Forum despre Project Work - Munca pentru toti


Miha Marti, 25 Noiembrie 2014
La noi spiritul de"turma" este foarte dezvoltat. Cei care procedeaza astfel isi merita soarta. Peste tot vad numai rau nu gindesc pozitiv si nu aplica comenteaza doar de rau si se mira ca nu au loc de munca. Sincer nici nu merita pentru ca sunt inapti intelectual.
Freelancer Marti, 25 Noiembrie 2014
Da, multumesc. dar in afara de datele de infiintare ale PEPE BUSINESS SOLUTION SRL nu mai exista nimic altceva relevant. Si-au facut cont pe Myjob ca sa stranga CV-uri si adrese de email (Numar de aplicatii: 1246) pe care sa trimita oferta Project Work. Eu am trimis CV la firma Pepe...nu la Project Work. Ce spune asta despre ei? Iar descrierea firmei pe Myjobs este copy-paste dupa un text al site-ului Medlife... urat, foarte urat din partea dumnealor...penalizare 10 puncte ;) si 0 reputatie buna.

De fapt, mai multe firme din astea fantoma posteaza pe Myjob diverse joburi in acelasi scop.

Pentru firma Adventis International nu ati gasit informatii? :D

Sunteti foarte vehement in apararea Project Work, stimabile Grigore, ceea ce ma face sa cred ca sunteti in spatele proiectului.

As vrea sa vad o singura persoana pe aici care sa ne povesteasca cum e colaborarea si sa aduca dovezi ca intr-adevar e pe bune.
Grigore Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Nu stiu cine sunteti dar sunteti foarte slab informat.Daca ati fi citit acest topic,macar acest topic ati fi vazut ca nu se poate face cont pe orice site doriti dumneavoastra fara acordul firmei respective care angajeaza,practic daca cititi cu atenti o sa vedeti un raspuns oficial in sensul in care pentru aplica este nevoie de CUI oficial al companiei respective dar si un acord semnat si stampilat de catre firma respectiva.Deci asta cu contul pe Best job acum pe Myjob este o alta prostie.
Firmele sunt reale si exista se pot verifica la Registru de altfel aceste site-uri nu publica un anunt fara sa verifice daca firmele exista la Registru.O alta prostie se vede ca nu cunosteti deloc nimic legat de acest subiect si va imaginati ca totul se face dupa ureche.
Cititi macar topicurile anterioare inainte ca spuneti aberatii sau verificati ceea ce sustineti.
Mai departe as vrea ca macar unul dintre astia care isi imagineaza aceste magarii sa fie o persoana cu capul pe umeri si inafara sa acuze pe toata lumea Ejob,Myjob,Bestjob etc sa spuna concret ceva nu sa abereze.
Practic este simplu aces proiect exista de mult din 2011 si este corect din toate punctele de vedere.
Este un serviciu,unele persoane sau angajat prin intermediul lui si altele nu.Multe dintre cele care au aplicat sau angajat citiva nu fireste nu toti se pot angaja.
Persoanele angajate nu au timp sa intre pe forumuri si sa se plinga singurele persoane care denigreaza sunt cele CARE NU AU APLICAT NICIODATA DAR COMENTEAZA CA NU ESTE IN REGULA SI VAD NUMAI PROBLEME.
DE CE COMENTEAZA DOAR CEI CARE NU AU APLICAT NICIODATA I CARE PROBABIL SUNT FOARTE SLABI SI NU AU LUCRAT NICIODATA UNDEVA SAU AU UN DEZVOLTAT SIMT AL AUTOCOMPATIMIRII DAR SI CEL AL UTOINCREDERII CA LE STIU PE TOATE INSA VIATA LE ARATA CA NU ESTE ASA ?
BAIATULE NU SCRIE NIMENI CA A APLICAT DEGEABA DOAR CEI CARE NU AU APLICAT NICIODATA IN REALITATE SA DOVEDIT ACEST LUCRU.
SA VINE O PERSOANA CU NUME SI PRENUME SI S SPUNA AM APLICAT SI IN DECURS DE 1LUNA-2LUNI NU AM PRIMIT NICI O OFERTA DE MUNCA DACA ARE CURAJUL INSA NU EXCLUD CA SI ACST LUCRU SE POATE DAR MAI RAR.
cCEI CARE AU SCRIS SA DOVEDIT CA AU FACUT AFIRMATII MINCINOASE NESTIIND NISTE LUCRURI SIMPLE DESPRE CUM FUNCTIONEAZA ACEST PROIECT DESI AU SUSTINUT CA AU APLICAT RESTUL NUMAI PERSOANE CARE NU AU APLICAT PE MOTIV CA NU E BUN PENTRU CA STIU EI CA SUNT SUPER TARI.
Inainte de a da in TOTI mai citeste.Nu insemna ca tot ce crezi tu are si valoare de ADEVAR ABSOLUT.
Grigore Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Inca ceva acest anunt la Myjob este de mult intrerupt desi nu a expirat valabilitatea anuntului,poti vedea si singur asta.Daca cineva dorea sa stranga cit mai multe CV-uri nu il intrerupea dar ma rog rationament de balta.Si nu este intrerut de acum de cind ai scris tu astea ci mai demult.In rest baiatule as fi curios daca tu ai lucrat undeva in viata ta sau lucrezi pe undeva.
Daca ai traii in lumea reala ai citi ca nu exista chiar si pe acest forum decit"atotstiutori ca tine" in rest nu exista unul care sa fi aplicat in realitate si sa nu fie contactat de cineva desi acest lucru o repet este si asta posibil.
Ma intreb de ce? Iti reamintesc ca din 2011 pina acum la intervale regulate mai apare unul catine care le stie pe toate insa nu a aplicat in schimb da in TOTI daca nu esti unul si acelasi,pentru ca TOTI AVETI IN COMUN CA ACUZATI DAR NU ATI APLICAT....FOARTE CLAR...AI SCRIS CHIAR TU....DAR ACUZI FIRESTE CA DE LA ASTA TE PRICEPI CEL MAI BINE.
Miha Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Va scriu scurt sunt in pauza. Eu personal am aplicat si am primit propuneri de angajare. Am aplicat si la alte site-uri si nu am primit nimic. Mai departe fiecare poate face ce doreste nu sfatuiesc pe nimeni sa faca nimic. Asta e parerea mea.
Freelancer Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Mai, tata, dar ce te agiti asa, vezi sa nu-ti plesneasca vreo vena :))).
Nu-i frumos sa tipi la oameni! ;)
Esti agramat.
In afara de acest pseudonim, Miha, nici o alta persoana se pare ca nu a avut o experienta pozitiva cu aceasta firma.
Te agiti prea tare deci in mod sigur ai un interes care ti-a fost atins...
Pai se pare ca au fost persoane care au aplicat si au pierdut timp si euro..au scris in paginile anterioare ;)

Si acum, da-i drumul cu comentariile virulente :D.
Astept....
Grigore Joi, 27 Noiembrie 2014
1.Am un interes, urasc persoanee care se dau atotstiutoare si nu sunt asadar urasc "prostia"
2.In rest acum revii la normal utilizezi "se pare ca au avut experiente negative" asta nu inseamna ca au avut "bai tata".
3.Invata sa citeti inainte si osa descoperi si tu apa calda,nu exista repet asa ceva doar "persoane atotstiutoare" de genul tau.Nu au aplicat.
4.Nu ai raspuns la nici o intrebare si dupa ce tii sa demonstrat ignoranta si nestiinta cu privire la supozitiile tale inventate pe care le proliferezi cu valore de adevar absolut taci milc si nu vii decit cu "ironii ieftine.
Tipic genului tau.
5.Eu spun ca se poate sa existe persoane care au pierdut timp si euro aplicind de exemplu tu ai fi unul dintre acestia pentru ca eu personal daca as fi companie nu te-as angaja pe tine niciodata.
Parerea mea este ca nu fac selectia corect mai au de lucrat la asta, dar de aparentele inseala uneori.
6.Ce am sustinut este ca acest serviciu a si ajutat pe cite cineva si asta este logic din moment ce exista din 2011 iar aici se pling sincer doar cei care nu au inteles nimic si nu au aplicat la acest serviciu niciodata, asta este evident nici unul dintre comentatorii astia genul tau au declarat ca nu au aplicat si apoi sa fie nemultumiti de acest serviciu.
7.Restul afirmatiilor tale au fost dezbatute in alte topicuri si sau dovedit inventii, ca si astea cu firmelecare nu exista cu anunturi care nu pot fi date decit cu acordul firmelor respective etc etc.
user Joi, 27 Noiembrie 2014

@Iulica: Toate documentele downloadate de pe site-ul project work sunt create si editate de useri cu numele razvan si remus. Prin urmare nenea ala de acum cateva pagini avea dreptate cu datele de contact ale firmelor din spatele project work? Si anume Primasoft si Primacard? Daca da, de ce se semneaza cu Grigore>?

Freelancer Joi, 27 Noiembrie 2014
Catre @Iulica
Mare greseala faci ca-l bagi in seama :D. Acum asteapta-te sa-ti sara si tie in cap. Si da, e un user (maxim doi) care foloseste diverse pseudonime dar se pare ca e atasat de 'grigore' ;)
Grigore Vineri, 28 Noiembrie 2014
Da sa faci acuzatii false si sa utilizezi mai multi useri la care raspunzi chiar tu este in stilul tau.
Pacat de cei care te si cred.
Este acelasi stil folosesti mereu @Cineva apoi un nume aiurea sa raspunzi.
Dar nu toti sunt asa prosti pe cum ai crezi tu.
Nu stiu ce interes ai dar clar ai un interes insa iti spun ca va veni zi timpul in care o sa raspunzi in fata legii nu este o amenintare ci un fapt.
Lucrurile in Romania tind ca fiecare sa raspunda pentru faptele sale si pentru afirmatiile facute exista legi in acest sens.
Stiu ca sub protectia anonimatului te crezi amuzant si spiritual acum insa exista metode de ate gasi si raspunde.
Mie per sonal nu mie frica ca si tie sata este clar baiatule.
Mihai Vineri, 28 Noiembrie 2014
Este evident ca cei care sustin ca userul Grigore este administratorul a 3 firme cum sustin unii pe aici.
O persoana care detine 3 firme sau care are un astfel de sitem chiar si unul asa de comentat nu poate scrie asa.
Evident nu ei posteaza este posibil sa plateasca pe cineva eventual,dar ar putea gasii pe altcineva mai bun.
Oricum faptul ca astia care au 3 firme si mai nu stiu cite altele detin bani buni si faptul ca au si acest system nu inseamna ca este si unul contrafacut. Evident sunt pe piata de mult timp din cite am observant si daca ceva nu era legal ar fi avut de suferit cert este ca totul este realizat pe firme in colaborare cu firme mari:Orange,Vodafone,Cosmote. Acestia nu ar fi acceptat de atita timp sa lucreze cu niste ”tepari” daca era adevarat acest lucru acestia nu pot fi inselati si nu isi pericliteaza ei numele pentru nimic va asigur de acest lucru.
user Vineri, 28 Noiembrie 2014

@Mihai: Sa fie clar: Project Work NU colaboreaza cu Orange, Vodafone, Cosmote. Project work colaboreaza cu plataprinsms.ro, care le-au furnizat un serviciu. Acestia, mai departe, au contractat un numar scurt pentru servicii divertisment, si il pun la dispozitia oricui vrea sa adauge un nou serviciu, sub un nou cuvant cheie. Daca cauti, ai sa vezi ca la acelasi numar scurt poti trimite diverse cuvinte cheie si beneficia de servicii diverse. Unul din ele este "munca", arondat Project Work.

Configuratia de mai sus il face pe Project Work colaboratorul / contractorul de servicii de la plataprinsms.ro, si NU colaborator Orange/Vodafone/Cosmote.

Restul logicii tale ma lasa rece:

1. O persoana care are 3 firme (de apartament) nu e cu nimic mai presus cu o persoana care nu are nicio firma. Nu asta este gradul/criteriul de comparatie al competentei. Si gradul de agramatism scade oricum, si oricum nu este criteriu de selectie la deschiderea unei firme.

2. Faptul ca sunt pe piata demult e irelevant - degeaba esti cu firma activa daca declaratiile la finante sunt aproape egale cu zero, si numarul de angajati la fel - inseamna ca nu faci mare lucru, de aia nu ai angajati si nici cifra de afaceri.

3. Nu a zis nimeni ca sistemul e contrafacut. Sistemul e pus bine la punct - vezi detaliile oferite de Gelu in paginile anterioare - sistemul e OK, problema apare la transparenta serviciilor pentru care se factureaza acel euro, si la ce se intampla in spate. Presupun ca daca lui X care aplica i s-ar spune in final "nene, firmele Y, Z si T ti-au vazut CV-ul si nu te-au ales, sorry" - atunci nu ar fi nicio problema. Dar ascunzandu-te in spatele unei declaratii gen "eu te-am bagat in sistem, de-acum totul e automatizat, daca te vrea cineva bine, daca nu, nu", nu e cu nimic mai presus decat publicatea CV-ului personal pe bestjobs, gratis. Aici intervine problema - iei bani pt intermediere, si nu pare ca faci intermediere.

4. Acordul de reprezentare de pe site este nul. Nu contine niciun fel de date de identificare a prestatorului de servicii, in afara URL-ului. Acest lucru poate fi verificat din punct de vedere juridic de catre orice expert.

P.S. Daca stau bine si analizez, textul scris de tine sau de Miha sau de Grigore au cam aceleasi greseli de ortografie cam in aceleasi locuri :) Asta nu inseamna ca sunteti unul si acelasi, postand de la terminale diferite.

Grigore Vineri, 28 Noiembrie 2014
Da toate companiile ai ajuta pe astia sa faca bani dupa capul desteptilor care denigreaza aici.
Daca nu le-a mincat limba mita sa explice de ce de atita timp Orange,Vodafone,Cosmote accepta dupa cum spun ei sa tepuiasca oameni prin intermediul lor.Pentru ca nu este adevarat,companiile astea fac un serviciu si aceasta platforma este 1005% legala.
Grigore Sambata, 29 Noiembrie 2014
1.Esti inca o data intr-o eroare crincena nu exista plata prin sms.Pe scurt daca ai fi citit site-ul lor nu colaboreaza cu plata prin sms.
Este vorba de Voxline Communication care este o firma mare din Franta,poti verifica.
Acestia nu se asociaza cu tepari este o prostie cit capul tau de mare,nu este interesullor sa faca asta.
2.Acestia colaboreaza Cu Orange,Vofdafone si Cosmote pentru ca de data aceasta fac alt tip de serviciu,aceste companii furnizeaza niste coduri.Nu este cum spui tu cu plata adica cineva plateste si gata mai verifica daca nu dar de la sursa.
3.Oricine doreste sa implementeze un serviciu pe site sau orice trebuie sa explice ce reprezinta acest serviciu iar Orange,Vodafone,Cosmote isi da acordul sau nu.Toate aceste aspecte se verifica.
4.Nu se poate contracta servicii cum spui tu evident exti pe afara subiectului.
5.Mai departe juridic Un acord este un act unilateral mai intereseazate puti dar tu habar nu ai de dastea.
6.Pe scurt ce scrii tu sunt prostii tipice nimic real vezi plataprin sms,ti-am mai zis ca google timpeste daca aduni doar informatii vechi care nu mai exista nu te ajuta cu nimic poti intreba.
Nume prenume ma intereseaza ceva.Dra tu nu procedezi asa te ascunzi.De ce?
Mihai Sambata, 29 Noiembrie 2014
@user
Logica mea este corecta si iti spun si de ce.
Daca nu ai fi aceasi persoana ca si Gelu ca si altii nu ai face afirmatii nefondate ir ulterior sa ti se dea peste nas.
Faci asta ca esti superficial si autosuficent si lucrezi doar cu Google dar si cu asta prost.
Pe scurt daca te uiti pe site observi cu cine lucreaza in nici un caz cu plataprin sms.
Este un alt tip de serviciu integrat nu cel clasic.
Iar firma exista pe site si este publica este o companie care este puternica nu de la noi din tara.
Daca stau sa analizez bine prostiile debitate de tine sunt "nule ".
Esti slab pregatit posibil sa ai de a face cu cei de pe acest site de publici cu atitea usere diferite.
Fals tot ce spui mai citeste si fa afirmatii corecte.
Acuma mai suparat si o sa iti dovedesc toate prostiile.
Astept sa publice moderatorii daca sunt independent pentru ca nu toate postarile sunt publicate iar IP-ul meu se poate verifica oricind.Nu sunt in tara deci nu este Ip de Romania.
@Grigore Sambata, 6 Decembrie 2014
voxline sau whatever - serviciu de teparie computerizata la limita legii. Contract/acord de reprezentare nevalid. Site ascuns ca sa nu se gaseasca proprietarii. Suveica de firme de cate un angajat fiecare. Totul pare sa fie legal. La fel cum pareau si cd-urile cu cursurile de acum cativa ani. Cat timp exista fraieri, o sa iti mearga. Iti recomand totusi sa te angajezi, piata IT din Brasov arata bine in momentul de fata...
Grigore Marti, 9 Decembrie 2014
VOXLINE COMMUNICATION S.R.L.


Date de identificare pentru VOXLINE COMMUNICATION S.R.L.

Codul de identificare fiscala: 11027079
Nr. inreg. Registrul Comertului: J40/9092/1998

Domeniul principal de activitate al VOXLINE COMMUNICATION S.R.L.

CAEN: Alte activitati de telecomunicatii

Date de contact ale VOXLINE COMMUNICATION S.R.L.

Adresa: BUCURESTI, Societate cu capital francez.

Cifra de afaceri pe 2013: 3.871.559
Total venituri : 3.875.279
Total cheltuieli: 3.431.666
Profit brut: 443.613
Profit net: 368.871
Numar salariati : 14

Cei care sustin asemenea aberatii despre o societate foarte mare este doar o persoana rau intentionata care nu stie pe ce lume traieste doar un "om interesat " se vede foarte clar.
Probabil acelasi user care denigreaza intentionat si scrie toate prostiile din lume.
Nimic adevarat,totulfals si cu un caracter de tabloid care doreste strict sa denigreze.
@Grigore Miercuri, 10 Decembrie 2014
n-ai inteles. Am fost prea subtil? Nu ma refeream la Voxline ca si serviciu de teparie computerizata, ci la voi. Indiferent de suportul de plata, sau cine il furnizeaza, ei sunt exonerati. E ca si cum ai acuza banca ce detine un bancomat daca cineva fura bani cu carduri clonate de la acel bancomat. Autorul e vinovatul, adica voi, nu voxline sau orange sau altii.
Mihai Miercuri, 10 Decembrie 2014
Nu suport ipocrizia si minciuna.
Catre "Tepuitul de serviciu al Romaniei".
1.Ti-am promis ca te dau in vileag si asa o sa fac.
Scrii numai minciuni si dezinformezi cu buna stiinta.
Vezi "mizeriile" scrise anterior pe care fireste le-au demontat usor si pe cale
oficiala erau doar "laturi abjecte" intentionat scrise nu le mai reiau.

2.Ultimul tau post este la fel.
Din cite vezi nu discutam despre societati cu un angajat si de societati mari cu
capital si actionariat strain si care au cifra de afaceri de 3 milioane
lei.Exista pe site si sunt publice, din 1998 si sunt specializate pe acest tip de
servicii deci esti doar nesimtit.

3.Faptul ca sustii ca toata lumea :Voxline,Orange,Cosmote,Vodafone de atita timp
inca din 2011 sustin si colaboreaza sa "tepuiasca oamenii" mi se pare o aberatie
si o dezinformare pentru ca nu se baga la asa ceva sunt prea mari si mult prea
bine informati.
Nu ai macar habar cum se lucreaza si ce verificari se fac pentru asta evident
pentru ca nu intelegi nimic si apoi nu intelegi care este utilitatea acestui
serviciu plecind din start cu intentia de a dezinforma.

4.Evident ca ai un interes si cum ai subliniat tu gasesti destui"fraieri ai scris
tu" care sa creada in mizeriile debitate de tine,acest fapt este unul
ilegal.Faptul ca prin aceste afirmatii denigrezi companii mari si cunoscute te
aduce acolo unde meriti,nu poti sa declari ca nu vezi cine este pe site ce
companii etc; si sa sustii ca nu le denigrezi in continuare si ca nu sunt
implicate.
Sincer te bazezi ca daca utilizezi pentru a posta terminale mobile cum singur
declari nu o sa fii gasit dar gresesti in ziua de azi poti sa fii usor depistat
chiar si in aceste conditii si sa primesti ce meriti.Nu se fac acuzatii penale pe
blog se face catre autoritatile statului altfel sunt considerate pina la proba contrarie "denigrari" si se pedepsesc penal.

5.Nu poti spune ca un acord este "nevalid"(pe linga faptul ca termenul utilizat
este unul inpropriu).
Faptul ca tu bifezi de exemplu pe acest site casuta cu Termeni si Conditii iti
dai inplicit acordul de a utiliza acest site si esti implicit de acord cu
politica acestui site.
Un acord nu poate fi nevalid decit daca este ilegal.
La fel si in acel caz.

6.Faptul ca un site contacteaza servicii de Privacy este la fel ceva firesc.
De exemplu pe acest site unde postezi tu este la fel-www.undelucram.ro are un
serviciu de Privacy la fel OLX etc mai multe site-uri mari pentru asi proteja
investitia si nu pentru a realiza ceva ilegal.
De exeplu vezi pagina de contact al acestui site pe care postezi al cui este si
daca dupa parerea ta acest fapt nu duce la ceva ilegal sau OLX spune a cui este
si ce face?
Sau alte zeci de site-uri.
7.Tu procedezi smechereste postind niste mizerii pe care le declari adevaruri
absolute:
-De exemplu spui Contract/acord cind el nu se cheama asa ci se cheama Acord
Contract de Coaborare,pe scurt este vorba despre un acord pentru a utiliza
serviciile platformei si a partenerilor respectivi si pentru un eventual contract de colaborare cu firmele pentru care aplica-dar evident nu ai obliga nimeni daca nu vor este ceva liber consimtit.Nu putea fi denumit Acord pentru Termenii si conditiile de utilizare
ale platformei online si a partenerilor respectivi.
-La fel acuzi si utilizezi firme si institutii care evident nu colaboreaza cu
aceasta platforma deoarece daca citesti vezi cine colaboreaza si cine nu sunt pe
site,la fel faci acuzatii pentru niste servicii care nu exista pe ste si sunt cu
totul alte servicii de o alta factura si la fel exista firme specializate pe
acest segment dar nu spui asta, spui cu totul altceva.
-Evident declari orice strict cu unicul scop denigrarea sub orice metoda.
-Faptul ca utilizezi un limbaj inpropriu dar tu declari ca acel acord este
"nevalid",as vrea sa te intreb pe ce baza juridica faci astfel de afirmatii si cu
ce drept.
-Cind 10 insi iti spun sa te duci sa te culci ca esti beat tu esti unicul
personaj(asa este si logic doar betivul nu recunoste ca este "prost") care
sustine ca nu este corect desi exista companii foarte mari care lucreaza la acest
proiect si gireaza acest proiect de ani de zile insa acestea sunt proaste doar tu
esti unicul destept de pe lumea asta.

Concluzie:

Esti doar un denigrator care face acest lucru intentionat avind un anumit scop
personal
@Grigore Vineri, 12 Decembrie 2014
Ca sa ne lamurim:

1. un acord intre doua parti trebuie sa contina datele de identificare ale ambelor parti. Asa cum eu ar trebui sa imi completez datele in formularul vostru, asa si voi trebuie sa va identificati acolo cu datele persoanei juridice. Un simplu URL nu este suficient dpdv legal.

2. Faptul ca aveti contracte de prestari servicii cu o firma care pune la dispozitie plata prin sms nu inseamna ca acea firma isi preia raspunderea pt voi. Faptul ca un serviciu de telefonie mobila trebuie folosit in proces nu inseamna ca operatorii de telefonie mobila isi preiau raspunderea pt voi. Asa cum ziceau anterior, e treaba si raspunderea exclusiv a voastra. Similar, cifrele lor de afaceri si numarul lor de angajati nu gireaza activitatea voastra.

3. In afara de primasoft si primacard nu am acuzat absolut nicio alta firma. Reciteste posturile. Departe de mine gandul sa acuz operatorii de telefonie mobila sau furnizorul de servicii de plata prim sms. Exclusiv pe voi v-am acuzat. Nu-mi rastalmaci vorbele. Reciteste postarile anterioare.

4. Am folosit termenul 'nevalid' pentru ca nu stiam la momentul respectiv daca termenul 'ilegal' era potrivit. Dupa mai multe verificari stiu ca termenul corect era 'nelegal, prin urmare nevalid/nul'. Toate sunt cuvinte existente in DEX. Nu ma acuza de folosira unui limbaj impropriu, nu am faultat in niciun fel limba romana.

5. Folositea unui serviciu de privacy ramane la latitudinea utilizatorului. Eu consider ca nu e ok. Poate ca acest site si OLX folosesc servicii de privacy, dar niciunul nu taxeaza utilizatorul pentru servicii. Modelul de business OLX este bazat exclusiv pe altceva decat pe plata directa din partea utilizatorului final. Repet, e la alegerea voastra. Insa faptul ca totul e ascuns, si mai cereti si bani pentru diverse chestii bate tare mult la ochi.

6. Nu folosi termeni gen 'sunt companii mari care lucreaza la acest proiect'. O companie mare nu se ascunde. O companie mare investeste intr-un site bine facut, nu intr-o adunatura de informatii trunchiate si incomplete. O companie mare ofera suport online, nu raspunsuri agramate pline de amenintari. O companie mare investeste in publicitate si atrage clientii altfel decat prin mesaje de tip spam. O companie mare are site cu trafic masiv. Or eu nu vad niciunul din lucrurile mentionate mai sus la voi.

7. Nu am nimic personal cu tine. As fi avut daca as fi luat si eu teapa. Dar nu am vrut sa dau credit mailului tau primit acum cateva luni care mirosea de departe a spam (da, sunt unul din cei spamati de tine, dar care nu a pus botul). Am doar cu asa-zisul tau business, similar cu afacerile tale din anii trecuti, bine 'documentate' de altii pe forumuri. CD-uri, ghiduri de succes in afaceri si alte mizerii. Toti aia sunt si ei 'tepuitii de serviciu ai Romaniei'?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?