Forum despre Profi Rom Food SRL


profiterole Vineri, 25 Ianuarie 2013
stie cineva ce salariu are seful de magazin?
silvia Vineri, 25 Ianuarie 2013
in legatura cu programul de lucru se lucreaza in ture o zi dimineata si o zi dupamasa sau o saptamana dimineata si una dupamasa?
profitorul Luni, 28 Ianuarie 2013

Deci treaba la profi sta cam asa:
Salarii:Casieri/lucratori comerciali 800 ron brut adica vreo 550 in mana.
Receptioneri/Casieri sefi: in jur de 900 950 brut
Sef magazin si adjunct sef magazin: salariu necunoscut, functie data doar pe pile
Mai multi sefi decat colegi: adjunct sef magazin, sef magazin, sef de zona, casier sef, cel ce se ocupa de fructe/legume si proaspete, plus controale de audit din luna in luna.
Salariile se dau odata pe luna in data de 10 luni-vineri, daca 10 cade intr-o sambata sau duminica se baga de vineri. bonurile se iau cu 2 3 zile inainte.
lucrezi minim 8 ore plus jumate de ora pauza de masa care de asemenea de multe ori nu esti lasat sa o iei.

profiterole Marti, 19 Februarie 2013
buna! intrebare pt.cine lucreaza la mezeluri- inventarele lunare care se desfasoara noaptea dupa inchidere la voi se platesc orele acelea?
anonim Luni, 4 Martie 2013
am fost chemat la interviu la profi brasov(gemenii) ce safaturi imi dati.la ce sa ma astept?
111111 Duminica, 10 Martie 2013

Salariile din comert oameni buni sunt mici, indiferent de magazin, daca nu avem alt loc de munca sau alte oportunitati, fiindca asa sunt conditiile din Romania, trebuie sa ne conforman cu ce avem, si oricum ar fi acel loc de munca, ai o siguranta ca in data X primesti niste bani. Eu lucrez la un Profi, salarul e mic, dar noua ni se platesc orele de inventar, orele suplimentare sunt foarte rare, se recupereaza sau se platesc, daca ne atingem targhetul primim si un bonus,cat e bonusul de mic dar primeste toata lumea, si sincer avem cel mai bun sef de magazin posibil, care se chinuie sa ne mearga cat mai bine. Ar fi bine sa aiba toti un sef ca cel din Floresti, Cluj, toata stima!

adina Joi, 14 Martie 2013
pai , vezi, depinde foarte mult si de sefi ca sa ai viata mai usoara!
profiterole Joi, 14 Martie 2013
toata stima pt.toti sefii de magazin care nu uita ca si ei sunt salariati si nu patronii magazinului! daca ar fi mai aproape de oameni si nu ar mai tine cu dintii de scaun ar fi mai multe mesaje de bine! numai de bine pt.colegii mei
profiterol 2 Luni, 18 Martie 2013
De acord cu tine, profiterole !!! Trebuie acolo schimbat ceva.
mary Luni, 18 Martie 2013
buna, maine am interviu la prfi Cluj, lucreaza cineva in Cluj sa imi zica detalii, de salaraiu si intre ce ore sunt turele. Merci
marius Marti, 26 Martie 2013

Am fost la interviu la ei si oferta a fost astfel:
8 ore pe zi tura 1 si 2 ia in weekend cate 8 ore, cu libere in timpul saptamanii, nu stiu daca se dau cele 2 zile libere din weekend inainte sau dupa weekend-ul lucrator.
Interviul a fost haios cred ca la astfel de interviu iantr-o alta companie i-mi spunea ceva de genu '' ne ma auzim la un telefon'' adica niciodata, ma rog , dupa interviul asta haios m-ia intocmit actele de angajare , si dupa aia a explodat bomba salariu 640 de lei net + bonuri de masa valabile doar in Profi, pana sa-mi zica salariu eram tot un zambet dupa care am iceput chiar sa nu mai fiu atent la discutie, la un moment dat cand m-a intrebat daca sunt casatorit si am copii, i-am raspuns cu o intarziare de vreo 10 secunde iar la un momendat a incercat sa ma aduca la realitate si m-a intrebat din nou ''cum nu esti sigur ca esti insurat sau ai copii?'' intr-un fina i-am raspuns ''nu'', i-mi venea sa-i zic ''m-a bulversat salariul oferit'' am plecat din birou lasand-ui impresia ca sunt deacord dar de fapt sunt pe punctul de a o suna din nou pe tanti de resurse umane sa i-i transmit un mare ''nu''.

1234 Marti, 26 Martie 2013

cam asa stau lucrurile la profi salariul e de 540 doar daca ai ceva suplimentar primesti mai mult.

123 Joi, 28 Martie 2013
marius sa sti k nici p noi nu n incanta salariile chiar deloc dar nu prea avem variante..mai ales knd t mai afli si intrun oras mic...nu numai in profi sunt salariile astea fantoma..km peste tot e asa...munk multa bani putini asa s traieste in romania..ai dreptate cu salaru d la profi nu iti poti intretine familia..dak cumva ai avut curaj sa tio faci pana acum...salaru asta e asa..k un ban d buzunar..atata timp kt mai stam la mama acasa :)))) k o familie nu o poti intretine cu banii astia..
cel mai bn e k s investesc bani in echipamentele oamenilor..in instalatiile magazinelor..dar peste SALARIILE muncitorilor nu s uita nimeni...
un_nene Joi, 28 Martie 2013
Se investeste in echipamente deoarece, in vreo 2-3 ani , PROFI se va vinde care altii.
Acesta este planul lor.Nu da bine sa vinzi un lant de magazine care nu aduce profit mare, iar salariile mari trag in jos profitul. :)
luisa27 Miercuri, 24 Aprilie 2013
buna ziua, m-au sunat sa merg maine la un interviu pt magazinul Profi, mi s-a zis ca se da mai intai o mica testare si dupa aceea se tine si interviul la o diferenta de cateva ore in aceeasi zi......Aveti idee in ce consta acea testare?
mihaela Joi, 25 Aprilie 2013
Buna ziua! In ce constau cele 2 probe de interviu la Profi? Sunt si eu chemata luni la interviu.
Rrr Miercuri, 15 Mai 2013
Buna. Am si eu o intrebare: ce inseamna m-ai exact sa fi sef de magazin la profi? si care este salariu? multumesc
Dargor Joi, 23 Mai 2013

Salut baieti si fete. Se deschide un Profi la Toplita cam peste 20 de zile. Azi sunt interviurile si m-au chemat si pe mine. Sunt curios cum o sa fie la interviu dar mai ales dupa(in cazul in care ma angajeaza).

marius Joi, 30 Mai 2013
Vreau un transfer in Profi Margenului din Bucuresti, stie cineva cum e in in acest magazin?, magazinul e foarte aproape de mine, vreau sa stiu daca sau nu se merita sa ma transfer in acest magazin, i-mi este frica sa nu dau din lac in put, va rog daca ma poate ajuta cineva cu cateva detalii referitoare la mediul de lucru din acest magazin, multumesc.
marius Joi, 30 Mai 2013
Corect se citeste PROFI MARGEANULUI DIN BUCURESTI, scuze pentru greseala de redactare.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?