Forum despre Profi Rom Food SRL


eu sunt OM. Miercuri, 29 Ianuarie 2014
La magazinul PROFI din HARLAU,artrebui pusa o reclama formata din versurile scrise de un poet renumit ,in care lipsesc anumite cuvinte,CLIENTII care complecteaza cuvintele lipsa sa fie premiati!!! IN LUMEA ASTA PROST FACUTA,C...... F..,IN LOC SA P...!!!
Free Man Joi, 30 Ianuarie 2014
Noua politica la Profi este sa angajeze oamenii in perioada de proba 90 de zile, dupa perioada de proba sunt anuntati ca se fac reduceri de personal si fiindca ei sunt ultimii veniti vor fi si primii plecati.
A Joi, 13 Februarie 2014
Am fost ieri la un interviu la Profi. Stie cineva cum decurg interviurle? Mi-au spus ca ma vor suna intr-o saptamana sa-mi dea un raspuns sau sa ma programeze la un alt interviu. Credeti ca ma mai suna sau doar au vrut sa scape de mine.
A Sambata, 15 Februarie 2014
Chiar nimeni nu ma poate incuraja?
cineva Marti, 18 Februarie 2014
@A o sa te sune, eu am fost angajat la ei si fara experienta in comert...in provincie mi-au dat aceasta sansa, dar nu au fost 2 interviuri.
A Miercuri, 19 Februarie 2014
Pe mine nu m-au sunat si m-am hotarat sa-i sun eu si de raspunsul pe care l-am primit am ramas cu gura cascata: ,, sunteti supracalificata pt. ce avem noi nevoie - va dorim succes sa va gasiti un job conform pregatirii si experientei d-voastra "
A Miercuri, 19 Februarie 2014

Pregatire - in ziua de azi numai cine nu vrea nu are
Experienta - 20 ani comert
Am ajuns la concluzia ca vor fara experienta si fara o pregatire.

Mickey Miercuri, 19 Februarie 2014
Atat timp cat ai 20 de ani experienta in comert, e evident ca nu te vei multumi cu 600 ron ci vei avea asteptari salariale mari, pe masura experientei avute. E normal ca vor oameni fara experienta pentru ca aia nu pot sa aiba pretentii salariale mari deci le pot inchide gura cu banii aia
paza Marti, 25 Februarie 2014
despre functia de manager regional paza ce imi puteti spune?
A Joi, 27 Februarie 2014
Am fost sunata iarasi sa merg la un al 2-lea interviu cu o d-na sefa zonala la care acea d-na nu s-a prezentat, dupa aproximativ 1 ora de asteptare interviul a avut loc cu sefa de magazin iar acum stau iarasi in asteptare. Sper sa nu mi se spuna din nou ca sunt supracalificata pt. ce vor ei.
calin Miercuri, 5 Martie 2014
cati angajati sunt pe un schimb in magazinele Profi , cam cum decurge o zi de munca in Profi ?
Narcis Vineri, 7 Martie 2014

S-a deschis un profi in Sannicolau Mare (TIMIS), e ordine disciplina seful este cu capul pe umeri si si`a ales un adjunct la fel :)
Nu ne obliga nimeni sa stam ore suplimentare , daca suntem nevoiti sa stam 1-2-3 ore plecam in alta zi mai repede
Inafrara de salariul mic nu te prea ai de ce sa te plangi...

bazgodita Joi, 13 Martie 2014
Cum se desfasoara perioada de instruire in cadrul magazinelor PROFI? Unde au loc si pe ce perioada?
calin Vineri, 14 Martie 2014
cica se deschide profi la borsa , in maramures ! cine stie ceva despre asta ?
Specialistul Miercuri, 19 Martie 2014

Deasupra *Forum despre Profi*, in partea de sus a paginii, dati clik pe EVALUARI si acordati note PROFI.

Lili Joi, 27 Martie 2014
Intrebarea mea e daca si cineva din cadrul Profi citeste acest forum,pt a inbunatati ceva in activitatea lor daca are competenta necesara binenteles sa o faca.
Eu nu cred ca citeste nimeni , daca ar citi ar lua masuri, si am vedea probabil mai multe comentarii pozitive.
chifteluta77 Vineri, 28 Martie 2014

Misiunea postului:
- incaseaza contravaloarea produselor vandute(adica ai 3 cozi,ca incasezi la casa de marcat,incasezi la terminalul Paypoint si la cei de la gastro) si asigura prezentarea si aranjarea marfii conform procedurilor.

Principalele atributii:
- scaneaza produsele cumparate de clienti si incaseaza contravaloarea lor, in bani sau bonuri valorice(nu conteaza ca te introduce in tura fara sa ai posibilitatea sa iti preiei gestiunea standului de tigari,sa-ti numeri fondul din casa)
- completeaza in permanenta rafturile cu marfa(fiecare pune marfa cum il taie capul,nu exista instruire)
- urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotatia la raft a produselor
- indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele
- participa la actiunile comerciale din magazin- raspunde solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse, preturi, mod de cantarire.
- asigura curatenia magazinului (inclusiv echipamente si utilaje) si a anexelor(cu o matura ,un faras ,un mop si o galeata in tot magazinul cu o suprafata de 740 mp numai sala de vanzare de 550 mp)
 

nicolae Luni, 31 Martie 2014

Sunt angajat al unui magazin Profi din capitala si va pot spune atat aspecte pozitive cat si negative. Aspectele pozitive ar fi: banii se dau la timp, bonurile de masa la fel se dau la timp si pot spune ca este un loc de munca relativ sigur. Aspecte negative sunt o gramada si nu cred ca imi ajung 10 pagini sa le spun pe toate si sa le detaliez, asa ca am sa scriu cele mai exemplare. In primul rand salariul este exagerat de mic, iese undeva pe la 700, salariu net, bonurile de masa se pot folosi exclsiv in Profi, de unde sincer vorbind nu ma incanta absolut de loc sa cumpar, alte aspecte negative sunt: esti onul care le face pe toate de la spalat toalete pana la incasat banii de la clienti, personalul este in permanenta insuficient pentru ca nu sta mai nimeni pe un asemenea salariu, orele de noapte, zilele de sarbatoare, weekendurile nu se platesc cum trebuie, este foarte indicat sa iti notezi in ce zile ai lucrat, orarul este pe o saptamana cu ture intermediare, este facut de asa natura incat iti mananca o mare parte din zi, trebuie sa iti numeri fondul OBLIGATORIU si tigarile pentru ca risti sa nu ai fondul corect si OBLIGATORIU trebuie sa numeri ce bani iti aduce pentru ca poti avea foarte foarte foarte mari surprize, cand se termina tura sa nu faci greseala sa ii lasi sa iti faca fondul ca se grabesc ca povesti, numara-l ca nu iese bine si dupa aia aduci bani de acasa, plusul de pe casa il impart intre ei si multe alte chestii care efectiv te doare capul daca le vezi, dar asa pentru cine vrea neaparat sa se angajeze la ei va dau un sfat faceti rost de numere de telefon de la Timisoara, de cat mai sus posibil, chiar si de numarul sau e-mailul polonezului, dar vedeti ca polonezul "nu stie romana". Deci multa bafta.

pq Miercuri, 14 Mai 2014

Buna seara,nu stiu cum este in alte orase la Profi dar si eu luctez tot in profi city in cluj napoca.curatenie e curatenie si salariu acceptabil.ati vazut voi in comert salariu mare????? Asa ca imi pare rau pt voi dar in cluj la profi city poti sa vi linistit sa lucrezi ei linistit iti poti face si cumparaturi.multumin d-soarei director de zona.

Profit Miercuri, 14 Mai 2014

Stie cineva ce salar are seful de magazin sau seful adjunct ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?