Forum despre Profit Point


Sawyer Vineri, 28 Noiembrie 2014
Am urmat si eu cursurile gratuite timp de 4 zile + 1 zi testul pentru promovare curs teoretic. Sunt multe informatii date dar doar despre ce usor poti face bani, te invaluie daca pot spune cu niste informatii pe care chiar ajungi sa le crezi. Ceva gen emisiunile despre discovery despre escroci, iti dau multe informatii astfel incat tu sa vezi cat de usor poti face bani, sau cat de usor este sa iti atingi targetul. Am luat testul teoretic si azi urma sa merg la practica platita, dar am aceeasi parere ca multi altii, daca cineva te vrea pentru ca esti bun isi asuma un risc cu pregatirea ta si apoi ai 90 de zile de proba pentru a demonstra ca esti, aici nu ti se ofera sansa asta, ci doar platesti niste sperante zic eu..... Nu imi pare rau ca am pierdut 10 ore in 5 zile cu acest curs introductiv, dar nu mi se pare corect sa ti se ceara bani pentru training-ul de angajare, nu este o relatie de tip win-win ci o relatie de tip win-lose, si bineinteles nu castigam noi, ci ei...
Alexandru Joi, 18 Decembrie 2014
As putea spune despre ei ca sunt neseriosi. Desi cursul introductiv de o saptamana este destul de folositor si plin de informatii, despre cursul practic de 2 sapt este mai degraba ca sa-ti ia banii, nu ca sa promovezi examenul final. Ritmul de predare este alert, pt majoritatea este relativ greu ca sa tina pasul. Dar oricum cursul de o sapt mi-a oferit informatii pretioase. Problema este ca nu m-au mai chemat desi am luat testul introductiv, cand a auzit la telefon ca nu am toti banii pt a incepe cursul practic deja din a doua zi, m-a intrebat daca mi-ar conveni i nrate, i-am spus ca nu si dupa a ramas sa-mi trimita prin sms un nume de carte dupa care sa ma pregatesc singur si in final sa sustin examenul. Concluzia: neseriozitate!
Carla2015 Joi, 30 Aprilie 2015

M-au contactat si pe mine , si am fost la un interviu, in care mi-a spus ca imi ofera un salariu de 1000 de $ plus bonusuri daca ating targetul de 20% profit din suma pe care mi-o dau s-o tranzactionez, din start mi-am dat seama ca ceva nu e in ordine, eu neavand experienta in domeniu, apoi mi-au spus ca trebuie sa fac un curs si prima etapa este gratis si daca trec in a doua etapa sa platesc suma de 700 ron ca garantie, suma pe care o primesc inapoi la semnarea contractului, justificand ca dupa promovarea cursului nu ar vrea sa plec la alta firma si sa fie siguri ca ma angajez la ei, dar cu siguranta dupa ce am citit aici nu poti sa promovezi etapa 2 de curs iar ei raman cu banii, le-am spus nu.

Floexe Vineri, 15 Ianuarie 2016
Ma bag si eu in discutie, fac cursul respectiv, nu ca o sa devin mare trader, dar e o meserie in plus. Vad ca lumea zice ca sunt tepari. nu prea sunt de acord. Daca faci un curs de inspector ssm platesti la formator 700 lei, daca faci un curs de stivuitorist platesti la formator 1000 lei, daca faci un curs de operator pc la fel platesti, (exceptand cursurile organizate de Primarii pe fonduri EU pentru persoane fara venituri) deci aici de ce sa nu platesti cei 600 lei ? Obtii o diploma agreeata in UE și avizata de Ministerul Muncii, parca asa am inteles. Poate ca metoda de atragere a clientilor nu e chiar ortodoxa, dar finalul e acelasi, obtii o specializare (meserie) contra cost, ca urmare nu cred ca pot fi incadrati la tepari.
Rebekah Miercuri, 4 Mai 2016
Am avut si eu un interviu cu cei de la Profit Point astazi.

Eu momentan ocup o pozitie de in domeniul IT si sunt trainer de 1 an, la o multinationala.

Am vazut ca se cauta Manager/Trainer si am aplicat. M-au sunat a doua zi si am stabilit un interviu pentru urmatoarea zi. Toate bune si frumoase.

Acum, Contra:

1. Interviul a fost stabilit la ora 15:40. Am ajuns la 15:30 si am intrat in sala de interviu la ora 16:15.
2. Intrebarile care mi-au fost adresate au fost total pe langa subiect, precum "De ce va aflati astazi aici?" / "De ce ati ales sa mergeti la aceasta facultate?". Nu tu intrebari legate de domeniul de Training.

3. Pentru o astfel de pozitie, programul de munca este de la ora 10:00 la 20:00 - da, ati citit bine. 10 ore pe zi. Sau, daca ai bafta si ti se anuleaza cursul pe care trebuie sa il tii la ora 18:00, poti pleca la acea ora.

4. O singura pauza de 1,5 ore. In 10 ore de munca. Concluziile le trageti voi.

5. Exprimarea recruiter-ului a fost urmatoarea: "Salariul dumneavoastra de baza va fi de 2500-3000 de lei + comision. Comisionul inseamna ca, daca elevii pe care dv ii trainuiti au rezultate bune, veti primi comision. Daca rezultatele acestora nu sunt unele satisfacatoare, veti fi data afara". Mai e nevoie sa spun ceva?

6. Nu se ofera: Bonuri de masa, decontare transport, beneficii(Singurul beneficiu este asigurarea medicala la Regina Maria).

7. Dupa interviu, mi s-a spus ca voi fi sunata dupa cateva ore sa mi se spuna daca am fost acceptata. Am fost acceptata dar am refuzat. Recruiter-ul mi-a spus, la interviu, ca dupa ce voi fi acceptata, voi participa timp de 10 zile lucratoare 2ore/zi la un curs introductiv pe partea financiara, antreprenoriala si voi primi testari. Daca trec testarile, voi fi angajata, daca nu, nu.

8. I-am mentionat dansului ca programul meu momentan este unul de dupa amiaza /noapte. Cand am fost sunata, am fost informata ca voi incepe la ora 18:00 cursul, insa eu i-am atras atentia ca, desi refuz oferta, am spus clar ca la ora aceea voi fi la munca si nu voi putea veni. Deci interes si atentie la detalii 0.

Nu va recomand sa mergeti la aceasta companie. Sau mergeti, de curiozitate, cum am facut eu. Dar doar din curiozitate.

Am citit si pe aici povestile si va pot confirma ca sunt adevarate. Aparent ei nu doresc angajati, ci doar o sursa de bani, deoarece acel curs introductiv de 2 saptamani ti-l platesti tu si, daca nu esti acceptat, ramai cu banii dati.
Andreeagb24 Sambata, 4 Martie 2017
Buna ziua. Am fost contactata ieri 04.03.2017 de o domnisoara pe numele Raluca Marinescu care m-a instintat ca am aplicat pe ejobs la Account Manager- engleza si daca mai sunt ...
coreboy Sambata, 13 Mai 2017
HAAAHAHA, se pare ca armata din HR a început sa dea evaluări pozitive în masa. :))Păcat ca discrepanta dintre evaluări și forum e imensa.Nu va lăsați păcaliți și ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?