Forum despre Proactiv Marketing & Distribution


ADMIN - undelucram.ro Vineri, 29 Martie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Proactiv Marketing & Distribution, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Proactiv Marketing & Distribution.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
cris Sambata, 30 Martie 2013
Nu va recomand aceasta firma. Toti oamenii care sunt platiti de aceasta firma sunt doar rude, ceilalti sunt "colaboratori" care sunt fraieriti. Se fac numai lucruri necurate in aceasta firma. Contracte ilegale cu primarii (prin intermediul unui verisor care lucreaza la Primaria Timisoara), CFR (prin intermediul unei rude care a fost manager la CFR Timisoara si acum lucreaza la firma)si Osram (prin asa zis un angajat de la Osram, Edi care le transfera dintre clientii lor contra unor comisioane pe care le primeste personal cand vine in Timisoara). Aveti grija ca nu platesc.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?