Forum despre PriceWaterHouseCoopers Romania


ade Marti, 10 Iunie 2014
Da am trecut. Pentru Bucuresti. Ma interesa mai mult la studiul de caz in echipa. Despre ce a fost dezbaterea. Multumesc pt raspunsul de mai sus si pt cel ce sper ca va urma. O zi frumoasa!
Mimi Marti, 10 Iunie 2014
@ade ai aici http://www.wikijob.co.uk/forum/accounting-professional-services/pwc-assessment-centre informatii despre cum se desfasoara studiul de caz
CCC Marti, 10 Iunie 2014
Stie cineva daca internshipul in audit este platit si cand se incepe munca?
Rob Marti, 17 Iunie 2014
@CCC Din cate stiam, internshipul la oricare din firmele Big Four se platesc cu aprox 1000 RON iar munca din septembrie( dar nu sunt absolut sigur). In alta ordine de idei, dintre cei care au fost la assesment center pentru postul de junior audit, a primit cineva deja rezultatele de la teste?
L. Vineri, 11 Iulie 2014
Buna! eu am primit rezultatele la teste, astazi(vineri) si le-am dat miercuri, deci vad ca anunta destul de repede
Rob Marti, 15 Iulie 2014
@L Mersi de raspuns. Am fost si eu chemat saptamana trecuta luni, la interviul cu HR, doar ca trecusera 3 saptamani de cand am dat testele. Maine am interviul cu partenerul, deci se pare ca au inceput sa se miste mai repede :). Bafta in continuare.
sun Duminica, 3 August 2014
Buna! Aveti idee daca procesul de recrutare pentru postul de auditor junior s-a incheiat si daca da, mai sunt persoane care au fost la interviul cu hr-ul si nu au primit niciun raspuns?
loco85 Duminica, 10 August 2014
va rog frumos daca a dat cineva testul thomas de personalitate sa imi spuna si mie amanunte,e un test de 24 de intrebari si as vrea sa stiu daca e greu si detalii!
anonimul Duminica, 10 August 2014

Ma lamureste si pe mine cineva sa nu mor prost ...Cu ce se ocupa aceadta firma?

Vad ca tot fac angajari in audit, dar angajeaza doar tineri fara experienta !

Rob Duminica, 17 August 2014

@ Sun, nu pot sa iti spun sigur daca procesul s-a incheiat sau nu, dar stiu ca pe audit exista doua gurpe pentru care se fac recrutari. Prima grupa a inceput deja pe 28 iulie si stiu ca mai urmeaza sa inceapa o alta grupa pe 1 septembrie. Daca ai fost la interviu cu HR si inca nu te-au contactat, nu te panica,pentru ca inca ai sanse, o sa primesti sigur un raspuns (negativ sau pozitiv).

@ Anonimul, Principala activitate a firmei e audit financiar (aproximativ 60%), dar ei ofera si alte tipuri de servici cum ar fi consultanta, evaluari de risc, servici legale, etc. Face parte din Big Four, care sunt cele mai mari 4 companii de audit din lume si momentan PwC se afla pe locul 2. In fiecare an au sesiuni de angajare in masa a unui numar de tineri absolventi pentru posturile de junior (pe toate departamentele), in functie de nevoie. Anul acesta au fost in jur de 25-30 de posturi pentru junior auditor. Nu angajeaza doar tineri fara experienta, dar se axeaza pe aspectul asta pentru ca te formeaza ei inca de la inceput.

candidat2015 Marti, 18 August 2015
Buna! Mai asteapta cineva sa fie chemat la interviul final? Eu am fost anuntat ca am obtinut rezultate bune la teste si ca va urma un interviu cu un manager. Au trecut aproape 2 luni de atunci si inca nu m-a chemat nimeni la interviu...
Soleilamer Marti, 8 Septembrie 2015
@candidat2015 - la cat de apt este departamentul lor de HR poti sa mai astepti inca pe atat :).....mai mult ca sigur au uitat de tine si asta e momentul cand iti dai seama ca un departament de HR in care lucreaza oameni necalificati pentru asa ceva iti rateaza sansa unei cariere profesionale. Sa fiu sincera as lua-o ca pe un lucru bun, mai bine iti incerci norocul intr o companie unde sa fii respectat chiar si acnd ai statutul de candidat.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?