Forum despre Posta Romana


ADMIN - undelucram.ro Luni, 2 Iulie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Posta Romana, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Posta Romana.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
jean Joi, 6 Decembrie 2012
ia uitati spre ce se reorintaza Posta Romana, telefonie mobila :)))


http://www.zf.ro/companii/apare-un-nou-operator-de-telefonie-mobila-posta-romana-10373269
ttp Luni, 20 Ianuarie 2014
Posta romana esta angajatorul ideal pentru cei trecuti de 45 de ani care nu mai doresc sa evolueze dpdv profesional. Salariile sunt relativ mici pentru noii angajati in posturile de la baza, iar detinatorii posturilor de conducere sunt schimbati in functie de ce partid e la putere, indiferent de competentele lor profesionale.
Filip Luni, 12 Mai 2014
Cam acum 14 ani am lucrat postas. Era bine , imparteam cateva scrisori intr-o margine de Bucrestii Noi, de crestea lumea porci si aveau cismele cu apa la colt de strada, cand incepeau pensiile era mai aglomerat, lucram cam 4 -5 ore cat sa scap de scrisori si 10 abonamente de ziar. Spaga nu ceream dar dadea lumea ca asa era istoric invatata... da dadea omul sa mai schimbe o vorba sa-l respecti sa stai asa sa-l asculti un pic. Bietii batrani povesteau ce au vazut la televizor si pentru unii cred ca eram unicul vizitator al lunii. Eh, in locurile unde alta data plimbam bicicleta prin hartoape si se taiau porci in apropierea Craciunului, acum au rasarit vile si blocuri unele cam urate drept va spun. Cel mai tare deranja imputiciunea pantofilor din sala de factori. Te ustura nasul. Mai nene si erau unii asa porci de postasi , beau pana picau pe geanta si dormeau in sant, altii arau abonati la crasma in Pajura , vreo alti cativa erau spurcati rau la gura si mai toti erau osteniti. De vorba , de vreme si vremuri... mai te tinea cate unul la poarta pe cate o ploaie marunta de nu mai scria pixul. Eu zic aca nu mai e de trait la Posta. Te alearga mai mult ,personal putin, trebuie sa ramai peste program ca nu are cum, altfel nu ar merge.Eu in 2000 am plecat din SNPR, acum sunt in privat.
Patronii - zapaciti toti cu evaluari ,cu criterii de performanta , cum sa faca sa nu mai ajungi intreg acasa, sa nu mai ai timp liber. Unii gratuit te strang de gat, din uratenia sufletului..
Au turbat patronii ! Pentru o zeama de 1400 de lei te tine legat cate 12-13 ore si duminica mai si intreaba daca nu cumva esti la munca ca ar trece sa ia nus' ce din sediu...Bolnavi de avere astia ,generatia de patroni care au furat de s-au plictisit . Eh !!!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?