Forum despre Premium Aerotec SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Premium Aerotec SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Premium Aerotec.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
catalin Sambata, 25 Ianuarie 2014
amauzit ca este bine la aerotec este adevarat?
I_oana Luni, 17 Februarie 2014
Este binisor. Salariile sunt bune pentru unii...pentru altii sunt mizerabile. Depinde in ce departament esti si cum negociezi. Conditiile de munca sunt bunisoare. La fel, depinde in ce departament lucrezi si ce sef ai...cat se zbate pentru subalterni. E curat, aranjat, dar se avanseaza doar daca sti germana(nu conteaza daca ai si alte cunostinte sau experienta). Stii germana esti boier....si daca ai si buzele tuguiate...cerul e limita.
eu Luni, 5 Mai 2014

o gramada de persoane care nu stiu nimic la birou si in productie oameni cu facultate muncesc ca operatori

M Duminica, 3 August 2014
Ceva detalii, despre conditiile din firma, relatii cu superiorii, salarii? In ce departamente se merita sa te angajezi? Mentionez ca am fost cautat de o firma de recrutare pentru postul de inginer tehnolog in productie.
Jhon Miercuri, 8 Octombrie 2014
Lipsa de comunicare,paza sefilor de schimb si cu biciul in mina ca le este frica sa;si piarda scaunul in ajutorul muncitorului se lasa de dorit a devenit o fabrica de tranzit si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?