Forum despre Pro Analysis Systems SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 10 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Pro Analysis Systems SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Pro Analysis Systems.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

racerkkk Marti, 3 Iunie 2014
Mediul de lucru foarte tensionat si atmosfera stresanta. Interviul este usor si se angajeaza foarte des intrucat dintr-un colectiv de 15 angajati, in medie 12 dintre acestia demisioneaza anual. Relatia cu managerul este foarte dificila. Nu se acorda zile de concediu, decat in situatii exceptionale( de exemplu pentru sustinerea examenelor la facultate nu se acorda zile libere) in ciuda faptului ca dpdv legal orice anagajat are acest drept. Nu recomand
ionutmocanita Vineri, 4 Septembrie 2015
Sunt deacord cu tot ce s-a scris mai sus, de racerkkk, din pacate.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?