Forum despre ProCredit Bank


maria Vineri, 5 Septembrie 2014
Testul de matematica este absolut banal, nu ai de ce sa iti faci griji. Cu toate astea, aproape jumatate din cei prezenti la centrul de evaluare il pica si nu pot participa la etapele urmatoare. Eu am vazut multe persoane cel putin dubioase, de la fete cu fuste de-o palma, pana la agramati care nu stiau sa conjuge verbul 'a fi' :))
cristi Marti, 9 Septembrie 2014
Cum a fost testarea de luni, 8 septembrie?
alex Marti, 16 Septembrie 2014
a fost usor testul la mate de pe 8 septembrie, dar am ramas doar 2 candidati dupa testare. A primit cineva raspunsul final?
cristi Marti, 16 Septembrie 2014
Cum adica doar 2 candidati? Programul se va desfasura pentru 2 oameni? Sau imi scapa mie ceva?

Eu am fost chemat la test, dar din motive subiective nu m-am putut prezenta. Eram curios sa vad ce am pierdut!
alex Marti, 16 Septembrie 2014
@cristi: din cate am inteles se mai fac sesiuni de interviuri. Testul a fost usor, dar trebuia sa iei 41 puncte din 60 pentru a promova
cristi Marti, 23 Septembrie 2014
Felicitari si bafta mai departe!
Levy Joi, 9 Octombrie 2014
A inceput programul Young Bankers din toamna asta?
blondy Luni, 27 Octombrie 2014
eu am aplicat acum 1sapt....a doua zi am si fost sunata....am trecut interviul prin telefon.....joi am testarea la mate+eng....bursa e de 10mil/luna
Pentru Blondy Vineri, 31 Octombrie 2014
Cum a fost la testare? cand incepe noul program, daca ati avut acum interviurile?
balrog Sambata, 1 Noiembrie 2014
stie cineva cum e la procredit ? sunt seriosi? care-i treaba cu bursa asta? nu e salariu? eu asa mi-am inchipuit ca e salariu in toata regula cu cas si tot tacamul, adica poti sa o treci la vechime sau exp de munca pe cv
corectu Duminica, 2 Noiembrie 2014
pai aia e ca nu-ti platesc ei CAS si toate alea..e mai mult o chestiune de marketing pentru ei
balrog Duminica, 2 Noiembrie 2014

a e clar , mersi de raspuns corectu' m miram io sa fie treaba asa de roz la ce am vazut pe site-u' lor cica au reprezentante in : tineti-va bine : kosovo, bosnia , colombia nicaragua, congo si ghana !

A.L Luni, 1 Decembrie 2014
Dar despre programul Young Bankers INTERNATIONAL, care va incepe acum in decembrie, mai stie cineva ceva?Eu am dat cele doua teste( la mate si logica+ engleza) pe 30 octombrie, am ramas pana la ultima etapa( interviul individual), iar dupa cateva zile am fost sunata si mi s-a transmis ca am fost aleasa ca reprezentant oficial in Bulgaria. Ulterior, am fost contactata din nou telefonic si m-au chemat la un alt interviu( in limba engleza, timp de o jumatate de ora, pe data de 19noiembrie) la sediul lor, cu un alt reprezentant al bancii, desi nu era prevazut. Mi-au zis ca, avand in vedere ca este un program intensiv, isi rezerva dreptul de a mai face recrutari in continuare.
nmerrynote Sambata, 11 Iulie 2015

Salutare, salutare,

Imi puteti spune si mie va rog. Daca au si un departament de programatori Java ?
Si daca da, pot gasi urmatoarele lucruri in acest departament ?

- sefii directi sunt oameni cu reale si solide people skills.

- atmosfera de lucru este una placuta si cu cat mai putin stres, fara tipete, amenintari si jigniri.

- programul de lucru se termina in 90% din cazuri la ora 18:00 sau 18:30 .

- salariul net este de 3000 de lei, aceasta suma este trecuta in contract si toate impozitele mele catre stat vor fi platite. Sau cat este salariul pt un junior Java developer ?

Va multumesc pt timp, efort si bunavointa,
Cu drag,
N. Merrynote

cemile Joi, 14 Ianuarie 2016
pentru postul de Junior Relationship manager imi poate spune cineva cam ce salarii sunt ?(pt bucuresti) si daca ma duc la un interviu, eu neavand experienta in domeniu,doar studii economice cam ce salariu credeti ca pot cere? si cam ce face un junior relationship manager? ce atributii are? am citit la ei pe site, dar deobiceai auzeam ca intotdeauna preiei si alte atributii...si inca o intrebare..in ce consta trainingul de la inceput? te invata calumea? sau doar iti da mapa in mana `ia si citeste` si aia e..

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?