mai mult de 6 ore pe teren niciodata.Programul e convenabil,dar trebuie sa fii in forma fizica foarte buna sa poti merge atat,noi suntem o filiala mica,suntem putini,in consecinta,avem zone foarte intinse de parcurs si e dificil sa rezisti.
sam Marti, 24 Iunie 2014
Mersi, White Hawk dar la Cluj nu-ti spune nimeni nimic cit ar trebui sa primesti pe pliante sau reviste, te trimit la plimbare sau acasa sau iti raspund la misto. Daca stie cineva sa-mi zica, ii sint recunoscator.
Eu lucrez si in weekend si nu pt ca sint lenes ci pt ca sint f multe de dus si f grele iar seara cand termin terenul trebuie sa completez borderouri pina nopatea.
white hawk Marti, 24 Iunie 2014

In unele zone pliantele dispar imediat,pune un semn,un pliant pune l dupa cutii sau dupa lista cu locatarii,daca te trag controlorii la raspundere,mergi si le arati ca ai trecut pe acolo.Mai avem si noi probleme cu reclamatiile la orange,te trezesti ca suna unu si spune ca nu a primit factura sau ai lasat o vanzatoarei si nu i a dat o patronului ,etc.Noi ducem pliante numai domo si profi,la domo avem 15 lei pe 1000 bucati iar la profi 11 lei.Se calculeaza in functie de greutatea lor si de zona pe care se distribuie.Odata cu schimbarea tarifelor,eu am cerut explicatii si mi s a aratat totul detaliat,ca sa mi pot calcula sa nu fie probleme.Sefii locali nu au nici un drept sa se poarte asa ar trebui sa suni la Bucuresti si sa i reclami,fiecare angajat are niste drepturi si daca le faci o reclamatie la ITM pot avea probleme serioase.Eu am sunat o data la Bucuresti cand am avut ceva neclaritati si mi s a vorbit frumos,chiar mi s a spus ca daca e o problema grava imi fac legatura cu directorul,dar nu era cazul.Pe mine nu ma deranjeaza altceva decat ca salariul e foarte mic in comparatie cu efortul depus,dar deocamdata nu am alta varianta.

sam Sambata, 28 Iunie 2014
white hawk multumesc de sfaturi, salariul este foarte mic intr-adevar, inainte sa se schimbe conducerea castigam mai bine.
ramona Luni, 30 Iunie 2014
Cum e cu franciza pentru aceasta firma,lucrez la ei si mi s-a propus sa deschid franciza.
Nu stiu daca sa accept.Veniturile am inteles ca ar fi mai mari dar parca am anumite retineri.
Astept un raspuns daca exista cineva care a facut.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?