Forum despre Profi Rom Food SRL


Mirela Duminica, 7 Septembrie 2014
Buna....
Am fost zilele trecute la un asa zis interviu la profi in Timisoara, si vreau sa va spun ca am fost dezgustata si scarbita pana in adancul sufletului...mi s-a oferit 530 lei si bonuri de masa....SALAR DE 530 RON ???????? Am reactionat foarte nepotrivit si am fost poftita afara din biroul managerului....L-am rugat insistent sa o angajeze pe nevasta-sa si pe ma-sa pe acest salar.....munca in supermarket e chinuitoare ,obositoare si stresanta si au nesimtirea si tupeul sa ofere asa salar????....tin sa precizez ca dupa 3 zile de la asa zisul interviu am fost contactata de manager ptr a mi se transmite ca el nu sta cu postul liber ptr mine...deci, intr-un cuvant mi-a dat ultimatum....:)))))))) Nu imi revin nici astazi, desi a trecut aproape o saptamana...
x Luni, 8 Septembrie 2014

Nu are cum sa dea salariul 530. Minimul brut e acum 900 care vine un 670 ron net. Cu impozit bonuri can 634 ar trebui sa dea. Cum profi face contracte legale nu are cum sa dea 530. Ia suna dumneata la astia de la profi la sediu si o sa vezi ca nu sta treaba asa.

Akela Luni, 8 Septembrie 2014

Si eu am fost chemat la interviu ca sef adjunct magazin/sef magazin in Oradea ! Nu stiu cum o sa fie dar o sa revin cu detalii !!! Si la Oradea asa prost stau lucrurile????

dana Sambata, 13 Septembrie 2014
Aveti idee ce salariu are un buyer?este rentabila o relocare din Bucuresti la Timisoara?
Merci!
florin Luni, 20 Octombrie 2014
Am fost chemat la un interviu pentru responsabil control calitate fresh.nu am gasit nimic despre acest post.stie careva salariu,program,ceva detalii?
luki Joi, 18 Decembrie 2014
Eu lucrez laProfi la depozit ca si controlor marfa,inainte am fost receptioner tot la Profi cu un salar de650 Ron dar acum castig intre 1100-1200si doar schimbul de dimineata 8 ore nu mai mult.Cand lucram ca si receptioner au fost zile cand am lucrat si12 ore
mikutul Vineri, 19 Decembrie 2014
Si eu lucrez la un magazin Profi care a fost luat in franciza si este foarte OK
salariul il primim la timp plus bonuri pe care le pot folosi oriunde ( nu sunt dinalea de Profi)
Plus alte bonusuri de la exemplu Coca cola (pahare, cipsuri, alune, manusi, suc) Pepsi (arahide, 7days-uri cornuri, prajiturele, sucuri din toata gama pe care o au) plus multe altele.
Mentionez sunt Sef de Tura (Casier sef) si primisc un salar de 1200 ron si am o relatie de prietenie cu toti subalterni mei .
Suntem o echipa cu toti!!!
anonim Sambata, 3 Ianuarie 2015
Luki si unde mai exact lucrezi u ca si controlor marfa, la ce depozit care controlezi marfa ziua 8 ore ....
niki Sambata, 10 Ianuarie 2015
luki si mikutu, cred ca va laudati !
Aura Duminica, 1 Februarie 2015
Buna ,vreau sa va intreb daca stie cineva PROFI ajuta salariatul in cazul unui deces de gradul I in speta sotul?
Farouck Joi, 19 Martie 2015
Salutare,am fost astazi la interviu pt postul de "sef tura" si se ofera 1340 lei Brut.
ghidut Miercuri, 8 Aprilie 2015
Stie cineva cat castiga un Director Zonal De Vanzari la Pofi?
Motty Vineri, 8 Mai 2015

Am fost azi la interviu - varza :) ma intampina un timp in tricou, cu un laptop trantit pe coltul mesei..

Cand a vazut costumul parca ii picase un ozn in magazin..

Cand am vazut ce ma roaga sa completez imi venea mie sa rad - cum dracu sa iei in serios un interviu la care ti se arata organigrama unui magazin si esti rugat sa completezi o coala A4 cu informatii despre experienta, studii, nivelul salariului dorit si masura de la tricou ;) Am totusi 10 ani experienta in contabilitate primara, antreprenoriat și achiziții, un master in management si o facultate facuta fara copiuțe - i-am cerut un minim acceptabil pentru a compensa detașarea la 120 km de casă și tot ce implică activitatea ca șef de magazin.. a dat in scuze..

I-am spus ca data viitoare ar trebui sa citeasca mai atent cv-urile primite și să nu mă cheme la interviuri dacă îmi pierd timpul. Bine e mai ușor de făcut asta cănd ai deja loc de muncă și nu ești disperat.

Pe o parte îi înțeleg dar dacă preferă să recruteze din interior ar putea să se concentreze pe asta și să își facă o strategie de resurse umane pe termen mediu. Dacă pe de altă parte anunță joburi de șef de magazin și caută de fapt recepționer ar trebui să "puna naibii mâna pe muncă și să citească niște almanahe".

rational Luni, 11 Mai 2015
Nu merita sa lucrati la Profi. Numai daca chiar doriti sa faceti voluntariat.
Salariu minim pe economie 975 brut adica vreo 700 net , plus bonuri in functie de zilele lucrate.
Dar sa nu credeti ca altora le e mai bine.

http://www.gandul.info/financiar/ce-salarii-castiga-angajatii-leroy-merlin-si-baumax-13134288
cattaa Marti, 19 Mai 2015

Asa este, se face voluntariat . In ultimul timp la Profi se intampla chestii din ce in ce mai ciudate. Cele cateva mii de salariati "si-au luat-o" rau de tot luna aceasta in sensul ca in loc sa primeasca pe card cele 700 de ron au primit cu 100 pana la 200 de ron mai putin. Abonamentele la transport nu sant platite cu lunile. Oare cum se simte un salariat cand merge acasa la copiii lui cu 500 de ron dupa o luna extenuanta de munca. Daca mai scadem si abonamentul neplatit ajungem la halucinanta suma de 450 de ron. Faptul ca nu ai pauza ci doar 2 iesiri la tigara, ca "bagi" cate o ora sau doua zi pe zi peste program si nu esti platit, faptul ca primesti 1 leu in plus pentru fiecare zi lucrata in weekend mai "treaca mearga" , dar sa se mutileze la mii de salariati in ultima luna salariul minim pe economie si sa primeasca pe card cu pana la 200 de lei mai putin, mi se pare ...

george24 Vineri, 22 Mai 2015
Se merita sa lucrezi ca sef de magazin la Profi? Am fost si eu chemat pt un interviu si ma gandesc ce sa fac
ESimona Sambata, 23 Mai 2015
Buna! Stie cineva ce presupune jobul de administrator si ce salariu este? La Profi?
gabitzabmw Marti, 26 Mai 2015
Motty care era salariul oferit pt sef magazin. Si programul de lucru?
rational Luni, 1 Iunie 2015
Pt. Cattaa: Un salariat cu copii in intretinere n-ar trebui sa lucreze la Profi. Se cauta tineri, in forta, cu sau fara liceu, cu sau fara Bacalaureat, liberi, fara responsabilitati care pot sta peste program, care pot veni din libere, care se pot dedica trup si suflet Companiei Profi si n-au pretentii mari.
Iar pt. un sef de magazin : trebuie sa traiasca pentru Profi, sa se culce seara cu Profi in gand, sa se trezeasca dimineata cu Profi in gand, iar pe parcursul zilei sa se dedice Companiei Profi cam 12 ore pe zi pentru 1800 lei + bonuri, din informatiile mele.
Cine corespunde profilului, e asteptat la Profi. Profi are nevoie disperata de angajati. Pe bune!
Man18 Miercuri, 17 Iunie 2015
Am fost acum cateva zile sa fac niste cumparaturi la Profi si am vazut acolo un pliant conform caruia s-ar oferi un salariu brut de 1300 RON iar unul din casieri mi-a confirmat ca acela e salariul. Eu din ce stiam aceasta companie ofera minimum pe economie , stiti ceva ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?