Forum despre Project Work - Munca pentru toti


hmm Vineri, 24 Octombrie 2014
hmm, nu sustineai acum o pagina ca habar n-ai ce e cu firma primasoft? Brusc primesti mailuri de la ejobs destinate primasoft...
raspuns EJOBS Sambata, 25 Octombrie 2014

@hmm
Raspuns Ejobs:
“Stimate Domnule / Doamna,

Orcine poate primi raspuns la orice intrebare care este de interes public, ati primit raspuns deoarece era in interesul EJOBS sa clarifice acest aspect.”
O zi buna!"

Alina Tabacu
Relationship Manager
eJobs Group

Concluzie:
1.Daca cineva este interest sa primeasca un raspuns pertinent si corect este obligatoriu(asa este firesc) sa se adreseze direct catre aceste companii in cauza(implicate).
2.Daca cineva nu ar dorii sa denigreze intentionat sa minta cu nerusinare sau sa dezinformeze si in acelasi timp sa se ascunda nu ar proceda asa,sa dovedit ca au fost scrise niste minciuni.
3.ORICINE SE POATE INFORMA CORECT FACIND DOAR O SIMPLA INTERPELARE DAR FIRESTE TREBUIE SA OFERE NISTE DATE(ccea ce se pare ca anumite persoane care dezinformeaza si mint evita sa o faca de ce oare?)SUNT CUTARE SI DORESC SA OBTIN ACEASTA INFORMATIE PENTRU A NU DEZINFORMA.

PS:Invatati sa ginditi cu capul vostru iar daca nu va edificati ati putea cere informatiile respective direct de la sursa,nu este mai firesc asa?

@raspuns Sambata, 25 Octombrie 2014
Sa nu derutam lumea, si sa il citam pe anteriorul: Firma in Ro, contracteaza servicii de privacy in Australia ca lumea sa nu vada al cui e site-ul, apoi contracteaza servicii de plata prin sms de la o companie din Ro, incropeste un site de 2 lei cu ceva franturi de informatii publice de pe site-ul finantelor, isi face abonament minimal ca sa poata vizualiza cv-uri, apoi incepe sa trimita super oferte.

Vin si eu si completez: daca se sustine sus si tare ca exista colaborari cu firmele x,y,z, de ce nu sunt transparente? Nu ma intereseaza cifre, ci obiectul contractelor de colaborare.

Totusi, daca Primasoft e suspendata, ma gandesc ca nu ar putea sa mai aiba contracte valabile cu nimeni, n-ar putea sa spameze in numele nimanui, si nici sa incaseze banii de la firma care intermediaza plata prin sms.

Rog colegii care au primit mailuri de la aceasta firma sa extinda headerul mailurilo (optiune posibila cel putin in Yahoo), pentru a vedea de la ce ip/domeniu/pc vin aceste mailuri. Poate totusi nu e vb de Primasoft, si s-a comis o greseala.
@@raspuns Sambata, 25 Octombrie 2014
"Vin si eu si completez: daca se sustine sus si tare ca exista colaborari cu firmele x,y,z, de ce nu sunt transparente? Nu ma intereseaza cifre, ci obiectul contractelor de colaborare."

Am si eu o simpla nelamurire care FIRMA seriosa si zdravana la cap(ma refer la actionarii ei)
dezvalui undeva(sau cu ce drept face asta) obiectul unor contracte incheiate intre parti care sunt strict confidentiale si pentru ce anume ar face asta pe un forum sau oriunde in orice situatie.

Cel ce sunstine asta nu a avut cu siguranta in viata lui o firma si nu stie reglementarile si politica unei societati.

IN rest o companie suspendata nu poate avea nici un contract cu nimeni in orice colt al lumii asteia este foarte evident.

Mai departe cum ramaine cu dreptul de a nu fi blamat si denigrat,daca este intentionat ?

Romania va fi nevoita sa se alinieze legislatie UE si a altor tari in acest domeniu si o va face cit de curind se pare.

EX-UK

"Fenomenul de trolling online nu reprezinta o noutate pentru nimeni, scrie PlayTech.ro. El se refera la actul de a posta comentarii rautacioase sau ofensatoare si s-a nascut odata cu internetul. Insa nu este vorba de trolling-ul online de la noi din tara ci de Marea Britanie. Cine stie insa, poate o asemenea legislatie ar fi benefica si in tara noastra..
Astfel, persoanele care posteaza comentarii malitioase pe internet pot fi pedepsite pentru asta cu pana la 2 ani de inchisoare. Romania si ea a facut niste pasi in acest sens declara Monica Macovei."
@raspuns Duminica, 26 Octombrie 2014
In ca o completare:

Daca totul este o afacere pentru invinuiti de ce cel care acuza nu citeste ceea ce scrie si sa ne spuna clar unde este afacerea ?

1. Ca isi face hosting privat in Australia nu stiu ce acuzatie este doar ca nu vrea sa fie recunoscut si implicit blamat dovada este clara pe acest forum.

2. Realizeaza contracte de plata prin sms si realizeza un site "de doi lei" o alta jignire cine hotareste cum este site-ul ? o lata acuzatie tipic de a blama fara acoperire reala.

3.O firma nu poate posta anunturi pe site-urile de locuri de munca pentru o alta firma(sau anunturi fantoma) fara acordul companiilor respective si fara aca acestea sa existe in relitatea,a explicat acest aspect EJOBS.

4.Si acum principala acuzatie:

Are acces la CV-uri creend cont la Ejobs.
Din raspuns aflam ca are acces limita la CV-uri personalizate,dar limitat inseamna nu masa.
Limitat insemna se poate verifica simplu:
10 CV-uri - 5 euro.
Afacerea: Adica cineva plateste 10 euro sa primeasca de la 5 CV-uri - 5 euro.
Pe scurt pierdere de 5 euro.

Unde este afacerea ?
Raluca Duminica, 26 Octombrie 2014
Nelamurirea mea este urmatoarea :

De ce daca este o problema cineva normal la cap nu procedeaza corespunzator si sa se adreseze organelor competente.

Cum isi permite cineva si de ce o face , sa spuna cuiva sa urmareasca niste institutii si firme fie ele si supecte , dar ce suntem noi detectivi sau el ce este omu si cine este sau ce urmareste de fapt stim noi sigur asta ca este o persoana bine intentionata ?

In ce lume anormala si bolnava traim ?

Exista institutii carora sa ne adresam daca sunt probleme , nu stiu cine se considera anumite persoane dar evident au o problema de perceptie a lucrurilor si mi se pare chiar ilegala o astfel de abordare .

E un punct de vedere rational .
@Raluca Duminica, 26 Octombrie 2014
Incerci fara rost sa-ti aperi potlogaria. Se vede clar din modul de scriere si din gandire ca esti fix Grigore de mai devreme.

Nu in ultimul rand: 10 cv-uri - 5 euro inseamna 5 euro profit, nu pierdere
@raspuns Duminica, 26 Octombrie 2014
10 euro reprezinta 5 CV-uri -
iar mai departe prostia omeneasca daca cineva isi imagineza ca dai 10 mailuri si toti 10 dau 1 euro adica 10 euro inseamna ca are o mine mai scurta decit prevede legea.
mai departe nu acopera nimic nici o potlogarie doar raspunde unui potlogar care este dupa parerea mea doar rauintentionat dar si mai departe cred interesat sa denigreze nu stiu in ce scop dar asa este.
NIMIC DIN CEEA CE AI SCRIS NU ESTE CORECT NU ARE NOIMA SI ESTE DOAR UN SISTEM DE TROLING DE DEZINFORMARE SI MINCIUNA.
NIMIC DIN CE AI PREZENTAT NU ARE LOGICA SI CIND TE TREZESTI CA SUNT SI OAMENI INFORMATI CARE ITI DAU PESTE NAS CE FACI ?
MIRLANIE CLASICA .
NU AM CE APARA NU ESTI DESTUL DE INTELIGENT SA INTELEGI CEVA SAU SA EXPRIMI CEVA COOERENT.
ITI MERITI SOARTA DE SOARECE DE FORUMURI.
Raluca Duminica, 26 Octombrie 2014
De acord 100 % !!!!! Romanii in marea lor majoritate sunt extrem de frustrati de neputinta lor si din acest motiv sunt invidiosi pe cei care realizeaza ceva !!!!

Poate sa fie si Dumnezeu din cer ceea ce conteaza este ca a demonstrat inposibilitatea timpeniilor scrise de tine si tu nu vii cu nici un argument in plus doar cu laturi.
@Raluca Duminica, 26 Octombrie 2014
Ma faci sa intru in jocul vostru, sa dau un euro pe un sms si sa va fac plangere penala pentru inselaciune. Dar ar insemna ca v-ati atins scopul, de a mai gasi un prost. Nu ar trebui sa iti doresti sa se 'eradicheze' prostia, ca nu ati mai avea incasari.
Raluca Luni, 27 Octombrie 2014
Chiar as dorii sa faci acest lucru sa imi spui ce sa intimplat de 100 de ani te rog acest lucru.
Iti promit ca o sa ai o mare surpriza si legea in Romania se respecta totusi nu stiu care isi doreste mai mult sa faci asta insa te provoc astept cu nerabdare.Nu am nimic de ascuns insa tu doar dai din gura si ai foarte multe de ascuns.Astept si te rog chiar.
@e teapa Marti, 4 Noiembrie 2014

am primit si eu un astfel de mail, exact cum a spus kara, forma si limbajul nu denota profesionalism. am trimis sms, desi cik prima data iti dadeau ei un cod UNIC, dar asta nu mergea ca sa-ti incarci CV-ul. (costul pe sms e de 1 euro, scrie undeva in email.). nu m-a contactat nimeni si, dupa un timp, mi-au trimis acelasi email dar pentru alt post, insa textul si "codul unic" erau identice cu primul. povestea s-a repetat de vreo 4 ori, le-am ignorat in continuare dar cred ca cineva ar trebui sa traga si pe astia la raspundere.

Raul Joi, 6 Noiembrie 2014
@e teapa
Aceasta persoane cred ca minte.
Cred ca este o alta dezinformare clara.
Daca a primit vreoadat un cod de activare prin sms sa spuna din cite caractere era acel cod.
Cite caractere are acel cod primit prin sms.
Este aceasi persoana este stilul lui face mereu referire la cite o persoana care a scris aici probailfiind unua si aceasi persona.
Astept raspuns clar desi asta nu inseamna nnimic poate afla dar eu cred ca nu stie acest lucru.
Si macar sa ne spuna o companie de la care a primit acest mesaj ce scria pentru care companie afost selectata daca tot primeste atitea mesaje?
Grigore Vineri, 7 Noiembrie 2014
@ e teapa
As vrea sa spun un punct de vedere.Vad ca se urmareste intretinerea unei polemici si denigrarea continuua.
Cred ca exista un singur personaj care face referire catre acelasi personaj dovada tipul de scriere si de exprimare.
Daca aceasta persoana spune adevarul desi ma indoiesc sa spuna pentru ce companii a fost selectata daca a primit mesaj sa dea citeva nume pentru ca ar trebuii sa existe.
Apoi sa dea un exemplu desi e foarte usor ar putea afla din cite caractere era compus codul primit prin sms.
As vrea sa se publice acest punct de vedere pentru ca eu cred ca este aceasi persona care urmareste sa dezinformeze si sa denigreze.
eu Luni, 10 Noiembrie 2014
o firma care se respecta nu apeleaza la astfel de e-mailuri, redactate in acest mod
Grigore Marti, 11 Noiembrie 2014
Asa e redactarea unui e-mail reprezinta baza de temelie a unei seriozitati si legalitati,mai sa fie.
Oare dumneata ai citit comunicatele ejob sau bestjob etc.
Faptul ca cineva este la inceput si este mai micut trebuie sa ai dam in cap ca de se poate nu asa este frumos...gasim chichite...care este oare scopul adevarat ?
Luci Joi, 13 Noiembrie 2014
Deci pana la urma project work (cautlocdemunca.com) e teapa sau nu ?
Grigore Vineri, 14 Noiembrie 2014
@Luci
Daca nu te duce capul sa vezi ca nu este teapa ar trebuii sa o consideri atfel si sa nu aplici niciodata pentru ca este nasol.
In generla persoanele care nu pot gindi cu capul lor se iau dupa turma si debiteaza toate stupizeniile din lume.
Gindeste cu capul tau.................sau trebuie sa iti spuna cineva si daca trebuie sau nu sa respiri ?
Nu exista nici un indiciu ca acest serviciu nu este unul corect asta este adevarul,dar este doar un serviciu nu un miracol care rezolva orice problema si trebuie inteles si tratat ca atare.
Freelancer Marti, 25 Noiembrie 2014
Am primit mail de la ei:

"Buna ziua,
Project Work va semnealeaza in urma contactului anterior,inca o data noile posturi disponibile pentru postul de Consultant Resusrse Umane pentru una dintre comapaniile partenere Adventis International,post valabil in tara pe citeva zone,inclusiv pe zona dumneavoastra.
Locul de munca este oferit prin sistemul Project Work in calitatea sa de Consultant pe piata muncii in vederea plasarii si ocuparii fortei de munca si participant la proiectul ”Munca Pentru Toti!!!” desfasurat prin platforma online - http://www.cautlocdemunca.com/ ;
Locul de munca este unul modern iar salariul este in functie de specializarea pe care va incadrati intre 700-1100 euro. Sunt locuri de munca Full Time sau de tipul Project Based pe o perioada limitata de 1-2 ani de zile.
Se lucreaza pe baza de Contract de Munca.
Sunt mai multe posturi disponibile pe fiecare zona in parte. Decizia ii apartine angajatorului final,daca doriti sa aplicati, completati documentele de la sectiunea Colaboratori Directi si alaturi de CV-ul personal le puteti trimite direct catre angajatorul final folosind sectiunea Incarca CV. Cei alesi vor fi contactati personal restul pot sa nu fie contactati deloc depinde de fiecare angajator in parte.
Pentru aceste posturi am selectat un numar restrans de persoane, doar 4 persoane dintre care vor fi angajate jumatate, pe 6 judete,inclusiv cel de pe zona dumneavoastra.
Procedurile le cunoasteti:
Deoarece ati fost selectat deja trebuie sa intrati pe aceasta platforma pe pagina speciala ”“Colaboratori Directi-cu codul pe care vi-l oferim gratuit: 07agbv90 sa downloadati: Fisa Personala Asistent Manager si Acord-Contractul de Reprezentare si sa le completati dupa care sa le trimiteti alaturi de un CV accesand sectiunea - Incarca CV, de pe site. Trebuie sa precizati anumite aspecte relevante legate de necesitatile firmei angajatoare si sa optati concret pentru postul de : Consultant Resurse Umane............"

Firma Adventis International nu exista !!!!!!!!!!!
Cu cateva zile inainte am primit un mail de la ei cu Propunere Angajare-Pepe.Business.S/Project Work...alta firma care nu exista.

Trageti concluziile voi.. ;)

[Las la o parte lipsa spatiului intre virgula si cuvantul urmator sau spatiile in plus... ;) ]
Grigore Marti, 25 Noiembrie 2014

De unde anume ai constatat ca nu exista firma?
Eu inteleg ca este aceasi persoan care se leaga de spatii in plus si alte aspecte dar chiar sa nu spuna altceva decit aceste aberatii si sa posteze "nimic:" .

Dca citesti corect si verifici o sa observi ca aceste firme exista dar ma rog:

Detalii de identificare PEPE BUSINESS SOLUTION SRL
Nume firma PEPE BUSINESS SOLUTION SRL
Cod Unic de Inregistrare 33466130
Nr. Inmatriculare J35/1891/2014
Data infiintarii 2014..
Observatii
Descrierea firmei PEPE BUSINESS SOLUTION SRL
Sediu PEPE BUSINESS SOLUTION SRL - informatii de contact.
Judet TIMIS
Localitate/Sector TIMISOARA

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?