Forum despre Profi Rom Food SRL


sefu Vineri, 16 Mai 2014
Seful de magazin are 2000 ron adjunctul 1100 sau 1400, receptionerul are 650 ron, iar restul minim pe economie.
Profit Vineri, 16 Mai 2014
Brut sau net ?
sefu Luni, 19 Mai 2014
Sumele respective sunt sumele nete plus bonuri. Cat despre bonusuri desi acestea exista in general nu se pot accesa. Targetul este facut in asa fel incat daca ai luat o data bonusul a doua oara va fi mult mai greu. Cat despre salarii sunt 3 clase de salarizare pentru fiecare post. De exemplu la sef de magazin poti incepe cu 1600 ron pentru incepatori 2000 pentru cei cu ceva experienta si chiar mai mult 2400 sau 2700 pentru directori cu rezultate. La adjuncti la fel 1100-1400 si 1600sau 1800 ron cei cu rezultate exceptionale (cand tin locul sefului de magazin)
sefu Vineri, 23 Mai 2014
Salariile se ofera in functie de zona. Daca ai ghinion si locuiesti intr o comuna iei un salariu de mizerie. Daca magazinele sunt in orase mari ai sanse ca salariul de sef magazin sau adjunct sa fie cat cel al unui sef de raion la un alt magazin.
eugen Duminica, 25 Mai 2014
Salut. Tocmai m-am angajat la Profi in Iasi. Imi poate spune cineva cum se desfasoara lucrurile in magazinul din Pacurari, sau alte magazine? Se aplica si in acest caz lucrurile mentionate in postarile de mai sus?
aloha Marti, 27 Mai 2014
Sunt pe cale sa ma duc la un Profi la interviu,pare-se ca ma vor...am lucrat 6 ani la Lidl,acolo se plateste f.bine,dar m-am mutat departe de zona si acum ,la Profi ar fi ...dar dupa ce am citit aproape toate paginile de aici,parca mi-e groaza! Ce spune cineva,un sfat?(Cluj,Floresti)
flory Joi, 12 Iunie 2014
pt aloha,mi-am facut scolarizarea la profi floresti asa ca pot sa-ti spun ce e si acolo iar sfatul meu e sa alegi profi floresti doar daca nu ai alta solutie
ion Joi, 12 Iunie 2014
Salutare! Ziceti-mi si mie va rog cum sta treaba cu postul de receptioner marfa, la ce salariu sa ma astept, samd. Multumesc frumos!
ion Joi, 12 Iunie 2014
M-ar mai interesa si daca stiti ordinea gradelor, adica de la primul, pana la director.
aloha Vineri, 13 Iunie 2014
Flory ,multumesc pt. raspuns! E vorba de un al 2-lea Profi ce se va deschide in Floresti (nu stiu pe unde)si va fi nou.Mai poti da amanunte,daca te rog frumos?Ar fi de folos! Multumesc anticipat.
dcb Duminica, 15 Iunie 2014
spuneti-mi va rog frumos, este adevarat ca la cateva luni de la deschidere se ofera un salar dublu pentru participarea la aceasta?
l-a primit cineva? a cata luna intra?
multumesc anticipat
baubau Luni, 16 Iunie 2014

da, se da bonus dupa 3 luni de la angajare, practic iei 2 salarii in loc de unul. eu sunt casier sef si muncesc de.mi rup coatele, si nu iau cu mult fata de un casier, max 100 lei pe luna. cu ore suplimentare treaba sta aiurea. am stat de n ori peste program, daca mi.au platit 8h maxim, trebuie sa inlocuiesc pe oricine de la casier, vanzator legume/mezeluri, receptioner, femeie de serviciu si sef magazin cand acesta nu e la munca. practic sunt omul bun la toate pentru ca trebuie sa le stiu pe toate. am fost propusa pentru avansare, dar daca nu ai pile sa te sustina cineva nu faci nimic. sunt la mare cautare cei/cele care raporteaza tot ce misca in magazin (mare grija la colegi) daca se intampla sa vina directorul de zona/regiune pe tura mea mai primesc si mustrari/sanctiuni, mi se reproseaza diverse lucruri, de la de ce nu sunt pline rafturile pana la curatenie, in contextul in care ai pe tura 2 casieri si un vanzator la mezeluri. nu stiu cat se aude la Timisoara din ce se scrie aici, insa incerc sa-mi caut loc de munca in alta parte. Profi a fost candva o companie multinationala, acum a devenit o afacere de familie.
Numai bine la toti !

casier Vineri, 20 Iunie 2014

Nu inteleg de ce casierii au cel mai mic salariu! La noi la magazin a plecat legumarul, acum toti trebuie sa ne ocupam de cele legume, de ce nu angajeaza altul? Nu inteleg de ce, desi avem aproape 1 an de la deschidere TREBUIE sa fie dat afara inca un om! doar a fost angajat acum 1 luna altul. Dragi colegi care sunteti noi, trebuie sa stiti ca nu ramaneti toti din echipa initiala, orice magazin, indiferent de volumul de munca trebuie sa aiba maxin 16 angajati, cu tot cu sefi...pe domnul patron i-l gasiti pe facebook, va da accept la prietenie, decat sa scriet aici, unde nu va baga nimeni in seama , scrieti lui direct si personal, traduceti prin google si gata, sper ca asa se v-a schimba ceva, poate el nici nu stie multe...

plasa Sambata, 21 Iunie 2014

Eu sunt de la profi Pitesti, va spun din experienta, salarii mici, nu se dau la timp zilele libere, de parca nu sunt ale tale de luat ..trebuie sa te rogi de ei ca sa ti le dea. Ne trimit peste tot in tara la deschideri de magazine pt ca raman fara personal...multi oameni isi dau demisia, te pun sa cari moloz, sa dai cu matura.

A Luni, 7 Iulie 2014
Exista vreun sediu prin Bucuresti? Daca da, atunci unde?
x Luni, 7 Iulie 2014
Da este un sediu in bucuresti langa Casa Poporului la rond la Cosbuc. Daca intri pe pagina lor de net gasesti toate sediile din toate orasele cu adresa nr telefon etc...
A Marti, 8 Iulie 2014
Pai si interviurile cum se sutin? Pe mine m-au sunat de pe un numar care apartine unui magazin si sa ma duc la interviu in alta parte, adica acolo la sediul de pe libertatii.

Ps:pe site-ul lor n-am gasit nimic despre alte sedii decat cel din Timisoara.
x Marti, 8 Iulie 2014

Pe Libertatii au sediul pe bucuresti unde se fac angajarile. Magazinele nu se ocupa de treaba asta. Acolo la sediu sunt care tin interviul si iti colecteaza actele de angajare. Ti au zis bine sa mergi acolo...Cu interviurile nu ti face griji angajeaza pe toata lumea si nu i deranjeaza daca esti si mai putin instruit ca sa spun asa. Lor le convine ca sa poata da salariul minim la toata lumea. Asa ca daca vorbesti normal si poate ai mai lucrat pe undeva vor angaja acea persoana. Oricum sunt disperati dupa personal lumea vine sta o luna doua trei si pleaca in alt loc mai acceptabil. De altfel vei vedea cum sta treaba. Sa nu uiti sa ne spui cum a fost la interviu.

"x" Vineri, 11 Iulie 2014

Orasele mici, unde locurile de munca nu sunt atat de usor de schimbat, isi dau interesul si sunt oameni mai seriosi decat in orasele mari, unde tineretul, fara nicio experienta, ridica pretentii si creeaza probleme, privind locul de munca. Sunt magazine in Bucuresti, unde se lucreaza pe acelasi salariu mic si angajatul isi da interesul si isi face treaba si creeaza un colectiv. Este vina MASEI de oameni, care vrea salarii mari si ar dori sa nu faca mai nimic. Este vina sefului de magazin ca nu stie sa va uneasca ? Discutati mai departe. Oricand poate fi avansat cineva, sau adus un sef capabil. Un forum unde sa se discute problemele, nu este o solutie.

x Vineri, 11 Iulie 2014
Ei , aici n ai prea nimerit o. Intamplarea face ca am fost prin magazinele din Bucuresti si am vazut care este starea de spirit la toate nivelurile. Am dat peste lucratori care spuneau ca pentru ei profi e doar un job de subzistenta si ca isi cauta cu disperare altceva. unul imi spunea ca a venit din provincie crezand ca isi va face o viata in Bucuresti dar in schimb s a trezit sclav pe plantatie intr un joc pe care nu l poate intrerupe deoarece nu are o mica rezerva de bani. Am intalnit oameni fortati sa promoveze-da asta e adevarul- fortati sa se faca adjuncti si sefi de magazine cu amenintarea concedierii ( daca ar fi avut importanta ti as fi putut da nume concrete); am mai intalnit oameni dezinteresati care stiau ca nu mai vin alti prosti pe salariile alea si deci nu riscau concedierea. Si am mai intalnit ceva-pactizarea agentilor de paza cu angajatii (agenti au o situatie si mai proasta decat angajatii profi) asta rezultand in sictir fata de toate activitatile de verificare ce ar trebuie efectuate ducand la risipa si eventuale furturi despre care am tot auzit in firma.
Cat despre avansari sunt foarte multi disperati care nu au habar in ce intra , stau o perioada si pleaca in alta parte sau pur si simplu pleaca. Stii care este rata de inlocuire in unele magazine? Cand o vei afla poate mai stam de vorba...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?