Forum despre Praktiker Romania


manolache Luni, 3 Octombrie 2011
salut. lucreaza cineva la praktiker; am inteles ca au un management foarte bine organizat lucrand f mult cu Germania pe partea asta insa am vazut ca au din ce in ce mai multe magazine si sunt curios cum s-a facut tranzitia de management spre personal romanesc.
Domni Joi, 13 Octombrie 2011
ore peste program? se si platesc? weekenduri?
D. Sambata, 15 Octombrie 2011

da se mai intampla sa fie si ore peste program dar depinde si de pozitia pe care o ocupi. se platesc si orele in plus si weekendurile evident. eu am lucrat aproape 2 ani la ei si sincer nu am nimic ce sa reprosez decat ca am plecat la mult mai bine. daca aveti intrebari specifice va rog sa-mi scrieti.

Marry Duminica, 29 Septembrie 2013
Am fost sunata saptamana trecuta pentru postul de referent achizitii si am stabilit un interviu. Are cineva idee in ce consta interviul, postul respectiv, cam ce salariu s-ar oferi, beneficii, program de lucru, cerinte post etc. ?
cici Sambata, 8 Februarie 2014

Mai stiti ceva s-a mai gasit investitor la praKtiker romania.Din cate am inteles vor sa vanda operatiunile din Romania caci sunt in mare rahat.Au datorii mari,furnizorii au venit sa-si ridice marfa din magazine .

cici Marti, 25 Februarie 2014
Dupa cum ati aflat ,daca ati fost atenti astazi atat la stirile de la tv cat si pe net ,Praktieker Romania a fost vandut catre firma Search Chemicals din Constanta.Oricum nu se mai putea merge mai departe cu vechii proprietari,care au avut un management nasol de tot.Sper ca noii proprietari sa nu se mai uite la vechile echipe manageriale si sa le schimbe din temelii.Aici la praktiker ce a fost gresit a fost managementul defectuos,care daca se va schimba se va merge sigur mai departe,si se va merge bine de tot.Poate managementul a fost bun ca este de tip German dar conceptiile au fost tot de tip Romanesc marsav,corupt si exploatator fata de angajat .Parerea mea este ca daca se va schimba ingamfarea actuala manageriala de la Praktiker se va merge spre un profit nesperat de bun al Praktiker Romania .Bafta Praktiker ,ca asa se spune la un nou inceput .
seba Miercuri, 26 Martie 2014
buna si pana la urma cat e salariul ?
angajat Miercuri, 26 Martie 2014
935 brut si bonuri de masa
Alin Luni, 28 Aprilie 2014

Anagjat Prk. Buzau:

680 lei in mana si bonuri de masa.

ciudatu' Miercuri, 30 Aprilie 2014
Am lucrat la Praktiker 6 luni iar salariul era de 670 de lei + bonuri. Programul este de 9 ore din care 1 ora pauza. Nu va ganditi ca salariul va creste odata cu vechimea , sunt acolo oameni care lucreaza de 5 ani si au tot 670 de lei (indiferent de raion).Singurul avantaj este faptul ca la prima casatorie saw primul copil primesti undeva la 2.000 ron.
Intervalul orelor de lucru era 8 :20 - 17 :20 si 12 :10 - 21 : 10. La schimbul 2 e naspa pe timp de vara ca sunt multi care nu pleaca la ora inchiderii si esti obligat sa stai dupa ei , indiferent daca se uita saw cumpara.
Stefania Joi, 8 Mai 2014
Buna poate cineva sa imi zica si mie daca Praktiker deconteaza transportul?Urmeaza sa semnez un contract cu ei si nu sunt din localitate.Ar trebui sa fac naveta si sunt curioasa daca deconteaza transportul.P.S (Am uitat sa intreb la interviu)astept raspuns
5euro Sambata, 10 Mai 2014

da stefania se deconteaza transportul.

maria andra Marti, 22 Iulie 2014
ce salariu net are un sef de raion sau un casier sef?
Alex Marti, 23 Septembrie 2014

Eu lucrez la praktiker si am salariu 1200 +bonuri +Target asa acum putina vreme am iesit undeva la 1300 in mana cash.

john Marti, 23 Septembrie 2014
@alex , ca lucrator comercial iei 1200 lei? sau esti sef de tura sau altceva ?? mentionez ca am dat un interviu la ei si m.a chemat maine pt control medical adica m.au acceptat si nu prea stiu cum e
ceausescu Joi, 2 Octombrie 2014

jojh
depinde in ce oras

curiosul Joi, 23 Octombrie 2014
cate bonuri de masa?
Am inteles ca doar 10
Asa este?
state Joi, 23 Octombrie 2014
Am inteles ca se deschide un magazin in giurgiu. Aveti idee s au facut angajarile deja?
Vasile5 Joi, 16 Februarie 2017
Operator introducere, validare si prelucrare date - departament Achizitii
Ma intereseaza salariul,programul.
Este nevoie de experienta?
Ce trebuie sa faci mai exact ?
Se plateste transportul?
Primesti bonuri de masa ?
Se platesc orele suplimentare ?
Concediul se respecta ?
Este o firma serioasa si iti plateste impozitul ?
johnnyboy Marti, 28 Februarie 2017
Va salut oameni buni. Ar putea sa-mi spuna si mie cineva ce atributiuni ai ca si lucrator comercial in cadrul acestui hipermarket, atmosfera de lucru si cum a decurs procedura de recrutare, intrebarile de la interviu?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?