Forum despre Premium IT Technologies / PITT


@Vasile Gaman Luni, 29 Aprilie 2013

Stimate domnule Gaman,


In cazul in care chiar sunteti curios cu privire la conditiile de munca de acolo , va invit politicos sa depuneti un cv pe bestjobs . Sunt ferm convins ca numai dvs va veti putea satisface o asa curiozitate cu privire la acest loc de munca . Mult succes !


Sunt de acord cu ceea ce a scris "User"

fugiti de ei Miercuri, 22 Mai 2013
e mare dezorganizare acolo . mare de tot. mai adugati si niste manageri "on top" si voila. un cocktail de viata trista si somn intrerupt
Job Luni, 27 Mai 2013
Am fost la un interviu la ei, acu ceva vreme. Am citit pe fuga cele scrise de voi..
Interviul are loc cu un domn care vb engleza si pt germana cu un olandez. E vb de suport online si telefonic pt jocuri online, mai bine zis Slot machine.
Oferta salariala este de 350 Euro + Bonusuri in functie de cat vinzi
In cadrul interviului ti se explica despre ce e vb si cum decurge treaba..chiar are loc un mini test pe messenger..in cazul meu, un jucator imaginar care nu mai avea bani nici pt a lua un cadou pt copilul lui si ma intreba ce sa faca in acest caz, dar ca mai vrea credit ..etc Deprimant, dar cred ca asa e realitatea. Oamenii pe acolo si injurau in aer, cand ieseau din living (call center), pe hol, unde sta secretara...din cauza stresul.... Deci: Jucatori dependenti, angajati care cred ca sunt tratati la fel ca dependentii de jocuri, ei fiind cei dependenti de salariul oferit etc ...
Am inteles din prima despre ce e vb si cum sta treaba si ca nu doresc sa lucrez intr-un asemenea mediu...
@Job Joi, 18 Iulie 2013
Draga Job,

Ai un fan

Multumesc
Aliana Sambata, 20 Iulie 2013
Eu am fost la ei acum cateva saptamani la interviu si desi citisem ce ati scris voi am zis sa ma duc sa vad. Eu cred ca poate pentru un incepator, fara nici un fel de experienta e ok sa ia 350 euro si comision dar pt mine era jenant. Si sa mai si lucrez in ture plus ture de noapte si weekend. M-a deranjat faptul ca fata cu care am dat interviul era moarta de oboseala si casca non stop si isi tot cerea scuze pt asta. Era terminata, probabil, dupa turele de noapte. De colectiv nu stiu ce sa zic, era destul de multa liniste, eu sunt obisnuita mai mult cu mediul corporatist, cu veselie/galagie.
Eu ii sfatuiesc pe cei ce aplica si sunt sunati, sa mearga macar sa vada despre ce e vorba.
P.S Eu am dat interviu pt limba germana pe care o stiu binisor si sa nu va speriati de interviul in limba germana ca e ok daca stiti macar sa discutati cat de cat in germana
Maria Marti, 27 August 2013
Am lucrat si eu la ei 3 luni si eram pe punctul de a ma imbolnavi. Recomand tuturor sa nu se angajeze acolo. Esti monitorizat non stop, si cand te duci la toaleta stau cu ochii pe ceas. Si nici la toaleta nu te duci cand vrei tu..
Turele sunt puse de asa maniera incat nu ii intereseaza ca ai iesit dimineata din tura si apuci sa dormi cateva ore si te duci iar pana noaptea. La fel si cu zilele libere, greu prinzi doua zile legate si nu in weekend.
A fost cea mai urata experienta din viata mea!
AmDECATciocolata Duminica, 15 Septembrie 2013
Dragii mosului,

O parere obiectiva: Acest tip de job este destinat oamenilor cu studii in desfasurare, care sunt dispusi sa faca compromisuri pentru a putea ajunge si la cursuri/seminarii. Pentru cei cu studii finalizate nu reprezinta decat un punct de stagnare. Dupa cum ati aflat, salariul este de 350 E lunar (la cursul cel mai mic daca se poate, doar de asta isi rezerva dreptul de a da salariul pana pe 10 ale lunii) plus bonusuri extra. Inainte bonusurile erau mai consistente si-i faceau pe angajati sa fie competitivi si sa traga pe branci. Apoi ele au scazut, asa cum a scazut si interesul angajatilor (majoritatea lor, nu cei din topul listei). La urma urmei pentru ce? Poate doar sa te ia seful direct (strain si nedoritor sa invete/sa vorbeasca limba romana) la un tete-a-tete sa discute nivelul tau actual si sa gasiti o modalitate ca tu, angajatul atat de apreciat in firma, sa iti imbunatatesti performantele, ca sa faci mai multe vanzari pentru a castiga mai multi bani, ca la finalul lunii si gurita lui de strain sa aiba un bonus consistent din vanzarile intregii echipe. Ca doar toti se gandesc mai intai la angajat si apoi la interesul personal :)

In concluzie, nicio firma nu este corecta da capo al fine, important este cat hotarasti tu ca angajat sa suporti si cate compromisuri esti dispus sa faci pentru a avea un loc de munca si implicit niste bani cu care sa traiesti.
unu mic de respira greu Luni, 3 Martie 2014

Draga mea @marial. Libertate este deplina si nimeni nu iti interzice sa te duci la baie, ca doar nu o sa faci pe tine in scaun. AmDECATciocolata a spus bine ce a spus, asta e un job between jos, daca pot sa ii spun asa.
Si PITT nu este singura firma cu un astfel de program si nici ultima. Iar colectivul e cat se poate de ok. Da sunt discutii s carcotasi, dar arata-mi mie un loc unde nu sunt discutii.

? Luni, 12 Mai 2014
Cred ca ar trebui sa cauti in DEX definitia cuvantului "deplin".

"Libertate este deplina."
rzv Joi, 5 Iunie 2014
Buna ziua,

In depart IT cum este atmosfera,daca stiti ?
Salariu aprox ptr Junior Sys Admin stiti cumva ?

Multumesc
e niste tristi Marti, 1 Iulie 2014
si nivelul conostintelor lor de gramatica, aduce aminte de numele pe care mi l-am dat eu in titlu.
Minyme90 Joi, 25 August 2016

Ceva nou despre aceasta companie? Despre pozitia de Customer care?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?