Forum despre Printco SRL


ABC Vineri, 7 Martie 2014
plusuri: Cu mici exceptii, mediul de lucru este unul placut, colegi de treaba si prietenosi. Sefii (multi la numar) sunt competenti din punct de vedere profesional, intelegatori si prietenosi.

minusuri: Salariu foarte mic in comparatie cu firmele de profil.(si nici acela nu e trecut tot pe cartea de munca). program de lucru si sambata (conditie esentiala anuntata inca de la interviu) Tehnologie imbatranita (sunt la nivelul anului 2005 - 2008) Accesul pana la firma este dificil. la 20 minute de mers pe jos de la cel mai apropiat mijloc de transport in comun. sau cu masina personala dar cu conditia sa iti permiti ca o data la 6 luni sa iti schimbi tot sistemul de suspensie.
BPO Int Vineri, 28 Martie 2014
vreau sa aflu mai multe despre departamentul de HR sau administrativ /legal. multumesc
WXYZ Vineri, 22 Aprilie 2016
Buna! Am fost la un interviu pentru postul de asistent manager. Mi s-au dat 2 teste de logica , unul de 7 minute si celalalt de 10 minute iar apoi a urmat interviul cu un domn director/manager. Am fost uimita in momentul in care intrebarile erau legate mai mult despre viata personala decat despre cea profesionala. De exemplu, a doua intrebare a fost: ce lucreaza parintii dvs.? Pe bune? Intrebarea aceasta nu mi-a mai fost adresata de cand eram la scoala generala ! Apoi, stati in chirie? Cu ce v-ati intretinut in perioada asta cat nu ati avut serviciu? Si tot asa...La un moment dat m-a intrebat si 2-3 lucruri despre viata profesioanala. Din punctul meu de vedere a dorit sa stie cam cat de "disperata" sunt dupa un serviciu, sa vada daca sunt dispusa sa lucrez pe un salariu minim pe economie sau am pretentii mai mari... In afara de asta, este si foarte departe; ai impresia ca parca nu mergi la serviciu in Iasi ci intr-un sat pe langa; nu poti ajunge decat cu masina personala sau cu transportul firmei caci asigura transport. De cand am ajuns acolo "la capat de lume" parca, am zis ca eu acolo a doua oara nu mai merg indiferent de raspunsul la interviu iar dupa interviu nici atat nu mi-am mai dorit. Intrebarile mi s-au parut irelevante si de prost gust, nu imi mai doresc sa mai trec printr-o experienta de genul acesta.
Cosmin88 Sambata, 9 Iulie 2016
Cosmin Podaru - Tehnolog Printco

Salutare !! N-oi fi eu persoana cu cel mai mult simţ civic din lume si nici un mare aparator al "şefimii" dar chiar am simţit nevoia să clarific câteva lucruri...
Sunt tehnolog in cadrul companiei PRINTCO de 3 ani, lucrez pe utilaje si instruiesc oamenii care lucrează pe aceste utilaje, fiind, in proportie de 80% din ele, de ultimă generaţie. Am fost personal în Germania să aprofundez mai bine tehnologia , împreună cu alţi colegi.
În ceea ce priveşte salariul , acesta este virat integral pe cardul bancar , lucru care ne ajută la o mai bună gestionare a câştigurilor şi bineînţeles să facem mai uşor împrumuturi bancare.
Microbuzul companiei asigură zilnic transportul colegilor către casă, dar se poate profita şi de bunăvoinţa colegilor de la vânzări , dotaţi cu maşini de serviciu.
Oamenii sunt "treinuiţi" pe departamentele în care lucrează şi cel mai mişto e că facem în fiecare an un teambuilding pe cinste....
Vă salut cu drag !!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?