Forum despre Project Work - Munca pentru toti


labatrista Joi, 8 Mai 2014
sa fim seriosi, emailul spune multe dar nimic concret ...teapa ;)
Lori Vineri, 9 Mai 2014
@labatrista.Prostia este prezenta peste tot pe acest forum.Numai pareri pozitive.......imi place din ce in ce mai mult Romania......vreau sa emigrez si un Banladej este perfect fata de tara asta plina de erori.
Ami Luni, 12 Mai 2014
Fara sa polemizez cu cei de aici eu am o parere pozitiva despre Project Work.Poate sa fie o intimplare dar pe mine m-au ajutat,in sensul in care am primit un loc de munca dupa ce am aplicat la serviciile lor.Puteti incerca.
Robert Marti, 13 Mai 2014
Parerea mea este ca pe forumuri nu toate parerile sunt pertinente.
Cine scrie pe aceste forumuri de exemplu pe acest forum ?
Un angajat care lucreaza 8-9-10 ore pe zii nu are timp si nici chef sa intre pe aceste forumuri ; astfel daca cineva asteapta niste pareri pertinente nu le poate primi.
Pe forumuri intra doar unele persoane care sunt someri,unii slabi pregatiti de cele mai multe ori in sensul ca nu prea au experienta sau persoane foarte tinere fara prea mare experienta ori persoane interesate intr-un sens sau altul.
Fie sa denigreze sau sa sutina ceva.
Nu sustin ca parerea mea este buna deoarece si eu sunt o persoana interesata in sensul in care sunt student si am un eseu despre asa ceva.
Dar analizind situatia la parerea asta am ajuns.
Persoanale care au un loc de munca nu ai intereseza subietele dezbatute si nu au timp sau au altceva mai bun de facut,referitor la locurile de munca.
Tinerii in special cei fara experienta au destul timp liber dar din pacate parerile lor sunt si foarte subiective nu au experienta.
Se aprind repede,cred ca inteleg si le stiu pe toate,fac greseli iar multi au o virsta prea mica si sunt inclinati spre autodistrugere si vad viata numai in negru.
Bafta tuturor si analizati cu capul dumneavoastra informatiile furnizate.
Multe pareri pe acest forum sunt legate de stil si de cum se promoveaza unii nu se discuta ceva concret ci felul unui mesaj,se dau verdicte pe baza unor pareri pur subiective legate de forma unui mesaj,de scrierea acetuia sau alte aspecte colaterale ceea ce este o mare timpenie.Sau de cine se cunoste cu cine etc.Nimic concret dar multe denigratoare ca da bine la dresa oricui dar e bine sa spui ceva de rau.....
Mihai Miercuri, 14 Mai 2014
Ofera locuri de munca in special pe partea de consultanta cred.Eu lucrez cu jumatate de norma cu o astfel de companie prin intermediul lor.Deocamdata este in regula.
Deej Luni, 19 Mai 2014
Am primit si eu un email precum cel de sus. Am luat legatura cu firma cu care sustineau cei de la Project Work ca se afla in parteneriat si mi s-a confirmat ca acest lucru este fals. Ba mai mult firma nu postase nici un anunt cum ca ar cauta oameni pentru un loc de munca.
Asadar cei de la Project Work minteau iar cerand 1 euro pentru a trimite CV-ul catre potentiale firme angajatoare contituie o frauda intru cat infoirmatiile lor nu sunt reale.
Daca ati aplicat pentru un job, incercati sa luati legatura direct cu firma angajatoare si nu prin intermediul acestor intermediari care, deseori, trag numai tepe.
Bafta tuturor.
Cezare Luni, 19 Mai 2014
Mi se pare neverosimil ce ascris acesta persoane inexistenta Deej.Vrem mai multe detalii care este firma in cauza cu cine ai luat legatura?Cred ca este doar un comentariu fals.
Astept mai multe detalii sa vedem cit de reale sunt aceste informatii.
Claudiu Joi, 22 Mai 2014
M-am angajat prin intermediul lor.Sistemul lor este unul firesc si in alte tari pe unde am mai fost si eu.In Romania pare ciudat si nu inteleg de ce,le propun tuturor sa mai priveasca si afara si sa se destepte putin.Mentalitate greoie la romani,din acest motiv eu nu stiu cit o sa mai stau pe aici,cred ca o sa plec din nou,de data asta daca e posibil definitiv.
bianca Joi, 22 Mai 2014
tocmai ieri am intrat si eu in aceasta cursa cu Project Work.am completat datele,am trimis codul .pana aici totul k,in sensul ca nu s-a intamplat nimic.va tin la curent cu derularea lucrurilor in continuare
Marian Marti, 27 Mai 2014
Colaborarea cu acestia pentru mine a decurs corespunzator.Nu mi se pare nimic nefiresc.Fiecare e liber sa faca ce doreste nu mi se pare ca te obliga cu ceva.Eu sunt multumit.
MIKY Marti, 27 Mai 2014
AM PRIMIT SI EU, ASTFEL DE MAILL-URI. DE CE NU ESTE AFISAT TARIFUL MESAJULUI!? CA SA OBTINEM UN LOC DE MUNCA, CHIAR TREBUIE SA PLATIM?!
diana Miercuri, 28 Mai 2014
si eu am aceeasi problema. ma lupt cu un agramat prin emailuri sa imi zica la ce job am aplicat dar refuza sa imi prezinte informatiile. Ei mi-au spus "Prin acest e-mail va anuntam ca ati fost selectat pentru a ocupa un post in cadrul acestui proiect, avand posibilitatea de a lucra in cadrul uneia dintre companiile partenere,fiind considerat eligibil. Pentru aceasta, am selectat 4 candidati,dintre care vor fi angajati jumatate, pe fiecare zona in parte. Decizia finala va apartine firmei angajatoare." dar nu stiu care e postul si care este postul. Dupa care mi-au zis ca am o atitudine proasta ca intreb. Este o mare prosteala de la niste persoane care sunt atat de agramati incat scriu astfel: "Dupa ce noi am pe baza unui soft care a selectat cv-ul dumneavoastra ca fiind compatibil cu anumite criterii cautate de catre firmele sau firma angajatoare, va anuntam de aceasta oportunitate treaba noastra sa incheiat."
Din pacate, nu exista oportunitatea de a pune niste print-screen-uri pentru a se observa.
P.S. Interesant este ca nu se regaseste nicio semnatura la email, lucrul pe care il gasesti la orice email oficial de angajare, pentru a sti cu cine vorbesti.
Diana Miercuri, 28 Mai 2014
Este teapa mare! Firma este oblicata sa aiba pe site informatiile de inregistrare adica CUI si CIF, aceasta firma nu are aceste detalii mentionate. Am intrebat de 5 ori care este numele firmei ce ma contacteaza si refuza sa raspunda la astfel de intrebari. Maine voi trimite toate e-mailurile catre ONPC si poate ia cineva masuri deoarece nu este in regula sa fie luati peste picior oameni ce se chinuie sa isi gaseasca un job. Eu macar nu ma mai aflu in aceasta situatie dar sunt hotarata sa le trimit toate institutiile pe cap, una cate una.
Razvan Joi, 29 Mai 2014
Diana de aici vorbeste de agramati si ma face sa rid:doamna profesoara poate explica ea ce scrie..... "oblicata" cred ca forma corecta este "obligata".
Firma asta intradevar are mari probleme din moment ce vrea sa angajeze toti "agramatii" din tara......
MKY am itrat pe site vad ca scrie cit costa si nu trebuie sa platesti daca nu doresti poti aplica la alte site-uri sunt destule......ma intreb o fi publicitate ascunsa ce faci tu???
Sorin Joi, 29 Mai 2014
Ha.Ha.Ha! Toti incultii se cred mari inteligenti vezi mai sus si se mai mira ca nu ai angajeaza nimeni.Dau pe afara de P cu P mare vai de capul vostru.Mai si va elucubrati aberatiile pe net.
Are dreptate cineva care ascris mai sus cineva care munceste nu are timp sa scrie pe forum doar o persoana slab pregatita.Nu este numai vina altora si este si vina voastra.Mai uitati-va si in oglinda poate va treziti.
Nicoleta Vineri, 30 Mai 2014
Am aplicat si am reusit sa ma angajez.Nu mi se pare nimic nefiresc in general in Anglia unde am lucrat eu se poate plati orice serviciu prin telefon.Este un serviciu normal.Asta este parerea mea.
alexa Sambata, 31 Mai 2014
@Razvan..ma faci tu pe mine sa rad (asta fiind scrierea curenta a cuvantului). Serios, te legi de o greseala de tipar (obligata) Mai bine iti revzuiesti tu gramatica pentru ca este praf. La fel si pentru Sorin.
@Diana..daca asta este ceea ce crezi tu ca trebuie facut, si anume sa sesizezi persoanele care sunt in masura de a verifica aceasta firma, este foarte bine.
PS: pentru cei care sustin ca oamenii fara job isi pierd timpul pe acest forum, eu am job si inca unul foarte bun, doar ca, asa ca multi altii, am primit si eu mail-ul cu oferta de munca, mail ce mi se pare foarte suspicios. Nu mai dati in oamenii care efectiv cauta raspunsuri.
Razvan Sambata, 31 Mai 2014
@alexa.
Parerea mea pentru tine alexa este ca te numesti defapt diana si pot sa sustin asta simplu.
Esti la fel de agramata si nu cred ca este o greseala de tipar-din nou ai scris"revzuiesti" se scrie corect"revizuiesti".Cred ca manainci litere iar daca tu ai un job eu ma las de acesta pe care il am.Poti spune te rog unde lucrezi si eventual o proba.Eu cred personal ca oamenii slabi nu cauta raspunsuri ci doar scuze pentru propriile neputinte.Dar revin daca e ceva sa sesizeze pe cine doreste dar sa o faca nu sa scrie doar pe forum si sa ne spuna ulterior si noua rezultatul.Dar acesti oameni doar spun prostii si nu actioneaza deloc pentru ca nu au dreptate din pacate si stiu ce spun. Daca nu este aceasi persona imi cer scuze dar pot doar spune ca ?cine se aseamna se aduna".Oamenii care scriu pe forumuri parerea mea ca au mult timp liber,prea mult iar eu sunt unul dintre acestia,probabil ca daca as muncii nu as mai scrie aici niciodata.
Dar eu am bani si nu muncesc in schimb voi ma cam indoiesc si nici intelectul nu prea va ajuta.Asa sunt eu cinic dar spun adevarul, sincer asta cred.
Razvan Sambata, 31 Mai 2014
@alexa@diana
Doar domnisora Diana=Alexa scriu permanent despre greseli de ortografie si de revizuirea acestora,adica dau lectii dar nu se vad, adica doar una pentru ca banuiesc ca sunt una si aceasi persoana.Ea se apara pe ea insasi dar cu aceleasi greseli de ortografie si cu aceleasi vorbe se vede de la o posta ca utilizeaza acelasi limbaj.
Slab foarte slab.
alexa Sambata, 31 Mai 2014
Draga Razvan, aberezi rau de tot, dar este parerea ta si sa spunem ca o respect :). Cat despre ortografie, hai sa nu ne batem in greseli pentru ca ma depasesti...cu greselile, nu cu corectitudinea evident. Ma bucur pentru tine daca ai bani si nu trebuie sa muncesti, dar sa stai sa vanezi un typo mi se pare patetic. Ce sa zic, cu atatea limbi straine pe care le cunosc, imi mai scapa. O zi faina

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?