Forum despre Project Work - Munca pentru toti


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 13 Aprilie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra cu Project Work - Munca pentru toti (www.cautlocdemunca.com), informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Project Work - Munca pentru toti.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

user Duminica, 13 Aprilie 2014

Mesaj venit la: http://undelucram.ro/sugereaza-o-firma

"Am primit azi un mail de la <office@cautlocdemunca.com> , si este o mare teapa, acest lucru fiind demosntrat dupa solicitarea de a trimite un sms la 1424 cu textul munca.
Am cautat pe net detalii despre firma, nu apare niciunde, dar cand am cautat dupa numar acesta apare si la matrimoniale si la cursuri si la tot felul de nebunii.
Daca primiti mailul acesta dati ignore:
Buna ziua,
Acest e-mail este unul personalizat si se adreseaza exclusiv persoanei dumneavoastra. Daca nu sunteti persoana respectiva, va rugam sa stergeti acest mesaj. In josul acestui e-mail aveti un cod de acces cu care va veti putea inscrie pentru un job. Primiti acest mesaj deoarece ati aplicat un CV la unul dintre anunturile noastre de angajare.Va reamintim inca o data ca aceasta este o oferta de angajare prin care puteti aplica in mod direct si automat.
Locul de munca este oferit prin sistemul “Project Work” in calitatea sa de Consultant pe piata muncii, in vederea plasarii si ocuparii fortei de munca si ca participant la proiectul “Munca Pentru Toti!!!”, desfasurat prin platforma online - http://www.cautlocdemunca.com/.
Este un proiect realizat alaturi de mai multe firme partenere ca si Codart.S/Project Work din domeniul Consultanta, IT,Publicitate,Fashion dar si din alte domenii de activitate. Prin acest e-mail va anuntam ca ati fost selectat pentru a ocupa un post in cadrul acestui proiect, avand posibilitatea de a lucra in cadrul uneia dintre companiile partenere, fiind considerat eligibil. Pentru aceasta, am selectat 4 candidati, dintre care vor fi angajati jumatate,pe fiecare zona in parte. Decizia finala ii apartine firmei angajatoare. Dupa ce trimiteti documentele catre aceasta, vor fi studiate si se va lua decizia finala. In acel moment, cei selectati vor fi contactati si li se va propune un contract pe care pot sa il accepte sau sa il refuze. Cei care nu au fost selectati se pot angaja la alte firme daca bifeaza caseta in care solicita ca CV-ul sa le fie trimis catre toate firmele din domeniul vizat. Sansele de reusita sunt astfel mult mai mari!
Locul de munca este oferit prin intermediul platformei online http://www.cautlocdemunca.com/. Prin acest portal, toti cei care vor sa se angajeze o pot face mult mai usor.
Pentru aceasta, s-a realizat o baza de date cu peste 900.000 de firme din tara cu ajutorul ONRC (Oficiul National al Registrului Comertului), iar prin parteneriatului pe care il avem cu o firma care asigura servicii de call center, s-a completat baza de date cu informatiile necesare.
Toate firmele sunt functionale, iar o parte va sunt prezentate la sectiunea “Firme de pe platforma”. Puteti verifica validitatea acestor firme accesand sectiunea “Cauta Firme” de pe site. Firmele sunt prezentate pe fiecare judet in parte si le puteti vedea accesand pe harta fiecare judet (sunt prezentate cateva zeci de mii, cate 20 de firme de la fiecare litera alfabetica, restul, din motive de confidentialitate si de protectie a acestei baze de date importante nu sunt afisate).
Aceasta platforma este si un serviciu pe care noi il realizam pentru dumneavoastra prin care sa puteti aplica in mod direct si automat la postul dorit.
Puteti aplica cu un CV catre toate firmele de pe un anumit domeniu: software, agricultura, design, inginerie (oricare alt domeniu), puteti alege orice domeniu va intereseaza conform calificarii si sa aplicati pentru un anumit judet din tara.
DE EXEMPLU: Puteti trimite CV-ul simultan la 300 de firme din domeniul IT din Bucuresti. La ora actuala multe dintre firme care nu isi mai publica locurile de munca disponibile pe un site clasic de joburi, firmele acestea obisnuind sa isi creeze de obicei (singure sau cu ajutorul unor firme specializate) propria baza de date cu CV-uri iar in momentul in care au nevoie de personal apeleaza la aceasta, persoanele care nu sunt prezente in aceasta baza de date neavand acces la joburile respective. Astfel, lucrand cu noi, dumneavoastra sunteti cu un pas in fata celorlalti sau macar la egalitate.
Deoarece ati fost selectat deja, trebuie sa intrati pe aceasta platforma, pe pagina speciala “Colaboratori Directi”, si sa introduceti codul oferit in mod gratuit: 07agbv90, sa downloadati: Fisa Personala-Job-Aptitudini" si “Acord-Contractul de Reprezentare” si sa le completati, dupa care sa le trimiteti alaturi de un CV, accesand sectiunea – “Incarca CV” de pe site. Trebuie sa precizati anumite aspecte relevante legate de necesitatile firmei angajatoare si sa optati concret pentru un post anume:Tehnoredactor pe calculator, Tester, Traducator, Client Fals , Model/Promoter/Hostess,Actor/Figuratie ,Interpret etc.Aplicati pentru un job in acet domeniu,un nou concept unde puteti lucra part-time in timpul dumneavoastra liber sau chiar in proiecte de tip Project Work sau chiar Full Time pe anumite nise ca:Tehnoredactor pe calculator(se poate lucra si de acasa),Figurant/Actor in anumite reclame sau filme(se cauta persoane de toate tipurile si toate varstele,nu necesita experienta,puteti participa ca si public in cadrul unor emisiuni TV,dar si alte joburi ca si Modele,Traducatori,Client Fals(se poate lucra pentru a testa sub acoperire serviciile oferite de anumite companii dupa care sa raportati eficenta angajatilor si calitatea serviciilor oferite direct catre coducere,Tester(puteti lucra in a testa calitatea unor noi produse:jocuri,servicii,etc.Pentru acesta trebuie sa completati "Fisa Personala-Job-Aptitudini" si “Acord-Contractul de Reprezentare” unde trebuie sa specificati pentru ce domeniul,job doriti sa aplicati si sa lucrati.Sunt joburi bine platite ( in general pentru un proiect pe o saptamana se castiga sume cuprinse intre 250-500 lei pe langa faptul ca va puteti organiza munca cum doriti si cand doriti ).Sunt joburi part time dar si full time sau project based pe o perioada determinata.Nu necesita deplasare.
Aceste documente trebuiesc completate si introduse in sistem alaturi de CV-ul dumneavoatra, la sectiunea “Incarca CV” si sa le trimiteti, in primul rand catre firma pentru care v-am selectat, cat si catre alte firme din domeniul respectiv daca fireste doriti, prin bifarea optiunii “Doriti ca CV-ul dumneavoastra sa fie trimis si catre alte firme?”. Acest lucru se va face automat datorita codului folosit 07agbv90, prin downloadarea “Fisei Personale” si a “Acord-Contractului de Reprezentare” de la sectiunea “Colaboratori Directi, precum si datorita codului personal pe care o sa il primiti daca respectati cerintele de la sectiunea “Incarca CV”. Pentru a primi acest cod unic de acces, este necesar sa trimiteti cuvantul “MUNCA” prin SMS la numarul 1424 (valabil in retelele Vodafone, Orange si Cosmote).
Sistemul este astfel configurat sa fie automatizat complet si are autonomie completa. Codul furnizat gratuit poate fi utilizat o singura data si se introduce de la sectiunea “Colaboratori Directi” pentru a avea acces la “Fisa Personala-Job-Aptitudini” si la “Acord-Contractul de Reprezentare”. Va rugam ca, la sectiunea “Incarca CV”, daca se poate sa folositi numarul de telefon personal (pe care l-ati precizat in CV ca si numar de contact) pentru validarea in sistem a CV-ului dumneavoastra, aceasta fiind si o metoda de protectie.
Deoarece ati fost ales special prin intermediul acestui soft si ati primit codul unic (pentru completarea “Fisei Personale-Job-Aptitudini” si a “Acord-Contractului de Reprezentare”) puteti sa aplicati mai departe foarte simplu si independent de orice tip de influenta, avand in acest fel sanse egale, acesta fiind rolul platformei noastre. Codul de la sectiunea “Incarca CV”, il primiti prin SMS si este furnizat in mod independent de catre operatorii (Vodafone / Orange / Cosmote) cu care colaboram. Astfel am asigurat independenta sistemului.
Prin Numarul dumneavoastra personal introdus in sistem = Cod unic si personal = CV personal (introdus in sistem) = Recunoasterea dumneavoastra de catre sistem si de catre angajatori. Astfel se elimina orice problema referitoare la veridicitatea identitatii dumneavoastra si ne asiguram ca aceste persoane exista macar ca si date de contact, iar sistemul va recunoaste simplu si rapid aceste persoane. CV-ul si documentele vor fi trimise astfel automat catre firma respectiva. Un alt aspect important il reprezinta si faptul ca acest SMS prin care puteti obtine acces la sectiunea “Incarca CV” (trimis de catre dumneavoastra de pe numarul personal, cel specificat in CV) este si o confirmare a validitatii CV-ului dumneavoastra, ca intr-adevar existati fizic si ca nu propunem catre aceste firme ceva fictiv, o persoana care nu exista, deoarece, din varii motive, aplicantii obisnuiesc sa "infloreasca" mult in aceste CV-uri, unele persoane chiar sa nu existe sau sa introduca diverse date eronate precum varsta, chiar nume, studii etc. Aceasta confirmare reprezinta o metoda de protectie si filtrare a acestora.
Serviciile, sistemul si modalitatile de aplicare oferite de noi prin aceasta platforma sunt unice si palpabile, angajandu-ne prin aceasta sa va oferim calitate si eficienta! Aceasta este politica noastra.
Va dorim succes!!!
Echipa: Project Work


Ati primit acest e-mail in urma aplicarii dumneavoastre la unul dintre anunturile noastre sau ale companiilor cu care colaboram.Acest mesaj nu este nesolicitat.Pentru a nu mai primi joburi noi aparute pe www.cautlocdemunca.com - Project Work apasa: www.cautlocdemunca.com/dezabonare.php .To unsubscribe click here: www.cautlocdemunca.com/dezabonare.php .
2011-2013 www.cautlocdemunca.com . Toate drepturile rezervate."

ioana Joi, 17 Aprilie 2014
Tocmai ce am primit si eu un mail asemanator si ma intrebam daca este in regula site-ul sau proiectul respectiv. Mail-ul meu difera totusi de cel de mai sus. La prima impresie, pare ca difera in functie de domeniile de job targetate sau de experienta de munca. Eu o sa mai caut putin, dar astept si aici mai multe informatii.
Kara Joi, 17 Aprilie 2014
Am primit acelasi e-mail ieri. Mi s-a parut suspect din mai multe puncte de vedere: scris foarte neprofesionist (lipsesc spatii, semne de punctuatie, se abuzeaza de "!"), exagerat de lung, nepersonalizat (desi asa s-ar vrea) si mai ales nesemnat. Eu nu am aplicat nicaieri si nu cred ca am accesat vreodata site-ul respectiv. Firma al carei nume era in subiect si pentru care am presupus ca ma "selectasera" nu e de gasit nicaieri la o simpla cautare pe Google, am dedus ca nu exista. Partea cu numarul de SMS este cea mai dubioasa, mai ales ca nu se specifica ce cost are un mesaj si nu inteleg de ce este nevoie de un asemenea "cod" pentru a-ti inregistra CV-ul intr-o baza de date. Concluzia mea a fost nu doar ca nu-i nimic serios, ci ca este o noua forma de inselatorie.
Nedumerire Vineri, 18 Aprilie 2014
Unii dintre noi deduc nimic din nimic sas suntem noi Romanii.Nu a aplicat nicaieri nu a accesat site-ul respectiv dar stie despre el sigur ca nu e bun???Romanii le stiu pe toate din acest motiv suntem in situatia data.Poate sa fie ceva pozitiv dar uniii care le stiu pe toate nu fac decit sa dezinformeze.Cum poti fi obiectiv daca nu ai toate informatiile singur recunosti ca nici nu stii exact despre ce este vorba(nu ai citit nimic),dar ai dat deja verdictul,esti cumva un procuror de-al lui "base"ca numai astia fac asa,un fel de securit nu?Pacat.....de tara asta.
@Nedumerire Vineri, 18 Aprilie 2014
Daca tot te dai asa expert, ia intra tu pe siteul ala, trimite-le SMS pt ca nu merge codul pe care l-au trimis in e-mail si vino cu impresii!
Nedumerire Vineri, 18 Aprilie 2014
Nu stiu ce nu merge dar faptul ca tu nu stii despre ce vorbesti insa scrii despre asta spunind ca este ceva dubios ma face reticent.Ceva nu e bun doar pentru ca noi suntem ...
Kara Vineri, 18 Aprilie 2014
Functia principala a unui forum este aceea de a-ti putea exprima parerea. Nu am obligat pe nimeni sa nu aplice sau sa nu trimita SMS, fiecare este liber sa faca ce vrea cu datele ...
Nedumerire Vineri, 18 Aprilie 2014
Functia principala aunui forum cum spui tu este sa iti exprimi o parere dar care trebuie sa fie pertinenta si macar bazata pe ceva concret si ceva informatii concrete.Tu exprimi ...
Nedumerire Vineri, 18 Aprilie 2014
Oamenii din prostie dezinformeaza.Si culmea este ca altii ai si cred. Traiasca Romania.UUUUUU
Altul Marti, 29 Aprilie 2014
Am primit si eu un mesaj foarte putin diferit (probabil datorita calificarii sau a diverselor optiuni). Mi se ”pare” teapa. Spune ca imi da un cod unic care se poate folosi ...
Toto Miercuri, 30 Aprilie 2014
Am primit si eu un astfel de mesaj, de fapt doua, mai intai cel general, apoi unul cumva mai personalizat. Nu stiu daca e o simpla problema de inselaciune, mie mi se pare mult mai ...
ioana Miercuri, 30 Aprilie 2014
@Toto: am citit si eu comentariile personajului respectiv si am avut exact aceeasi impresie...ca ceea ce scrie el seamana cu mail-urile, respectiv formularile de pe site...Plus ...
Dani Miercuri, 30 Aprilie 2014
Eu cred ca cine scrie aici este una si aceasi persona peste tot.Cred ca este un subiect creat artificial si moderatorul sau altcineva scrie aici mereu sa dezvolte o polemica.Prea ...
Ani Vineri, 2 Mai 2014
Am primit si eu e-mail de la ei, am trimis sms, te scoate afara din program dupa ce atasezi primul document si iti solicita alt cod sa poti merge mai departe. Cand ii contactezi ...
ioana Luni, 5 Mai 2014
draga Dani, e fix problema ta daca tu consideri ca e una si aceeasi persoana care lasa comment-urile. Desi nu trebuie sa ma scuz, eu chiar nu cunosc persoanele ce au scris, sau ...
Dani Luni, 5 Mai 2014
Eu vad ca orice persoana care posteaza o parere este cam atacata si ma intreb de ce oare?Nu cumva este reclama mascata ascunsa sau altceva?Cum de aceste toate persoane cum sustii ...
ioana Marti, 6 Mai 2014
Dani, mesajul tau cred ca imi este adresat caci nu vad niciun nickname "Iulia". Daca mie mi te adresai, n-am inteles nimic din ce ai spus...cine se cunoaste cu cine, ...
Dani Miercuri, 7 Mai 2014
Da ioana am gresit cu Iulia,:citez din postarea ta" Desi nu trebuie sa ma scuz, eu chiar nu cunosc persoanele ce au scris,".Asta ai scris exact tu.
Ioana Joi, 8 Mai 2014
@dani. Intr-adevar am scris ce este mai sus, dar nu inteleg care e problema/legatura. Oricum, nu are rost sa continuam, caci persoanele care acceseaza aceasta pagina, o fac pentru ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?