Forum despre Proiect Bucuresti SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 27 Iulie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Proiect Bucuresti SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Proiect Bucuresti.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Visul Unei Nopti de Vara Miercuri, 21 August 2013
Am lucrat o perioada lunga la aceasta firma. Am plecat, firma scartie serios din punct de vedere financiar, se poate verifica pe site-urile www.anaf.ro si pe www.mfinante.ro,, unde se vad datorii colosale si executari silite. Pe site-ul Tribunanului Bucuresti se gasesc, deasemenea, si procesele pe care aceasta firma le are itentate de fosti clienti sau colaboratori care nu si-au luat banii. Tot aici veti gasi si procesul de declarare de insolventa. Angajatii nu isi iau banii cu lunile, si nu am trecut doar odata prin aceasta situatie. Toate colectivele au un numar prea mic de oameni (care acum tinde spre zero) de la care conducerea are pretentia sa lucreze repede, bine, sa stea la servici si peste program (ca altfel termenele de predare sunt imposibile) fara bani, binenteles. Au fost dati cand salariul a intarziat si 3 luni, au fost dati cand ne-am trezit cu salariul micsorat, ca de, e criza.
Au plecat foarte multi, printre care si eu, fiindca am fost presati sa facem PFA-uri ca sa scuteasca ei din platile catre stat (care si asa nu sunt facute). Cei care nu au vrut si-au dat demisia sau li s-au desfiintat posturile. Pur si simplu, fara regrete, fara nimic. Gasim noi alti prosti pe care s-ai ducem cateva luni de nas pana ne facem treaba cu ei si apoi ii platim cand avem chef sau, cine stie, deloc.
Ca sa inchei, mai adaug cateva lucruri care ar putea fi utile cuiva care ar avea de gand sa zaboveasca la aceasta firma:

-Proiect Bucuresti SRL nu mai e demult ce a fost odata;
-Proiect Bucuresti SRL este o firma foarte nesigura pentru angajati.
Managementul firmei este defectuos, principiile dupa care functioneaza (de ceva ani de cand Proiect Bucuresti a fost preluata de patronii actuali) sunt gresite, promovand un capitalism inteles gresit, profitand de oamenii care nu au de laes si nu au unde sa se duca.
Acum ca am dat tonul, sper ca si alti fosti colegi vor avea curaj sa mai adauge ceva.
Eu, unul, doresc doar ca cei care ar avea curajul (nu doresc sa folosesc alt cuvant) sa mearga acolo sa aiba in cap macar aceasta realitate pe care am descris-o si sa se pregateasca sufleteste.
Acolo nu mai e nimic de invata sau poate se mai poate invata cum sa supravietuiesti fara bani.
Sper ca v-am fost util.
Anelisa Green Vineri, 30 August 2013
Si eu am lucrat la PB. Presiune mare tot timpul, stres, termene imposibile, lucrari pierdute aiurea, dezorganizare, oameni prea putini.
Salariul a intarziat de multe ori si nu cu o saptamana sau doua, ci doua si chiar trei luni.
Firma are datorii mari, asta este deja o certitudine, asa cum scrie si fostul meu coleg.
Terenul este miscator acolo, toate-s bune si frumoase atat timp cat au nevoie de tine. Dupa aceea, te trimit la plimbare fara nici o remuscare.
Firma asta nu are nici o legatura cu Proiect Bucuresti care a proiectat jumatate de Bucuresti sau chiar mai mult.
Nightmare-de evitat Miercuri, 11 Septembrie 2013
Am lucrat si eu la Proiect Bucuresti.
Au dreptate colegii de mai sus.Conditiile sunt foarte rele. Este mult de lucru,oamenii sunt putini.Se intampla ca o specialitate sa fie cu proiectul in faza DE iar alta nici macar sa nu fie gata cu DTAC-ul.Nu exista organizare.Este dezastru.Nu investesc in personal.Nu sunt conditii de lucru,nu au investit in softuri iar termenele sunt imposibile.
Kalinka Marti, 26 Noiembrie 2013
Asa cum au povestit fostii mei colegi, firma de elita care era odata Proiect Bucuresti s-a transformat in ultimii 5 ani intr-un CAP cu angajati sezonieri ca la stransul recoltei sau ca intr-o fabrica de carnati .Este un du-te vino continuu de personal, nu se mai stie cine incepe o lucrare si cine o va duce la bun sfarsit,cu mici exceptii oamenii foarte bine pregatiti au plecat sau au fost fortati sa plece pentru ca erau incomozi,sunt prea multi directori,sefi,sefuleti care mai mult incurca lucrurile,nici vorba de gandire pe termen lung,de strategii de dezvoltare,totul este facut pe picior,improvizatia,fusereala sunt la rang de cinste.Lefurile se iau cam din trei in trei luni,dar asta intr-un caz fericit.Nu mi-as sfatui nici dusmanii sa se angajeze aici.Dupa trei ani de stat in turnul ala infect eram cu nervii la pamant,ajungi sa te simti urmarit si la toaleta.Sunt foarte multe de povestit,mai scriu si alta data ca deja mi s-a facut rau cand mi-am adus aminte.
Fost PB-ist Sambata, 14 Decembrie 2013
Da, nu stiu ce as putea sa mai adaug. Si eu am lucrat la PB. O perioada, dar acest lucru s-a intamplat demult, a fost bine. De cativa ani nu a mai ramas nimic din firma Proiect ...
dintre cei plecati la bine Marti, 7 Ianuarie 2014
Ce a fost a fost odata, era pe vremuri atmosfera placuta oameni culti, destepti, rabdatori si care puteau sa de faca sa iti placa aceasta meserie in proiectare indiferent de ...
actual PB-ist Vineri, 27 Iunie 2014
Din ce stiam ca era odata PB-ul acum este poate doar o amintire frumoasa, din spusele unor angajati cu vechime de zeci de ani, erau vremuri frumoase cand se lucra cu drag si aveai ...
Aurelian Luni, 3 Noiembrie 2014
Am lucrat in IPB pe vremea cand inca mai avea sediul in str. V. Alecandri . Degringolada acestui institut de renume a inceput cu privatizarea de tip MEBO. Specialistii de marca au ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?