Forum despre Profipet


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 16 Mai 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Profipet, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Profipet.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
ab Marti, 19 Februarie 2013
nimeni macar o mica informatie despre aceasta firma????
ab Miercuri, 20 Februarie 2013
au postat acum 2 zile anunt pe bestjobs, cautau 'administrator it", ca in urmatoarea zi sa schimbe anuntul circa 80% -ca domnule acuma cauta 'programator it'.....eu deja mi-am facut o impresie...... posibil alt derbedeu de patron......mama ei de tara amarata(in ce hal am ajuns)!
DC Vineri, 19 Aprilie 2013
@ab Exact baiete! Te-ai prins! E de groaza acolo! Sa citesti articolul din ObservatorulPh
http://www.observatorulph.ro/exclusiv/24875-dezvaluiri-ale-fostilor-angajati-zoomania-din-incinta-mall-ului-psc

zoomania, profipet, profimedia = tot un drac - e una si aceeasi firma (sau patron)!
Andreea Marti, 28 Ianuarie 2014
Am muncit la ei,dar din pacate situatia este imposibila,am plecat de acolo si nici macar nu m-au platit pe toate zilele lucrate. Regret ca am crezut in colaborarea cu ei...
Joian Luni, 24 Februarie 2014
Povestea cu plata e clasica in privinta lor. E o loterie daca iti iei banii sau nu. Iar fluctuatia personalului e ..ca in autogara.
Joita Marti, 22 Aprilie 2014
Feriti-va de aceste firme- Zoomania, Profipet, Profimedia. Muncesti ca un sclav, esti platit prost, iar daca pleci de bunavoie, iti dai demisia, poti sa ai surpriza sa nu-ti iei ...
AS Miercuri, 9 Iulie 2014
Tocmai ca scriu pentru ca inainte de a lucra la ei am citit si eu ce se spune depre ei si nu am luat seama.... iar acum gandesc ca poate mai sunt si altii, dar macar aestia sa ...
JB Miercuri, 27 August 2014
Sunt tinuti in brate incompetentii, iar angajatii cu potentiali umbriti de nesimtire si culmea tupeului! Nu se faciliteaza promovarea.
un curios Miercuri, 24 Septembrie 2014
ca agent de vanzari in Profipet stie cineva ceva,m conditii ?presiune?salarizare?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?