Forum despre Promidea Romania


candidat Vineri, 5 Iulie 2013
Firma ce comercializeaza materiale promotionale.
Am avut un interviu f. placut cu CEO-ul acestei companii. Din pacate nu au trimis nici un feedback, macar ca am fost pana acolo. si nu poti ajunge decat cu microbuzul.
Dar asta e. Firma pare OK.
Stefan Luni, 8 Iulie 2013
"Candidat" tu ai trecut de al2lea interviu?

Birou in zona pipera - tunari. Greu de ajuns, si daca ai masina si mai ales daca nu ai (taxi-ul de la metrou pana la cladirea lor e undeva la 6 ron fara bacsis).
Nici eu nu am fost contactat , INCA.
Posibil sa fi avut asteptari financiare prea mari (a se citi obiective).
Lavinia Marti, 9 Iulie 2013
Si eu am fost la ei la un interviu! :) Mi-au facut o impresie mai mult decat placuta. Din pacate inca nu am fost anuntata..cred ca au trecut 2 saptamani de atunci.
Am sunat azi si mi-au spus ca nu s-a luat o decizie. asta e..mai asteptam. succes tuturor candidatilor!
Jobseeker Miercuri, 4 Decembrie 2013
Salut! A mai aplicat cineva pe pozitia de Junior Buyer care este acum activa? Ati primit vreun raspuns pana acum? Multumesc!
Anonim Miercuri, 19 Noiembrie 2014

Programul: 9 - 18.00 in mod normal. DAca pleci la 19.00 se uita urat la tine.

Eu nu va recomand.

Anonim Miercuri, 26 Noiembrie 2014
nu sunt de acord cu tine. se pleaca la ora 19.00 doar daca nu iti termini treaba pana la ora 18.00 si e normal sa nu termini la timp..... daca iti petreci timpul pe facebook si youtube. Promidea nu e "sala de internet".
alex Luni, 22 Decembrie 2014
mediul de lucru e stresant, nu esti respectat de catre angajatii mai vechi si exista un soi de superiotate fata de cineva nou. Buyerii vin si pleaca, eu am lucrat acolo, nu mi-a placut deloc ca mediu, mod de lucru, atmosfera.
alex Luni, 22 Decembrie 2014
si intr-adevar, daca pleci la 19:00 pleci pt ca e volumul f mare de munca sau pt ca ti se deleaga in ultima clipa un alt proiect. Pentru cine se integreaza in mediu si atmosfera, bafta multa!
Anonim Marti, 6 Ianuarie 2015

Am lucrat si eu la ei pentru cateva luni, dar dupa ce mi-am dat seama cum se lucreaza in aceasta companie am zis pass.
De exemplu: modalitatea de abordare a angajatului si al supplierilor lasa de dorit, superiorii intr-o zi te invata ceva a doua zi se iau de tine ca de ce ai facut ce de fapt ai fost invatat sa faci.
Mediul de lucru lasa de dorit, in special de atmosfera facuta de persoanele vechi.
Eu nu va recomand.

Buyer Joi, 18 Iunie 2015

am multe de zis, cele mai multe sunt negative. Singurul lucru pozitiv este prima de Craciun. Atitudinea angajatilor vechi fata de cei noi lasa de dorit. Atitudinea managerilor (de fapt patroni, ca pana la manageri mai au mult) fata de angajati lasa de dorit. Respectul pentru munca depusa este un vis frumos. Nu exista traininguri, dar in schimb exista penalizari in cazul in care nu faci ceva bine. Si da, se sta mult peste program, nu pentru ca se sta pe facebook si etc, ci pentru ca e un volum mare de munca, angajati putini (ca cine vine pleaca, sunt doar cativa mai vechi) si alocarea incorecta a proiectelor. Colegi uraciosi si invidiosi, frustrati ca nu au viata sociala si stau pana la 8-9 la birouri. Pentru cine vibreaza cu acest stil, este un loc ok de munca.
PS: nu ai nicio siguranta a locului de munca. Daca patroanei sau patronului nu i-a placut ceva, esti dat afara.

IOANA03 Marti, 19 Iulie 2016
Compania este ok. Este intr-o continua crestere si patronii intotdeaua pleaca ultimii din firma, ceea ce inseamna ca ei chiar isi dau interesul

Pro
Aspecte pozitive: beneficii salariale, asigurare medicala privata si bonurile de masa care sunt ok, programul normal de luni-vineri, te poti invoi cateva daca ai vreo problema. bonusuri la sfarsitul anului (prima de paste, bani pe zillele de concediu neluate), vacanta in perioada Craciunului ( din ce am inteles din 2015 s-au mai schimbat cateva reguli ..in bine)

Contra
Contra: intradevar atitudinea angajatilor vechi nu e chiar ok, insa de curand au angajat o echipa training pentru fiecare angajat + sedinte saptamanale de training.

Sfaturi pentru conducere
Trebuie sa se updateze la nevoile tuturor, nu numai anumitor persoane, sa fie mai multa transparenta.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?